Komentari

izmedu.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • fantasy_

    (-:

    avatar

    04.10.2017. (21:29)    -   -   -   -  

  • easy

    promijenio si glazbenu podlogu, skužila sam, i uživala
    :)

    avatar

    05.10.2017. (10:52)    -   -   -   -  

  • fantasy_

    Mislim da sam tek skoro skontao o čemu je reč iako sam ponekad pomišljao zbog dizajna i svaka ti čast. :) Mada dođe ko gimnastika dok se protegneš do jednog vratiš se na prvi, haha.
    Super!

    avatar

    06.10.2017. (17:14)    -   -   -   -  

  • easy

    fantasy, zaljubila sam se u lennon dizajne, i nikako bez njih.
    ali imaju manjkavosti, to je definitivno. ti si uzeo inače moj omiljeni dizajn koji sam prije koristila, samo što si promijenio fotku, pa sam te htjela pitati tek tako da mi veliš kako, iako se najvjerojatnije neću vratiti, (samo ponekad), zanimalo bi me. :)

    avatar

    06.10.2017. (19:12)    -   -   -   -  

  • fantasy_

    Odlični su. Divim se samoj pomisli da je neko odvojio svoje vreme i to pravio, koliko je jednostavno toliko i nije. Moja jedina primedba je da bi slova trebala biti malo veća, ili sam ja oslabio vid ili je stvarno omanje a naročito kad teksta ima. Moja tema je ona ajkula odavde, samo sam je obojio i stavio gornji header. jednom kad budeš bila u prilici da se time bakćeš poslaću ti temu (html kod) na mejl ili negde gde bi stala (da ne bude da iziskujem neki lični podatak) pa možda možeš i sama menjati ako nekad po netu budeš nalazila fotke koje bi uklopile. :) A kad jednom ubaciš samostalno link onda možeš menjati i ove teme koje imaš, u smislu slika, veličine i ostalih đakonija.

    avatar

    07.10.2017. (22:08)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...