Komentari

zgmazoretkinje.blog.hr

Dodaj komentar (17)

Marketing


  • ?

    Jel sve spremno u Zagorju?

    avatar

    24.08.2017. (08:56)    -   -   -   -  

  • Gh

    Mogle su pripreme biti u Zg.. jer imamo mnogi mnogo obaveza moglo se stavit u Zg 2 ili 3 treninga dnevno ak treba ... al okej bez ljutnje umarate sebe bezveze i trosak

    avatar

    24.08.2017. (11:11)    -   -   -   -  

  • 258

    bit priprema nisu samo treninzi nego i team building. Ne idu na kraj svijeta u hotel s 5***** da bi bio neki trošak

    avatar

    24.08.2017. (11:37)    -   -   -   -  

  • Zagrebačke mažoretkinje

    ?
    Da, naravno da je.

    Gh:
    Jao, o ovom smo razgovarali već tisuću puta. Kad smo u Zagrebu nemamo po dva treninga dnevno. Jer uvijek netko ima obveza, uvijek mora izostajati, uvijek ima nešto bitnije. Ovako se dovoljno unaprijed javi i svi prilagode svoje obveze.

    I kao što 258 kaže pripreme su team-building. Ekstremno je važno da tim bude zajedno pred Europsko. To u Zagrebu ne može biti.

    Potrošeno je užasno puno novaca na Bazu u Zagorju, daleko više nego da smo otiši i u hotel na more. Ali zato će nam od sada pripreme, tema-buildinzi, druženja sa drugim timovima biti gotovo besplatna. I ubuduće nas neće koštati skoro ništa. I to je bila intencija ove Baze!!!!

    Umaramo se mi daleko više za ovaj tim od Baze i priprema. Neusporedivo više. Pa ako je to argument, onda najbolje da ili prestanemo raditi ovaj posao ili da ga potpuno drugačije organiziramo.

    avatar

    24.08.2017. (12:09)    -   -   -   -  

  • ja

    Opet ova tema. Ljudi, pripreme su bitne, velika vecina cura zeli ic na njih, one donose puno, u Zagrebu se svi razbjezimo cim je trening gotov, u Zagrebu imamo manje treninga.

    A uvijek ce biti onih koji imaju problema. I za nastupe, i za treninge pa i u Zagrebu, i za turneje, cak i za samo prvenstvo. I sto sad? Treba nista ne raditi radi 2-3% onih koji imaju druge obaveze ili problema?

    avatar

    24.08.2017. (12:24)    -   -   -   -  

  • Pitanje

    Mozete li mi reci hoce li se na kraju ulaz u dvoranu plaćati 5€ jer koliko vidim na faceu slovenski navijači vec masovno kupuju karte

    avatar

    24.08.2017. (19:39)    -   -   -   -  

  • Zagrebačke mažoretkinje

    ja:
    Upravo tako.

    Pitanje:
    Da plaćat će se 5 EUR. Sve ćemo napisati u letku u petak.

    avatar

    25.08.2017. (00:59)    -   -   -   -  

  • zamica

    Baza je super. Predobra je. Bravo Šefe.

    avatar

    25.08.2017. (12:03)    -   -   -   -  

  • mama

    Super je gore, baš smo zadovoljni.

    avatar

    25.08.2017. (12:31)    -   -   -   -  

  • Mama

    Bas vam je lijepo u bazi.Sve ste super napravili curama bude prekrasno ljepa priroda drustvo zabava to im bas treba da se malo bolje upoznaju ,svaka pohvala bravo Alen

    avatar

    25.08.2017. (13:01)    -   -   -   -  

  • Zagrebačke mažoretkinje

    Hvala svima. Eto potrudili smo se. I opako naradili... Ali mislim da će se to isplatiti.

    avatar

    25.08.2017. (17:35)    -   -   -   -  

  • Mama

    Hoce zasto ne....

