Komentari

asboinu.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • harambaša

    Tata kaže da se u tu materiju ne razumije, ali se razumije u geometriju i pun mu je kufer "znalaca" koji govore o hrvatskim "kockicama", ma gdje se one nalazile (suvenir, dres, krov, zastava); naime, kocka (ili kockica) je geometrijsko TIJELO - za sve neupućene, a silno željne "meritorno" sudjelovati u raspravi (i po mogućnosti zapjeniti se od žustrine). Dakle, radi se o KVADRATIĆIMA, koji na grbu počinju s crvenim ili srebrnim - potpuno svejedno !

    avatar

    31.05.2018. (21:01)    -   -   -   -  

  • Athumanunh

    za Tebe i tatu, ako nisi zapazio, 'kockice' su stavljene u navodnike (navodni znaci u obliku crtica) i to 'kockovlje' je i navedeno da bi 'ljutilo' tebe i tatu. Nemoj se žestiti zbog 'kockica' i poslušaj tatu bavi se i Ti geometrijom jer ovako ta tvoja nervoza prelazi na mene kojemu je 'pun kufer znalaca' kojima smeta sve što je hrvatsko!

    avatar

    31.05.2018. (21:50)    -   -   -   -  

  • harambaša

    Tata kaže da tako govore i sportski komentatori, a za hrvatstvo ne brinite - zbog toga ga to i smeta, što svaka bena za sebe smatra da je upravo on "najveći" hrvat !

    avatar

    01.06.2018. (01:05)    -   -   -   -  

  • Athumanunh

    hajde neka ti bude, imaš potpuno pravo na svoje razmišljanje i stavove. Za sportske komentatore i ostala zanimanja ne znam i ne želim se o njima uopće upuštati u raspravu, a niti pak želim pričati o 'velikim i malim' Hrvatima, ali bilo bi dobro da pozorno pročitaš o čemu pišem ili sam već napisao i o tomu pokušaj komentirati.

    Usput, ostavi se tate i njegovih stavova, izgrađuj svoje, jer ako si budan u 'sitan' sat nakon ponoći onda si ti već veliki dečko...

    avatar

    01.06.2018. (09:03)    -   -   -   -  

  • harambaša

    Tata kaže (a on me je naučio svemu što znam) da je čudno što se nijedna "pametna glava" nije javila osim mene .... Da li je tema gdje je to svima svejedno, ili se boje ući u raspravu o "kokoši ili jajetu", tko je bio prvi - palestinci ili židovi ..... Za grb je to pak pitanje nekakvog zajedničkog dogovora, sa definicijom (u lijevim rašljama crveno ili sivo), pa jedamput zauvijek staviti temu ad acta ! Jer prilažući "dokaze" ili dokaze je bespredmetno, kao što ste i sami dobro primijetili (mijenjalo se u vremenu).

    avatar

    01.06.2018. (12:32)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...