Komentari

lilianke.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


  • eum

    Ne treba pretjerivati kod vještica,
    htjeli ili ne - postoje sličnosti,
    ovdje ulješpšana prekrasnim cvijetom,
    i ona najveća - sa ljudima
    ...

    NP - Eum

    avatar

    14.06.2018. (11:23)    -   -   -   -  

  • Lilianke

    @evanđeljeumolitvama;
    Kaj?

    avatar

    14.06.2018. (11:47)    -   -   -   -  

  • Mariano Aureliano

    Ovom lijepom cvijetu kulinarskih boja pridružujem ovaj LINK. Gornji evanđeoski komentar - bogme treba znati napisati nešto toliko nesuvislo. ;))

    avatar

    14.06.2018. (12:39)    -   -   -   -  

  • Lilianke

    @Mariano Aureliano;
    Dobar je link, hvala :)) pogledala sam tonu ytvidea na temu bourdain-život-i-smrt.....toliko ima toga da se i iluminati spominju :-S
    Na koncu, voljela sam gledati njegove emisije, činio se pametnim, elokventnim i zabavnim tipom, žao mi je da je toliko patio da nije mogao dalje. Eto.

    Nego, jesi znao da nas Nibiru opet 'napada'? :))
    Savjetujem da spakiraš/te/mo torbu, ko što se to čini sa torbom za rodilište, i držiš/te/mo istu uz vrata, kad dođe tren da zgrabimo i trčimo. Samo, ne znam još gdje bismo mogli otrčati?
    I bio je potres u Karlovcu!?
    A moje dijete je jučer panično dotrčalo uz tvrdnju da joj se zatresao krevet (dok je ležala na istom)!
    To sve mora značiti nešto! :))

    @evanđeljeumolitvama je želio reći da mu je cvijet lijep,
    ali ga je velika količina vještica (i činjenica da slobodno ovuda letaju, a nekažnjene) smotala.
    Ili to, ili ne znam......
    :)

    avatar

    14.06.2018. (23:56)    -   -   -   -  

  • Mariano Aureliano

    Meni se svako malo zna dogoditi da sjedim na dvosjedu i najednom osjetim da se isti poda mnom zaljuljao ili zatresao, to su možda neke eteričke vibre kojih nema u gruboj materiji. Moja je supruga u tom smislu znala doživljavati vrlo neobične senzacije, kao da je potres ne znam koje velike magnitude, a sve zapravo samo na eteričkoj razini. Bio je i u Sl. Brodu nedavno potres, osjetio se čak i u Osijeku. Od 17. do 27. 7. ove godine na Krnjaku u Karlovačkoj županiji, tamo gdje će se uskoro izgraditi Sai Babin ašram, bit će Ati Rudra Maha Yajna na kojoj će visoki indijski svećenici 11 dana izgovarati moćne mantre zajedno s drugim pjevateljima vedskih mantri, uz obredno žrtvovanje žitarica, maslaca i ne znam već čega, što se baca u vatru, i pritom se i lokalno i globalno stvaraju vrlo visoke energije s ciljem dobrobiti za cijeli svijet i sav život. A to u praksi može značiti svašta, obzirom da je svijet prepun groznih energetskih čvorova i začepljenja. Kad je zadnji put bio ARMY, bile su gadne poplave i svašta drugo... :))

    avatar

    15.06.2018. (07:54)    -   -   -   -  

  • Lilianke

    @Mariano Aureliano;
    Ako bih rekla djetetu da se je krevet možda zatresao samo na eteričkoj razini, ziher sam da ona više ne bi ušla u tu sobu :))) ona se straši svega do u šašave razmjere. Jedna od uputa :'kad umreš, nemoj mi se , NEMOJ, sliučajno pokušati javljati, jesi me razumjela, zabranjujem ti !!!' hahaha :)))

    Ovo grupno moljenje, ova ARMY, je čini mi se nešto prekrasno. Osobno bih voljela ići, samo Bog zna bismo li mogli ići.
    Kako bilo, ownloadala sam si knjižicu s molitvama (sa ove stranice), zanima me ima li njihov prijevod na hrvatski (ili engl.), toliko daleko još nisam dospjela istražiti.
    :))

    avatar

    15.06.2018. (10:00)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...