Komentari

chasingbooks.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • brb

    :)

    avatar

    06.03.2018. (16:02)    -   -   -   -  

  • Donabellina

    o čemu ti to ?

    i kome se izvinjavaš ?

    avatar

    06.03.2018. (16:08)    -   -   -   -  

  • shadow-of-soul

    wooow, to su teme koje volim - a kad bi još snimili filmove po tim knjigama - bingo!

    gledala sam prije par dana "The Fallen" (prevedno kod nas: Pali anđeo), (postoji i knjiga), fenomenalan, čekam nastavak:

    "Film prati sedamnaestogodišnju djevojku Lucindu Price, koja je živjela naizgled običan život sve dok nije optužena za zločin koji nije počinila.
    Pod pretpostavkom da je mentalno poremećena, poslana je u 'Sword & Cross' reformatorsku školu u kojoj joj se za nju zanimaju dva tajanstvena studenta za koje joj se čini da su na neki neobičan način povezani s njom.
    Izolirana i progonjena čudnim vizijama, Lucinda razotkrivajući svoju prošlost shvaća da su njih dvojica pali anđeli koji se već stoljećima bore za njenu ljubav.
    Temeljeno na istoimenoj knjizi Lauren Kate, film snimljen prema prvoj od četiri knjige . Kritika je "Pali anđeo" odmah po izlasku prepoznala kao mogućeg nasljednika i idealnu novu literaturu za ljubitelje "Sumrak" sage, a roman se izravno uvrstio među pet najprodavanijih knjiga na prestižnoj ljestvici bestselera New York Timesa.''

    avatar

    06.03.2018. (16:23)    -   -   -   -  

  • Chasing books

    Gosp Anna izvinjavam se zbog tog jer nisam bila dugo aktivna, a pitanje o čemu ti to je totalno suvišvo, samo stivo vam sve govori.

    shadow-of-soul tako mi je drago što volite takve žanreve i nadam se da ćete pročitati ovaj fabulozni selijal, a i meni je žao što nema više takvih filmova ali da su svi snimani po knjigama nebi bilo to to...po meni su u knjigama radnje bolje razrađene itd. Hvala vam na vašem lijemop komentaru, uljepšali ste mi dan tj. večer :)

    oh i da pročitala sam serijal Pali anđeo sve preporuke naravno samo naprijed

    avatar

    06.03.2018. (21:19)    -   -   -   -  

  • Blogger podrške

    Jako mi je simpa to što voliš čitanje, naročito ne standardne knjige, već nešto drugo.
    Ljudi danas slabo čitaju što zapravo nije nikako oke, jer se zaboravljaju prave i kvalitetne knjige poznatih autora.
    Znači samo hrabro, čitao sam i prijašnje postove i kroz njih mogu vidjeti kakva je knjiga zapravo i privlači li me uopće...

    Što se tiče gospođe Anne ne bih trošio previše slova na nju, mislim da ju većina blogera na ovoj stranici smatraju starom babetinom koja je pokupila svu pamet svijeta, a zapravo njezinu inteligenciju možeš zaliti kapljicom vode i nema je...
    To su ti oni koji se prave što su postali profesori Hrvatskog jezika, pa ti pametuju o postovima i greškama... Piao bih ja nju kava je ona po pitanju matematike i fizike, dakle svako je u neće dobar ili tek počinje biti.
    Znači djevojko draga nemoj trošiti vrijeme na penzionere oni tu i onako ne znam što rade, pametnije im bi bilo da se private vune i štrikanja.
    Lijepi pozdrav :*

    avatar

    06.03.2018. (21:42)    -   -   -   -  

  • Chasing books

    Hvala ti Bloggeru podrške, puno mi znači tvoje mišljenje. :) Puno pozdrava

    avatar

    06.03.2018. (21:48)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...