Komentari

zgmazoretkinje.blog.hr

Dodaj komentar (14)

Marketing


  • Markoni

    Jako sam razocarana od cjela organizacija svi nemaju auto da dogu do Karlovca i termin dizanje u pet da stignemo do devet na vrijeme a djecji sastav nije bio na otvorenje iako nam je bilo receno da budu bili i molba do Alena da ove vece curice koje ove godine pune sedam da idu u juniore ali ne sa pocetnicima da mogu napredovat i malo stroziju trenericu .kaj se tice natjecanja znam da curice moraju vjezbat i same ali treninzi bi trebalo biti vise i cesce kad je natjecanje svako nema doma prostora da vjezba a djeca su okrutna i smiju se drugima sta su bili losiji od njih V.P

    avatar

    13.05.2017. (13:36)    -   -   -   -  

  • Zagrebačke mažoretkinje

    Tko nije imao aute došao je sa drugim autima. Sve smo organizirali za one koji su imali problema. Dakle, svi su došli do Karlovca.

    Dječji sastav nije bio na otvaranju jel je to bila oduka HMS-a zato da ne gnjavimo klince tolikim putem, a i prijetila je kiša. Na sreću padala je sat vrmena kasnije. No, da je pala kako je bilo panirano, klinci bi pokisli, a onda bi bilo drvlje i kamenje...

    Nitko se nije trebao dići u pet, trebalo je u dvorani biti u 8, a do Karlovca ima 45 minuta vožnje. Za neke djelove grada treba više vremena da dođu u neki drugi dio grada gdje bi bio nastup ili natjecanje.

    Nema baš nikakve šanse da itko ide diretkno u kadetkinje ili juniorke. Ako je curica talentirana tim će je locirati i prebaciti, ako nije onda ne može biti u kadetkinjama.

    Slažem se da bi treninzi trebali biti češći, no sa tim se ne slaže većina roditelja. Za trening treba komad parkirališta, igralište ili park. A to ima svaki kvart.

    avatar

    13.05.2017. (23:57)    -   -   -   -  

  • Zagrebačke mažoretkinje

    Cure su danas bile prepreprepreprezakon. Sva tri tima su razvalila. Stvarno smo svi više ponosni na njih. Zakon, prezakon!!!! Prave Zagrebačke mažoretkinje!

    avatar

    13.05.2017. (23:58)    -   -   -   -  

  • ja

    Cure su bile mrak. Izvrstan nastup. Zlato je naše! AJMO ZAGREB!!!!!

    avatar

    14.05.2017. (07:18)    -   -   -   -  

  • Markoni

    Ja ne kazem da direktno ode u juniorke ali ne mogu trogodisnjaci i one koje imaju puni 6 godina da trenuraju skupa jos smo prvu godinu i pelenasi imali kako bi onda ona koja je malo bolja mogla napredovat kad trening ometaju plakanjem i slicne stvari a kaj se tice prevoza niko nije nama ponudio auto prvi vlak je bio pola sedam a da stignemo na njega moramo se dignut u pet

    avatar

    14.05.2017. (14:03)    -   -   -   -  

  • Takonekako

    KADETKINJE JUNIORKE I SENIORKE PRVE!!!!!!!!!!!

    avatar

    14.05.2017. (20:32)    -   -   -   -  

  • Roditelj

    Jeeeeee Bravo cure naše najljepše i najbolje!!! Čestitke svima djevojcicama iz prvog koraka kadetkinjama seniorkama i juniorkama.Bravo svima ko je najbolji ZAGREB!!!!

    avatar

    14.05.2017. (20:48)    -   -   -   -  

  • Mia

    Čestitke novim državnim prvakinjama!

    avatar

    14.05.2017. (21:12)    -   -   -   -  

  • Zagrebačke mažoretkinje

    Markoni:
    1. Trogodišnjakinja u D2 ima tek par, ne više od 2-3. Trogodišnjakinje upisujemo samo kao izuzetak i to samo i isljučivo ako su dovoljno "odrasle" tj. mogu pratiti program. Već iduće godine sve cure iz D2 napreduju u D1, a tamo ni teoretski ne može biti trogodišnjakinja. Eventualno, ali samo eventualno tamo može biti četvrerogodišnjakinja. I opet kao izuzetak. A razlika između četverogodišnjakinja i šesterogodišnjakinja je zanemariva. Potpuno zanemariva. Pravila tima su jasna. Dječji 2. sastav su djevojčice uod 4 do 7 godina, iznimno od 3. Dječji 1. u koji se napreduje nakon godine dana su djevojčice od 5 do 7 godina, iznimno od 3. Nakon D1 napreduje se u 3. juniorski. Ovaj sustav funkcionira već preko 20 godina i donosi odlične rezultate. Očito znamo što radimo.

