Komentari

recenzijefilmova27777.blog.hr

Dodaj komentar (9)

Marketing


  • TEATRALNI

    nakon utakmice,povratak na staro....

    avatar

    04.07.2018. (12:28)    -   -   -   -  

  • Lastavica

    Vrati se na staro... a u međuvremenu, ako hoćeš poslušati savjet,
    stavi razmak nakon točke i složi tekst u editoru na užu formu
    da bi se bolje prikazivao.

    avatar

    04.07.2018. (13:55)    -   -   -   -  

  • TEATRALNI

    Probat ću ne obraćam previše pažnju na te stvari.A tekstom se nisam previše bavio.

    avatar

    04.07.2018. (17:26)    -   -   -   -  

  • Grunf

    Lako s pametnima, ali tupane je opasno kritizirati ;)
    P.S. Ta me činjenica tješi kada odšutim bedastoću :)))

    avatar

    04.07.2018. (18:52)    -   -   -   -  

  • TEATRALNI

    Hahaha,isti je slučaj i samnom

    avatar

    04.07.2018. (21:14)    -   -   -   -  

  • Diadema

    Meni isto nije jasno kad se na nešto žali i nije prisiljen slušati ili gledati nešto. Ja na pr. ne volim cajke pa ih niti ne slušam, niti idem na takva mjesta ali što ti je problem, sami ljudi. Otvoriš prozor, ideš na balkon i odmah te zapljusnu cajke, pogotovo sada kad se igra nogomet i to do 2-3 sata iza ponoći!
    OK, kazalište je nešto sasvim drugo, tu možeš birati.

    avatar

    05.07.2018. (20:31)    -   -   -   -  

  • TEATRALNI

    Diadema
    Drago mi je da si potegla to pitanje.Gledaj...niti ja ne podnosim cajke.Toliko debilizma u tekstovima nema riječi da to opiše.Suzama sam lepio tapete,otišla so odvela mi dete.Idiotizam koji je uvreda za inteligenciju no protiv toga nitko ništa ne govori.I to još najveći rvati koji se kunu u patriotizam slušaju thompsona a nakon njega cecu i seku mrze i podjebavaju druge nacionalnosti i šire mržnju i dekadenciju.Upravo su ti problemi idiotskog društva interpretirani kroz dramsku umjetnost i svi oni koji se s time ne slažu ograničavaju umjetničke slobode.Kod mene u Zagrebu masa seljačina sluša cajkerski ekstra fm u autima i to na način da to cijela ulica čuje.Zar to onda nije psihičko zlostavljanje nas koji to ne podnosimo?
    Što se kazališta i filma tiče tko nevoli ima izbor da ne gleda ali gdje je tu moje legitimno pravo kad to kojekakvi mlatimudani sputavaju.Dok me istovremeno bombardiraju smećem od muzike koju iz dna duše mrzim..

    avatar

    05.07.2018. (20:43)    -   -   -   -  

  • Diadema

    Lucid-Theatral...Živim isto u Zagrebu pa mi je poznato ono što si napisao. Baš debilizam, ja isto na to tako gledam imamo skroz isto stajalište u vezi toga.
    Istina (i to velika) u vezi Thompsona, patriotizma i cajki. Često baš takvi nazivaju se velikim Hrvatima.
    Naravno, to je čisti teror iliti zlostavljanje glasno svirati cajke na takav način po kafićima u autima. Baš doslovce silovanje uma. Da tražim stoljećima ne bih u tome pronašla ni trunku ljubavi prema domovini.

    avatar

    05.07.2018. (22:36)    -   -   -   -  

  • TEATRALNI

    Prije bi našao atlantidu nego domoljublje u tom kretenskom preseravanju. Kao i većina nas osvještenih koji znamo u kakvom sranju živimo. Pazi veliko domoljublje je glasati za adeze uzdizati lopovluke širiti nacionalizam dekadenciju i nazadnjaštvo kroz kojekakve glupe referendume,voljeti Hrvatsku ovakvu kakva je a to je odlazak sve više i više Hrvata van.Uskoro ćemmo mi hrvati biti manjina u svojoj zemlji ako već i nismo. Komplet smo u rukama stranog kapitala a tu još drma i jebena Amerika kao siva eminencija. Ljudi su glupi pa štuju krive vrijednosti. Nisam još doživio da itko (osim nas koji vidimo što se oko nas događa) da pljuje i sere po ovom bolesnom sustavu u kojem živimo a sve to zbog navodnog domoljublja. Ja sebe držim puno večim domoljubom od svih priglupih desničara koji štuju svo zlo koje Hrvatskoj šteti. Konstantno seru po hrvatskom filmu koji se bavi socijalno-ekonomskim temama i prikazuje realan opis stanja u državi a isto je i sa predstavama. Još pored svega toga osim što smo banana država bi nam htjeli ograničiti legitimna prava slobode govora i iznošenja istine pa zar ne živimo u demokraciji?
    A + to najgore od svega je to da svoje nazadne stavove nameću drugima kao opće prihvatljive. Bili bi najsretniji da se vratimo u srednji vijek u vrijeme inkvizicije gdje će svatko tko misli drugačije od njih biti javno spaljen na lomači. Sve u svemu loše mi je u želucu od svega navedenog.

    avatar

    06.07.2018. (12:33)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...