Komentari

zgmazoretkinje.blog.hr

Dodaj komentar (13)

Marketing


 • Hmmm

  Mislila sam da ste original ali vidim da ste na bajci podigli djevojku u koreografiju na isti nacin kao i Siroki na europskom prvenstvu

  avatar

  01.05.2018. (15:05)    -   -   -   -  

 • Hype

  Haloo to je samo bilo u konferansi to nije koreografija,oni su bili hype i najmanju curu su dizali isuse boze ako mislite svade stvarat opet bolje se maknite sto prije

  avatar

  01.05.2018. (15:42)    -   -   -   -  

 • Fest

  Jedva cekamo mazoret fest

  avatar

  01.05.2018. (16:50)    -   -   -   -  

 • Zagrebačke mažoretkinje

  Hmmm:
  Hahahaha... hej, pa to je Mažoret-bajka. Show! I nije čak ni koreografija nego ulaz, pobogu. Bilo je tu svega, i Rimljana, i pračovjeka i francuske revolucije sa zastavama, i Austro-ugarskog dvora, i robova, i indijanaca i kauboja, hipija. Nismo radi zastava postali ni banderiatori, ni radi drugih rekvizita NBTA, niti smo zbog reck'n'rolla u ulazu prestali biti mažoretkinje.

  Nije da je Široki prvi u svijetu digao mažoretkinju, kao što nije ni prvi puta da smo mi u bajci digli mažoretkinju. Majko mila, show, mažoret-bajka, potpuno drugi izražaj nego redovne mažoretkinje. Maske, svjetlo, efekti, rekviziti, scena, projekcija... Kakve to veze ima sa redovnim nastupima mažoretkinja? O stvarno svašta. I, konačno, naše prijateljstvo sa Širokim sigurno nitko ne može poremetiti.

  Fest:
  Drago mi je.

  avatar

  01.05.2018. (22:45)    -   -   -   -  

 • Roditelj

  Sto mislite o tome da zatvorite komentare bloga od sutra do ponedjeljka,biti ce najbolje za nase cure

  avatar

  02.05.2018. (09:43)    -   -   -   -  

 • ?!

  Zasto pobogu ? Pa cega se bojimo da bi morali zatvarati komentare

  avatar

  02.05.2018. (10:45)    -   -   -   -  

 • Roditelj

  Svi mo znamo da ce se uvijek naci netko ljubomoran pa nama ici kvariti gust,pa da nebi utjecalo na nase cure najbolje je zatvoriti ga

  avatar

  02.05.2018. (10:49)    -   -   -   -  

 • Zagrebačke mažoretkinje

  Nema potrebe:

  1. Ta jedna osoba koja je silovala blog prošli tjedan, je nastala ko rukom odnesena (vjerojatno radi, pa nema viška vremena za nepodopštine), a što jasno pokazuje da se radi o jednoj osobi. Da ih je više bar dio bi nastavio pisanje.

  2. Ove godine nema direktne konfrontacije timova, nema 1., 2, 3. mjesta pa neće biti ni napada. Iako ih nije bilo ni prošlih godina.

  3. Iako smo izvan Zagreba imamo stalnu kontrolu nad blogom. Stoga uvijek možemo izbrisati komentar ili blokirati pisanje i to u roku od jedne minute.

  Stoga nema potrebe za zatvaranjem bloga.

  avatar

  02.05.2018. (10:50)    -   -   -   -  

 • Maminja

  Tu smo mi i pratimo, ali smo dobili sto smo htjeli pa nema potrebe za daljnjim pisanjem. Kada bude opet nesto, oglasiti cemo se

  avatar

  02.05.2018. (12:48)    -   -   -   -  

 • Državno

  Sretno na državnom curee :))

  avatar

  02.05.2018. (19:14)    -   -   -   -  

 • MM

  Ništa na ovom internetu nije anonimno, svakome se dođe do identiteta. Pazite što govorite.
  Cure puno sreće na državnom, znam da vi to možete!

  avatar

  02.05.2018. (21:32)    -   -   -   -  

 • Zagrebačke mažoretkinje

  Maminja:
  Dobili ste što ste htjeli? Ajde nazdravlje. Ovo je zadnji puta da djevojke idu na račun tima na prvenstvo. Idući puta sav iznos od nekoliko destina tisuća kuna platit će članovi, tj. vi draga Maminjo. Pa ako ste to htjeli, super. Žao mi je što Vam tu želju nisam ispunio ranije.

  A i odlazak u Zagorje nije bila volja većine, nego manjine. I to je imalo vrlo loše posljedice po cjelokupan tim. Tako nešto neću više tolerirati u timu. Idući puta najavit ćemo odlazak u Zagorje bitno prije i neću se osvratati na Vaš stav i stav manjine. A Vama ako nije pravo, doviđenja. Destrukciju u timu neću tolerirati.

  Državno:
  Hvala!

  MM:
  Naravno da nije. Na ovom blogu može se dobiti IP adresa. Samo treba tražiti od admina i imati orpavdani razlog. A to je bar najmanji problem naći.

  avatar

  02.05.2018. (23:01)    -   -   -   -  

 • Robica

  Najdraže moje cure,sretno na državnom ,svi znamo da ste najbolje i nemojte se dati,biti ćemo tu za vas i navijat ćemo na sav glas i iz sveg srca,uzivajte u prijateljstvu koje imate i plesu,vjerujemo u vas i puno vas sve volimo.

  avatar

  03.05.2018. (07:14)    -   -   -   -  

 • Zagrebačke mažoretkinje

  Ovaj post je zatvoren jel je otvoren novi. Komentar je prebačen u novi post.

  avatar

  03.05.2018. (08:28)    -   -   -   -  

 •  
učitavam...