Komentari

lilianke.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


 • EuM

  Ne treba pretjerivati kod vještica,
  htjeli ili ne - postoje sličnosti,
  ovdje ulješpšana prekrasnim cvijetom,
  i ona najveća - sa ljudima
  ...

  NP - Eum

  avatar

  14.06.2018. (11:23)    -   -   -   -  

 • Lilianke

  @evanđeljeumolitvama;
  Kaj?

  avatar

  14.06.2018. (11:47)    -   -   -   -  

 • Mariano Aureliano

  Ovom lijepom cvijetu kulinarskih boja pridružujem ovaj LINK. Gornji evanđeoski komentar - bogme treba znati napisati nešto toliko nesuvislo. ;))

  avatar

  14.06.2018. (12:39)    -   -   -   -  

 • Lilianke

  @Mariano Aureliano;
  Dobar je link, hvala :)) pogledala sam tonu ytvidea na temu bourdain-život-i-smrt.....toliko ima toga da se i iluminati spominju :-S
  Na koncu, voljela sam gledati njegove emisije, činio se pametnim, elokventnim i zabavnim tipom, žao mi je da je toliko patio da nije mogao dalje. Eto.

  Nego, jesi znao da nas Nibiru opet 'napada'? :))
  Savjetujem da spakiraš/te/mo torbu, ko što se to čini sa torbom za rodilište, i držiš/te/mo istu uz vrata, kad dođe tren da zgrabimo i trčimo. Samo, ne znam još gdje bismo mogli otrčati?
  I bio je potres u Karlovcu!?
  A moje dijete je jučer panično dotrčalo uz tvrdnju da joj se zatresao krevet (dok je ležala na istom)!
  To sve mora značiti nešto! :))

  @evanđeljeumolitvama je želio reći da mu je cvijet lijep,
  ali ga je velika količina vještica (i činjenica da slobodno ovuda letaju, a nekažnjene) smotala.
  Ili to, ili ne znam......
  :)

  avatar

  14.06.2018. (23:56)    -   -   -   -  

 • Mariano Aureliano

  Meni se svako malo zna dogoditi da sjedim na dvosjedu i najednom osjetim da se isti poda mnom zaljuljao ili zatresao, to su možda neke eteričke vibre kojih nema u gruboj materiji. Moja je supruga u tom smislu znala doživljavati vrlo neobične senzacije, kao da je potres ne znam koje velike magnitude, a sve zapravo samo na eteričkoj razini. Bio je i u Sl. Brodu nedavno potres, osjetio se čak i u Osijeku. Od 17. do 27. 7. ove godine na Krnjaku u Karlovačkoj županiji, tamo gdje će se uskoro izgraditi Sai Babin ašram, bit će Ati Rudra Maha Yajna na kojoj će visoki indijski svećenici 11 dana izgovarati moćne mantre zajedno s drugim pjevateljima vedskih mantri, uz obredno žrtvovanje žitarica, maslaca i ne znam već čega, što se baca u vatru, i pritom se i lokalno i globalno stvaraju vrlo visoke energije s ciljem dobrobiti za cijeli svijet i sav život. A to u praksi može značiti svašta, obzirom da je svijet prepun groznih energetskih čvorova i začepljenja. Kad je zadnji put bio ARMY, bile su gadne poplave i svašta drugo... :))

  avatar

  15.06.2018. (07:54)    -   -   -   -  

 • Lilianke

  @Mariano Aureliano;
  Ako bih rekla djetetu da se je krevet možda zatresao samo na eteričkoj razini, ziher sam da ona više ne bi ušla u tu sobu :))) ona se straši svega do u šašave razmjere. Jedna od uputa :'kad umreš, nemoj mi se , NEMOJ, sliučajno pokušati javljati, jesi me razumjela, zabranjujem ti !!!' hahaha :)))

  Ovo grupno moljenje, ova ARMY, je čini mi se nešto prekrasno. Osobno bih voljela ići, samo Bog zna bismo li mogli ići.
  Kako bilo, ownloadala sam si knjižicu s molitvama (sa ove stranice), zanima me ima li njihov prijevod na hrvatski (ili engl.), toliko daleko još nisam dospjela istražiti.
  :))

  avatar

  15.06.2018. (10:00)    -   -   -   -  

 •  
učitavam...