Komentari

zgmazoretkinje.blog.hr

Dodaj komentar (13)

Marketing


  • inicijacije

    u koliko sati su inicijacije?

    avatar

    06.11.2017. (09:18)    -   -   -   -  

  • ?

    Kaj nije Iva Jerković studirala pravo???

    avatar

    06.11.2017. (09:46)    -   -   -   -  

  • Anja

    Hahha svi mogu studirati pravo, ali ga treba i zavrsiti. Ipak je zdravstveno lakse

    avatar

    06.11.2017. (11:23)    -   -   -   -  

  • Zagrebačke mažoretkinje

    inicijacije:
    Sve piše u tekstu. U 18:00 se nalazimo, u 18:45 krećemo iz Palmotićeve, oko 19:00 smo u Starogradskoj vijećnici.

    ?
    Da, studirala je, ali se prebacila.

    Anja:
    Pričaš gluposti, ali na 50. potenciju. Ne mogu svi studirati pravo, jer ga ne mogu svi upirati. Velika većina srednjoškolaca ne upiše nikakav faks, a od onih koji upišu jako, ali jako maleni broj uspije upisati pravo ili neki drugi težak fakultet (okanite me se studiranja ekologije u Karlovcu, pa čak i prava u Osijeku, to je neusporedivo sa zagrebačkim pravom).

    Jerko sam rekao da pravo nije faks za nju. Ona je tip za biologiju ili takve faklultete (takve je afinitete pokazivala tijekom srednjoškolskog obrzovanja). Jerko je izuzetno inteligentna i marljiva cura. Ali i kreativka. Pravo je faks za štrebere, koji su u stanju stotinama sati biflati tisuće definicija i podjela napamet, bez puno razmišljanja i bez imalo kreativnosti. Totalna suprotnost Jerko. I pogriješila je kad je upisala taj faks, a ja sam bio u pravu.

    No, na koncu to je njena stvar, njen život, i to se stvarno nikoga ne tiče. Ponajmanje one koji se naslađuju i koji su spremni kritizirati, a takvi najčešće ne uspiju ništa napraviti od svog života i imaju postignuća nekoilko puta manja od onih koje ismijavanju ili kritiziraju.

    Naslađivanje je obično izgovor za vlastiti neuspjeh.

    avatar

    06.11.2017. (12:41)    -   -   -   -  

  • Odgovor

    SVAKA ČAST ALENE!!!!!!!

    avatar

    06.11.2017. (15:23)    -   -   -   -  

  • Zagrebačke mažoretkinje

    Velika slova? Ti znači deranje. E sad, jel ovo pozitivan ili negativan komentar?

    avatar

    06.11.2017. (15:38)    -   -   -   -  

  • 852

    Sigurna sam da će ovaj komentar biti obrisan, ali bahatost ti je na razini kao i uvijek. Tko si ti da imaš pravo omalovažavati ijedan fakultet? Anjin komentar nije u redu, ali čemu spuštanje na tu razinu. Pravo (kao i ekonomiju) u 90% slučajeva upisuju oni koji ne znaju što bi upisali i zato ljudima trebaju godine i godine da ga završe (daleko od toga da nije težak, ali to nije glavni razlog). A smatrati Lucijanku elitnom gimnazijom je smiješno.

    avatar

    06.11.2017. (15:59)    -   -   -   -  

  • Ulala

    Svaki posao, fakultet, zanimanje... Je časno zanimanje! Niti pravnik ne može bez zdravstvenog djelatnika, ekologa, biologa, čistačice itd. niti svi oni bez pravnika! U životu je najpošteniji čisti obraz i mirna savjest! Onaj tko je nema može si sve te diplome zapaliti....
    Draga Iva čestitam ti na novoj tituli. Oni što se preko tebe kite perjem govoreći da su bili u pravu, neka im bude... Samo ustraj u fakultetu kojeg god odabrala. Svako dobro Iva!

    avatar

    06.11.2017. (17:08)    -   -   -   -  

  • Zagrebačke mažoretkinje

    852
    Lucijanka jest jedna od najboljih gimnazija u Zagrebu, što nije moj stav nego to pokazuju adekvatni pokazatelji (broj upisanih učenika na fakultete svog prvog izbora, broj upisanih učenika na fakultete opčenito, rezultati na državnim natjecanjima, rezultati državnih matura...). Naravno postoje i teže škole, i one koje su daleko teže od Lucijanke (trenutno najbolja gimnazija jest 5.). Još jednom, to nije moja opservacija nego adekvatni pokazatelji koji su mjerljivi.

    Nije istina da pravo upisuju ljudi kjoi ne znaju što bi upisivali. Postoji razlika među fakultetima, a još veća između svečilišta, a da ne pričamo o razlici između sveučilišta i veleučilišta, privatnih učilišta..

    Ulala:
    Naravno, u pravu ste, što se tiče časnih zanimanja.

    avatar

    06.11.2017. (17:26)    -   -   -   -  

  • upisi

    Prošle godine za upis u Lucijanku je trebalo

    78,77 bodova

    Bolje su bile
    83,00 XV. gimnazija
    80,45 XVI. gimnazija
    80,00 Tituš Brezovački
    79,66 II. gimnazija
    78,83 IV. gimnazija
    78,80 V. gimnazija

    I ovo je dobar pokazatelj koliko je to dobra škola. Biti 7. od 72 zagrebačke škole po broju bodova za upis je odlično.

    avatar

    07.11.2017. (08:52)    -   -   -   -  

  • Lucijanka

    Pa znam jednu curu sto je zavrsila frizersku (ne podcjenjujem) 😉
    Znaci trogodisnju, upisala cetvrtu godinu i nakon toga pravo, naravno, ni jedan ispit nije dala. Koliko je Jerko ispita dala? I na kojoj godini se prebacila?

    avatar

    07.11.2017. (10:17)    -   -   -   -  

  • macka

    Samo malo, zasto je vazno koliko je ispita Jerko dala i na kojoj se godini prebacila?? Od koje je to vaznosti? Pustite curu na miru i bavite se vlastitim zivotima. #samojakoJerko

    avatar

    07.11.2017. (14:00)    -   -   -   -  

  • fakultet

    O Boze cemo toliko drame oko skola i fakulteta. Sta vas briga sta Iva studira ili sta je studirala i zasto se prebacila na drugi faks? To sto gosopon Alen napise nesto opsirnije o curama koje su predvidnice ili zamjene predvodnica to tu stoji za one koji zele saznati nesto vise o tim curama a ne za one koji ce to osuđivati. Realno gledano smatram da pola vas vjerojatno također nije islo na nikakav faks. Al bitno da znate druge osuđivati.

    avatar

    07.11.2017. (18:28)    -   -   -   -  

  • Zagrebačke mažoretkinje

    upisi:
    Da i to je jedan od pokazatelja koliko je neka škola dobra.

    Lucijanka:
    Pa zašto netko iz frizerske ne bi upisao pravo? A niti možemo znati zašto nije položila ispite, bolest, nedostatak interesa, zaljubljenost, nedostatak marljivosti...

    Što te briga koliko je Jerko dala ispita? I na kojoj je godini odlučila preći na drugi faks. To je njana stvar. Nitko sigurno ne spori da je Jerko vrlo inteligentna i marljiva cura. Sve ostalo je stvar njenog života koji se nikoga ne tiče.

    macka:
    Upravo tako. Ostavite curu na miru. Njena stvar.

    Mislim da je ova stvar izmakla kontroli. Ostavite curu na miru. Neću više dozvoliti ovu raspravu!

    avatar

    07.11.2017. (22:07)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...