Komentari

maithreya.blog.hr

Dodaj komentar (2)

Marketing


  • Branko Stojković - Štit

    GOSPODINE DALIBORE MILKOVIĆU HOĆETE LI DATI SVOJU OSTAVKU NA MJESTO NAČELNIKA PROMETNE POLICIJE U BJELOVARU, JER NE RADITE SVOJ POSAO KAKO TREBA?!

    KOME SLUŽI TAKVA POLICIJA?!

    OTVORENO PISMO NAČELNIKU PROMETNE POLICIJE U BJELOVARU.

    Samo ću spomenuti ovaj jedan događaj (od njih tisuću), kako vaša prometna policija nije obavila posao u srijedu 01. studenoga 2017., kad su se nepropisno naparkirale stotine auta na javnu površinu, odnosno u park "Borik" i pješački nogostup... itd. Ako je bio dan svih svetih, ali zakon se mora primjenjivati, i nikome se ne može opraštati prekršaj. Jer pred zakonom su svi isti... Pitam vas: koliko ste njih tada kaznili, na novome groblju "Borik", i na starome groblju "sv. Andrija".

    Izmišljate da sam ja neki prestupnik zakona, a ja mislim da nema gorega prestupnika od vas. Drugima fingirate i podmečete, kad ukazuju na vaše anomalije... Ja mislim da vi niste sposobni da vodite prometnu policiju u Bjelovaru, pa vas pitam; gospodine Dalibore Milkoviću, hoćete li dati svoju ostavku na mjesto načelnika?!

    Vaš prometni policajac Saša Maras, je uhvaćeni u kriminalu, kako je zlouporabio svoju službu i ovlasti - kada je već napisanu kaznu Siniši Brkiću, podero, i izbrisao dvije fotografije iz službenoga aparata.. Dana 18.03.2016., u petak u 15,20 sati, prometni policajac Saša Maras u društvu joj jednoga policajca je oprostio kaznu koju je već napisao za krivo parkirani BMW BJ434FR, na raskršću ulica A. Šenoe i A.B. Šimića, u Bjelovaru.

    Puno puta se je dokazalo da; vi ili niste sposobni obavljati svoju dužnost, ili je ne znate ili ste korumpirani?! Nešto do ovoga troje sigurno jeste... I na kraju ovog moga otvorenoga pisma vama kažem - da istinu sigurno ne možete ušutkati i pobijedit,..., niti je utišati, niti zastrašiti - kada mi šaljete "svoje" policiju na vrata kuće...

    --------------------------------------------------
    BRANKO STOJKOVIĆ
    B j e l o v a r, 43000

    avatar

    03.11.2017. (15:25)    -   -   -   -  

  • jelen

    Iščekujem reportažu sa Samoborskog gorja! Mogu ti sa zadovoljstvom odgovoriti da sam na planini bio danas, popeo se jednim (meni) novim smjerom otkrio jedni novu špilju, susreo psića samostalnog planinara i tak. Ako budem se natjerao možda stavim par današnjih slika na blog. Ali to je ako :-))

    avatar

    05.11.2017. (20:05)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...