Komentari

recenzijefilmova27777.blog.hr

Dodaj komentar (8)

Marketing


 • TEATRALNI

  to su filmovi!!

  avatar

  22.07.2018. (09:56)    -   -   -   -  

 • My net Soul

  u hrvatskoj ne postoji hrvatski film već srpski.

  avatar

  22.07.2018. (11:23)    -   -   -   -  

 • TEATRALNI

  My net soul
  Vidim da si poprilično "bistar,pametan upućen i informran" Što je sa masom inozemnih filmova koje sam naveo u postu?
  Jedino se u Puli emitira domaći sadržaj u većoj mjeri nego u Zagrebu.
  A potencijalna suradnja sa susjednim državama (samo u određenim filmovima) te smeta zbog tvojih ograničenih isključivih analogija. To ti se moj "prijatelju" zove nazadnjaštvo i primitivizam.

  avatar

  22.07.2018. (12:04)    -   -   -   -  

 • TEATRALNI

  Ps,Hrvatsku si napisao malim slovom,toliko o domoljublju

  avatar

  22.07.2018. (12:06)    -   -   -   -  

 • My net Soul

  u internetskoj prepisci samo Bog pišem velikim slovom...nikad nisi čuo da je uobičajeno da se na internetu sve piše malim slovima, čak i u kraticama? pa daj se malo educiraj, kad već pišeš ovdje. no da te malo i poučim, nepristojno je na internetu ukazivati bilo kome na greške u pisanju (moje nije greška, već pridržavanje pravila lijepog ponašanja na internetu) jer se smatra da su greške ugl posljedica tipfelera i brzine tipkanja.

  (za neupućene: ugl = uglavnom)

  evo ti nešto od internetskog bontona, pisano na nama bliskom jeziku:

  Komuniciranje elektronskom poštom (e-mail) predstavlja ležeran oblik komunikacije koji ne zahteva formalno pisanje kao obična pisma. Zbog neformalnosti često se ne vodi računa oko gramatičke ispravnosti sadržaja

  avatar

  22.07.2018. (12:49)    -   -   -   -  

 • TEATRALNI

  my net soul
  Prvo slovo nove riječi nove početne rečenice piše se velikim početnim slovom. Između točke i zareza ide razmak i onda ponovo veliko slovo. Povremeno se velikim početnim slovom piše i prije kraja riječi jedne rečenice ako se pišu osobna imena imena država gradova narodnosti i sl.
  U žaru brzine tipkanja povremeno se i ja zajebem pišući neku riječ ali znam osnove pravopisa a to su svakako da se navedena imena uvijek pišu velikim početnim slovom. U informatičkoj pismenosti vrijedi isto pravilo kao i u standardnoj,a vezano uz ovaj tekst u linku tamo piše kako se velika slova nebi trebala koristiti u smislu da se kompletan tekst piše sa njima a ne da se veliko početno slovo uopće ne koristi. I da na mom blogu vrijedi princip da se komentira u okvirima teme posta. Da ležeran oblik komunikacije ja sasvim ležerno pišem gramatički ispravno, ja sam sasvim dovoljno educiran i nisu mi potrebne poduke. Ugl ( za needucirane kratica za uglavnom) raspitaj se malo po blogovima kod recimo semper contre, i sličnima što misle o primjenjivanju pravopisa a ne samo kod fresha i sličnih prepotentnih krebila.
  Osim toga zar nije slogan blog.hr-a da se kroz pisanje nešto nauči o gramatici i pravopisu ? :)

  avatar

  22.07.2018. (16:23)    -   -   -   -  

 • My net Soul

  očito si još beba na internetu. semper je prestar da bi shvatio nove tehnike. sorry što ti pokušah ukazati na nešto što smo na netu apsolvirali još prije deset godina. neću više.

  avatar

  22.07.2018. (16:29)    -   -   -   -  

 • Nije novi admin

  Mladiću a zašto vi uporno vrijeđate kolegu Fresha, nisam primjetio da on vas spominje, ukoliko se ne upristojite, bit ćete pobrisani sa ovog blog servisa.

  avatar

  22.07.2018. (17:37)    -   -   -   -  

 •  
učitavam...