    2. Nismo se razumijeli. Prijevoz je sređivan za natjecateljske timove, dakle 1A kadetski, juniorski i seniorski. Nisam razumio da se kod Vas radi o Prvom koraku. Prvi korak je individualno i fakultativno natjecanje koje HMS omogućuje pojedincima, i gdje oni ne predstavljaju tim, nego se djevojčice natječu kao motivaciju za buduća natjecanja. Ovo natjecanje nema veze sa Zagrebačkim mažoretkinjama. Mi samo radimo uslugu HMS-u. Čak štoviše, mi za isto imamo troškova. Tiskamo i distribuiramo flajere o svom trošku, plaćamo trenere da obave trening sa djevojčicama, organiziramo tamo pratnju djevojčicama. A od 55 kn koje idu HMS-u ne dobijemo ni kune za te troškove. Zašto to radimo? Zato jer smatramo da je to dobra motivacija za djevojčice. No, kako to nije natjecanje tima, i nema veze sa timom, mi sa organizacijom istog nemamo ništa. Roditelji moraju organizirati i prijevoz, prehranu ili bilo što vezano uz ovu aktivnosti. Još jednom naglašavamo da mi podržavamo ovu aktivnosti, no ona nije aktivnost Zagrebačkih mažoretkinja.

    Hvala svima na čestitkama!

    avatar

    15.05.2017. (01:12)    -   -   -   -  

  • roditelj sa tribine

    kakvih sve gluposti se može ovdje od roditelja pročitati....
    ne kužim, zar gosp. Šćuric treba ići od roditelja do roditelja pitati tko ima kakav prijevoz i pitati kako će netko doći na natjecanje? normalno je da se na ovakvoj relaciji do Karlovca išlo uštedjeti na skupnom prijevozu cura busevima. sve to košta, a u ovo vrijeme krize i problema je jako teško nabaviti novac od grada ili sponzora. tražiti bilo kakve sponzorske novce je krvav posao i tko to nije probao ne zna što to znači.
    na kraju, svi ovi rezultati su dokaz rada, predanosti, kvalitete i entuzijazma cijele ekipe ZM-a na čelu sa gosp. Alenom i nakon tih i takvih rezultata sve ovakve bezpredmetne kritike padaju u vodu te su i više nego nepotrebne.
    VELIKE ČESTITKE svim curama i cijelom stručnom stožeru Zagrebačkih Mažoretkinja! Vi ste neka druga dimenzija za svu konkurenciju!

    avatar

    15.05.2017. (09:58)    -   -   -   -  

  • nela

    Kadeti, juniori, seniori, bili ste takvi da su nam srca pucala od ponosa! Bio je užitak gledati vas!
    Zlatne naše, bravooooooo!
    Uprava, treneri, stručni stožer, bravooooo, odradili ste vrhunski posao!
    Fazanke moje, bile ste predane, vrijedne i što je najvažnije nasmijane, raspjevane, rasplesane i pune pozitivne energije, najbolje, hvala vam! Na Europskom ćemo spavati na tribini he he :)
    Navijačiiiiiiiiiii, nije bilo glasnijih, složnijih, boljih ni jačih!!!! I mi smo zlatni!
    Na Europsko idemo još jači!
    Volim ovaj tim!

    avatar

    15.05.2017. (11:50)    -   -   -   -  

  • Fazanka

    Draga mama Nela, bez vas ovo ne bi funkcioniralo tako dobro. Vrlo ste autoritativni i slušaju vas roditelji. Otkačeni ste, odlično plešete, zabavni ste i baš nam je drago da ste s nama! Da vas nema, ne bi vas se moglo niti izmisliti!! Europsko prvenstvo, pazi se, jer ide Zagreb i Zagrebački navijači još veći i jači!!!!!!!!

    avatar

    15.05.2017. (13:47)    -   -   -   -  

  • Mama navijac

    Sve je bilo super curke su pokazale sto zasluzuju,ekipa super sve dobro organizirano samo su opet tribine na pola prazne jer se neki roditelji maknu kad njihova djeca otplesu a o dodjeli da ne pricam ....pola tribine prazno ....bas zalosno za cure koje su dale zadnji dah snage za zlato da ih jednostavno sve pogledamo i nagradimo tim uzvikom ZAGREB .Molim Vas u ime cura ....budite na tribinama jer svi sastavi su nasi . ...ako smo vec dosli podrzimo ih sve jer ako ovako bude ne znam kako cemo nadglasat jos malo ....neke!!!

    avatar

    15.05.2017. (19:06)    -   -   -   -  

  • nela

    Fazanka, ne znam ja plesat, al je vaš ples bio zarazan, pa me ponijelo :) Hvala ti!

    avatar

    15.05.2017. (19:13)    -   -   -   -  

  • Zagrebačke mažoretkinje

    Ovaj poste je zatvoren jel je otvoren novi. Molim da kontaktirate u novom postu.

    avatar

    16.05.2017. (01:06)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...