Komentari

durica.blog.hr

Dodaj komentar (9)

Marketing


  • durica

    samo za vranju
    Odlična pjesma Durice. Tako je , kako je. Triba nan veselja.

    Ponosno iđemo dalje!!!

    avatar
    13.07.2018. (20:28) - - - -

    gogoo
    Dobro prikazano kroz pjesmu, slično sam i ja kroz slike. Neka je veselja, ali i manje počeka, a kad je poček onda neka je poček.

    avatar
    13.07.2018. (21:36) - -

    avatar

    14.07.2018. (05:29)    -   -   -   -  

  • durica

    oprostite, nadam se da se ne ljutite,
    malo sam napravila neke preinake, pa sam vaše komentare morala kopirati, molim da ne zamjerite, jer, ne znam drugačije

    avatar

    14.07.2018. (05:32)    -   -   -   -  

  • Mirče

    Ja se molim Bogu da naši vatreni sutra uspiju.
    I dosad sam se molija.

    avatar

    14.07.2018. (09:35)    -   -   -   -  

  • Mariano Aureliano

    He he, dobra pjesma. :)) Za razliku od Mircceta, ja se molim Gospi Aljmaškoj, Trsatskoj, Međugorskoj, Lurdskoj, Sinjsko-Senjskoj i Sibirsko-Križevačkoj, da zamoli Boga da malo više voli naše, a ne njihove, jer kakav je to Bog koji sve voli jednako i svima želi istu mjeru punine dobrote? ;)) Netko će reći da je prirodno moliti Boga za pobjedu naše repke u ovakvim trenucima, da ne kažem povijesnim, međutim nema ničeg neprirodnijeg od toga.

    avatar

    14.07.2018. (14:26)    -   -   -   -  

  • Mariano Aureliano

    Bizarno je da Mircce može imati nick koji ima, ali ja ne mogu taj isti njegov nick napisati u komentaru, jer me odmah blog-uredništvo trpa u spam. Dakle, blog.hr mi se obrati ovim rečenicama: "Nije dozvoljeno slanje spama. Vaš blog prijavljen je administratoru zbog kršenja pravila servisa." Ako to nije mentalna retardacija, onda ne znam što jest. :(((

    avatar

    14.07.2018. (14:30)    -   -   -   -  

  • Gurmanka

    Pusti nam mila da se još malo radujemo, pusti sada račune... pusek!

    avatar

    14.07.2018. (15:28)    -   -   -   -  

  • durica

    Gurmanka,
    sori, ja se samo zafrkavam ;)

    Mariano,
    moram priznati kako mi je prvi poriv bio odgovoriti na taj komentar kako se ja molim Anđelima Čuvarima za duše živih i pokojnih, no, odavno sam shvatila kako se ne želim upuštati u rasprave koje nemaju veze željom za razmjenom mišljenja, tolerancijom i poštivanjem tuđeg,
    osim toga, kada malo bolje razmislim svatko ima pravo moliti se za ono što je njemu važno, ne vjerujem da se Isusek ljuti, baš naprotiv, ima razumijevanja za svakoga, kao što što svatko ima pravo svoju duhovnost manifestirati kako želi.
    kod mene dobrodošli su svi komentari koji ne vrijeđaju i omalovažavaju.
    mnoge odluke uredništva blog.hr-a ne razumijem, al se niti ne zamaram preveć s onim na kaj sama nemam nikakav utjecaj :)
    imala sam i sama posla s nekim neugodnim i nepristojnim komentatorima i nikom ništa. meni se sviđa da svatko slobodno iznosi misli i osjećaje sve dok njima ne ugrožava tuđe. i to iskustvo sam imala dano na razmišljanje iz vlastite pozicije.
    " mentalna retardacija " je vrlo nezavidno stanje uma, a u ovom kontekstu uvredljiva karakteristika, a to mi se ne sviđa no, ako ćemo razgovarati na taj način onda onaj koji je i ako ima ni sam nemre drugačije :D, a i nije se lijepo rugati ;)

    MČR,
    Mir s vama

    gogoo,
    pa ljudi se još jedino mogu veselit, a i, iako ne uživam u samoj manifestaciji, velik je to uspjeh i teško je ostat ravnodušan, a ja se, kao što sam rekla, samo zafrkavam :)

    hvala, Mela,
    inspirirale su me raznorazne vijesti i okolina :),
    treba nam puno toga, al veselje je zdravo i besplatno

    avatar

    14.07.2018. (20:23)    -   -   -   -  

  • Mariano Aureliano

    Ako moralnoj gnjidi kažeš da je moralna gnjida, onda to nije ni uvreda ni omalovažavanje, već istina i poštovanje istine i ljubav prema istini i moralna hrabrost da se iskaže istina. Međutim, ovaj tvoj komentar meni podsjeća me na način ponašanja Crkve u Hrvata, koja vazda u ime dobrote, ljubavi, milosrđa, domoljublja, dobronamjernosti i ne znam čega već tolerira silnike, agresivce, zločince, porobljivače i lažljivce, crkvene pedofile i mrzitelje po nacionalnoj i vjerskoj osnovi, grabežne političare i ultradesničare. Tolerira ih pa čak i simpatizira jer je moralno trula iznutra, to je izvana bijelo okrečen grob, a iznutra trulež. Ako bih jednim izrazom trebao okarakterizirati Crkvu u Hrvata, onda bih rekao: moralno licemjerje. Eto, ovaj tvoj komentar meni podsjeća me na to moralno licemjerje. Jao, zamisli, rekao sam mentalna retardacija, ah, kako sam to samo mogao! Sram me bilo!

    avatar

    15.07.2018. (13:01)    -   -   -   -  

  • durica

    Mariano,
    tvoje je pravo da te moj komentar podsjeća na kajgod, za mene je tolerancija tokerancija, ne radim razliku između ove ili one tolerancije, kao što imam toleranciju prema tvojim komentarima, tako imam i prema svim ostalim.
    mentalna retardacija za mene nije nešto iz čega bi se trebalo sprdat, vidjela sam puno djece s tim problemom i nisam osoba koja osuđuje druge zbog upotrebe bilo kakvih izraza, jedino ih ja sama ne bi upotrebljavala iz svojih osobnih razloga koje nisam dužna nikome objašnjavati, a tebi ide na dušu što ćeš i kako misliti, pričati i komentirati o bilo kome. ovdje možeš reći sve kaj ti je na pameti, ako te to veseli meni je drago, što ne znači da se i ja moram s tim tvojim mišljenjem slagati. u tome i jest ljepota razgovora i razmjene mišljenja :)
    kaj se tiče crkve, za mene je crkva samo zgrada, sama se držim one koju je Isus rekao Petru, dakle, svi smo mi crkva i svak od nas vjeru doživljava i svjedoći u svoje ime. tvoje je pravo mene smatrati licemjernom, no, pravila trebaju vrijediti za sve isto, zar ne?
    a, čuj, ak je tebe sram, meni je fakat žal ;)

    avatar

    15.07.2018. (14:25)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...