Komentari

la-bruja.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


  • Mariano Aureliano

    Dati do znanja onima koje volite da ih volite - to mi zvuči kao da si u avionu kojem su otkazala oba motora. ;))) Inače, ja sam mnogo puta nešto započinjao pisati pa sam se mučio, silovao riječi, pisao gluposti, i onda bih sve to obrisao pa bi mi se redovito događalo da upravo na stratištu tih nerođenih, pobačenih riječi najednom nikne cvijeće pravih misli i osjećaja. Meni je supruga/žena jučer pokazala tekst koji je jedna njezina prijateljica (liječnica po struci) napisala kratko prije smrti - a umirala je od raka, imala je djevojčicu od 7 ili 8 godina, pokušavala je svašta alternativno da se izliječi, no na koncu je ispalo da ju je varalica svojim bizarnim metodama (nekakvi skafanderi, dijete i razne čudne gluparije) samo ubrzano dokrajčio. Njezina je majka umrla od raka kad je njoj bilo 8, a sada se to ponovilo navlas isto s njom i njezinom kćeri, baš u skladu s onim što je pisao Bert Hellinger u svojim knjigama. Dakle, žena mi je dala to pismo, taj zapis koji je njezina pokojna prijateljica napisala kratko prije smrti, i on je bio napisan u formi Božjeg obraćanja Svojemu djetetu. Iznimno dirljivo i kvalitetno napisano, a tekst je govorio o tome da se moramo predati Njemu i Njegovoj Volji, da se moramo usuditi iskoračiti u to potpuno Povjerenje, jer nas On ne okiva lancima, nego nas prima u zagrljaj svoje Ljubavi.

    avatar

    17.04.2018. (08:43)    -   -   -   -  

  • Halucinacije izazvane nedostatkom

    Te su riječi preduboko da bi ih banalna svakodnevica čupala i isijecala...teško su dostupne dok često nije prekasno

    avatar

    17.04.2018. (10:30)    -   -   -   -  

  • Lilianke

    @Mariano;
    Odgovor na prvu rečenicu:
    Zar nismo svi?
    Ostalo je preužasno. Ne želim znati, čuti vidjeti,
    fućka mi se za Božju ljubav, muka mi je od svega.

    @Halucinacije;
    u nekom trenu banalna svakodnevnica nestane, raspline se pred našim očima.
    Oh, kako silno mi nedostaje.

    avatar

    17.04.2018. (10:43)    -   -   -   -  

  • FreshCaYg

    Ne da nema ničeg boljeg, nego i ne postoji ništa drugo, barem ne vrijedno spomena, sve ostalo je isprazno talambasanje,

    avatar

    17.04.2018. (11:39)    -   -   -   -  

  • y

    Možda je šteta što nisi objavila to što si pisala o prihvaćanju nego si to proglasila ( ne sjećam se koju si točno riječ u tekstu upotrijebila ) ...?! Meni se i ovih nekoliko redaka opisa teksta čini suvislo.

    Mislim kako mi svi svakodnevno na bezbroj načina ( gestom, pogledom, rječju, reakcijom itd. itd) svijetu oko sebe i sebi govorimo volim te. Naš problem je što ponekad ne razumijemo tuđi govor ljubavi kao i drugi naš. To je sav problem. :)))

    avatar

    17.04.2018. (12:49)    -   -   -   -  

  • Lilianke

    @Fresh;
    Osobno, to je ono što daje smisao svemu ovom življenju.
    Nije baš sve ostalo isprazno talambasanje,
    ali ovo je odvojena nezamjenjiva kategorija vrijednosti.

    @ypsilon;
    Okej, možemo reći da je tako da na mnoge načine volimo svijet , sebe i druge, i zaista, ponekad se u takvoj mješovitoj komunikaciji ne razumijemo itd.
    No ja ovdje mislim na doslovno i jasno davanje do znanja onima koji su nam najbliži srcu da su upravo to. Da nam je jasno da svojjm postojanjem i djelovanjem daju enormnu veijednost našem osobnom svijetu, da učimo od njih, da bi bez njih naš svijet bio nešto drugo, da nas oduševljavaju ili vesele....Da smatramo da je prava sreća da su baš oni ti i takvi tu, da smo zahvalni na tome. Saznanje da si nekome tako bitan strahovita je stvar. U pozitivnom smjeru. Žišku?

    avatar

    18.04.2018. (22:06)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...