    avatar

    25.08.2017. (17:56)    -   -   -   -  

  • Roditelj

    Vidim da ste svi puni hvale za bazu jučer bez vode,a danas im prigovara zbog previše pojedenog kruha pa zašto ih je vodio gore ha kao roditelj sam bila protiv toga ali na moj prijašnji komentar Alen nije imao ništa za reći opet pitam dali on nas pita i traži suglasnost roditelja da djecu vodi u svoju vikendicu, u redu kada idu na prvenstva ali ovo je strašno djeci prigovarati za kruh znam da i ovaj moj komentar neće objaviti jer se objavljuju samo lijepe stvari

    avatar

    25.08.2017. (22:33)    -   -   -   -  

  • Mama Bozic

    Djeca su zadovoljna a za vodu nije Alen kriv ...tu gresku su napravili roditelji koji su htjeli pomoc i imali su nezgodu tako da Alen nije nista kriv a ovo za kruh ne vjerujem ....preuzimamo odgovornost ali hvala tati koji je sve to rjesio

    avatar

    25.08.2017. (22:51)    -   -   -   -  

  • Zagrebačke mažoretkinje

    Roditelj:
    1. Cure nisu bile bez vode, nego su samo tri sobe, odnosno dva wc-a bila bez vode tri sata pri cemu su cure imale i vodu, i wc, i tus u druga dva wc-a.

    2. Vode u dva wc-a nije bilo iz razloga koji je opisala mama Bozic.

    3. Mislim da bi trebalo pohvaliti i upravu, ali i tatu Borovnjaka koji je ostavio svoj posao u Zagrebu i odmah dosao otkloniti kvar, napravio 150 km, i omogucio da potpuni luksuz imamo jos istog dana.

    4. Cure su dobile vodu oko 22 sata, bitno prije nego sto su isle spavati.

    5. Kvarovi se desavaju, nezgode se desavaju, roditelji koji su htjeli pomoci nisu imali zlu nakanu, i nitko od njih nije namjerno probusio cijev zato da napakosti vasem djetetu.

    6. Vase dijete nije bilo ni bez vode, ni bez osnovnih higijenskih uvjeta.

    7. A sto se tice toga da sam ja curama spocitavao koliko su pojele kruha svatko tko me iole zna, ovako nesto bi odma odbacio kao notornu glupost i neistinu. Bas nikada nisam curama spocitavao koliko jedu i koliko su nasih resursa potrosile. Jednako tako opce je poznato da trosim stotine tisuca kuna na cascenja mazoretkinja, hranu, pice, kolace, sladolede, sto je svakodnevna pojava, pa onda je valjda jasno da im ne bih branio da jedu kruh!

    8. Ljut sam bio na cure koje su bile odgovorne za kruh i koje mi nisu rekle da se pojelo vise kruha nego sto je to uobicajeno, pa vise nismo mogli hitno ici kupiti kruh jer je ducan bio zatvoren. Da bi djevojke imale sto vise kruha, treneri i ja nismo pojeli ni malo kruha.

    Ovu Vasu konstataciju sa gnusanjem odbacujem, izuzetno ste me uvrijedili, iznjeli ste apsolutnu laz i smatram da je tako sto krajnje neprimjereno! Ne znam koja je Vasa frustracija s nasim timom, ali za razliku od Vas deseci roditelja i mazoretkinja su vise nego zadovoljni bazom, pa mislim da, ili prestanete svoju negativnost siriti na svoje i drugu djecu, ili potrazite neku drugu aktivnost za Vase dijete

    avatar

    26.08.2017. (19:08)    -   -   -   -  

  • ex zama

    pa ja ne vjerujem sta se ovdje sve pise... da je netko toliko zlocest i jadan, da na sve nacine zeli napakostiti alenu i timu. umjesto da ste sretni jer vam dijete ide s curama na druzenje, jer ono se tome veseli, da nije tako nebi htjelo ici. A vi da ste se bas zabrinuli radi kruha pa odnijeli bi im tamo da ne budu gladne. jadno

    avatar

    27.08.2017. (00:17)    -   -   -   -  

  • Zagrebačke mažoretkinje

    Ovaj post je zatvoren jer je otvoren novi.

    avatar

    27.08.2017. (02:23)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...