Komentari

gamaburst.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • Just me

    Ok... Nisam radila nikakve testove jer... Sama sebi sam dobra baš takva pa me tamo neki kjuovi ne zanimaju. Ali sam primjetila da moji vrlo inteligentni(kako oni kažu) i fakultetski obrazovani prijatelji o životu pojma nemaju.
    Znači, ona stara narodna da je životna škola najbolja i najskuplja vrijedi.
    I ja sam nakon razvoda u jednom trenutku imala problema sa djecom. Pubertet!!!! Puno strpljenja, pričanja, ljubavi i sve će doči na svoje. Što se tiče poslova i ideja pa.... Mili moj imaj muda, digni rit i kreni u realizaciju. Nemoj se bojati poraza. Sve je to život. Dok je zdravlja sve se može.... Samo kreni. I ne brini brigu o svom kjuiču.... To te ne određuje.
    Hvala na prvom komentaru kod mene!

    avatar

    26.07.2018. (07:50)    -   -   -   -  

  • Just me

    E da... Ako hočeš da ti post bude vidljiv na listi onda moraš prvi komentar sam napisati. Tada ti se pojavi da ga svi vidimo :))

    avatar

    26.07.2018. (07:52)    -   -   -   -  

  • gamaburst

    Hvala. Što se tiče životne škole, moj život je bio nanadjebiv. Ali kada sam isao u Delnice pisati taj test, puno njih je bilo nekako čudno, nisu razgovarali sa nikime. Kažem ti, to je nekakav problem, Elon Musk je uspio, Tesla ostao zadnji siromah. Ovi kao Mamić, Trump i ekipa sa lovom će bez imalo grižnje savjesti baciti djecu na ulicu, gaze preko leševa. To nije inteligencija. Ja ću prije umrijeti od gladi nego preko tuđih leđa i leševa profitirati.
    Ali zamisli samo ovo: Manje od 2% čovječanstva posjeduje oko 98% svjetskog bogatstva a nas ostalih 98% imamo onu mršavu dvojku.
    Tu nešto ne štima, razmisli. Pisati ću poslije i malo o tome ali nikakve teorije zavjere.
    Lijepi poy

    avatar

    28.07.2018. (21:14)    -   -   -   -  

  • Nisa

    Nisam se testirala, zapravo i ne želim znati, uopće ne želim da me brojke omeđe, okviri su ti što mi mira ne daju :)
    Nisam se razvela, pa je isto bio period neslaganja sa Jedinicom, ma sjeti se samo sebe u tim godinama, starci su opčenito zadnja rupa na svirali, ali dođe to na svoje s vremenom i sazrijevanjem
    Teško je savjetovati, a pogotovo pametno, jedino što sam u životu sa sigurnošću usvojila je korak po korak i prema rješavanju nekih problema i realizaciji stvari.

    avatar

    14.08.2018. (08:15)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...