Komentari

lutkatamnihociju.blog.hr

Dodaj komentar (10)

Marketing


 • Fly without wings

  Hvala ti na komentaru, sad sam nadoknadila što sam propustila pročitati :)) nedavno mi je netko citirao Thomasa: "nije lako, ali je jednostavno", i to je velika istina. Jednostavno je npr. dati otkaz, ali nije lako jer povlači za sobom rizik. Ali bez tog rizika ne bi bila ovdje gdje si sada, a čini mi se da si sada sretna. Bravo na hrabrosti, samo tako dalje :)
  Znači, sport je jedna od najboljih stvari na svijetu. Taj osjećaj, točno sam njega i ja otkrila prije tri godine. Tko ga nije doživio, ne može pojmiti snagu, kao ni ti ni ja prije nego što smo se i same okušale. Uživaj, uživaj! :D

  avatar

  01.05.2017. (12:17)    -   -   -   -  

 • BellaLuna

  Drago mi je što sam se prepoznla u ovom postu, jer se identično osjećam nakon što izađem s folklora i dramske :D A jučer smo bili na smotri u Novom Vinodolskom pa sam još uvijek hyper od toga svega i mislim da će me to držati još kojih tjedan dana :D

  avatar

  07.05.2017. (15:19)    -   -   -   -  

 • V.

  Dobro je meni i u dvadesetima, ali fali mi to razdoblje kad sam živjela bez brige i pameti u srednjoj s ljudima koji su mi bili dragi iako su me živcirali... ali to je život, ne mogu zaustaviti vrijeme negdje i proživljavati srednju do kraja života pa eto... šta ću :)

  Razumijem o čemu pišeš jer sam sama to prolazila 8 godina. Treninzi 3 puta tjedno po 2 sata, nekada i više. Umorna, znojna, crvena, osjećam se fizički kao da me vlak pregazio, ali psihički, nikad bolje. Nažalost, morala sam odustati zbog zdravstvenih problema, ali da mogu, vratila bih se odmah. Fali mi taj osjećaj. Uživaj u tome ako te toliko ispunjava, lakše je prolaziti kroz sve u životu ako imaš mjesto gdje se ispušeš i zaboraviš bar na kratko na sve ostalo :)

  avatar

  09.05.2017. (10:50)    -   -   -   -  

 • Dreamer.

  Hej :)
  Oprosti, nisam stigla proći ranije... Imala sam stvarno jako malo slobodnog vremena. Nemam ga ni sada. Veš čeka da se stavi sušiti, slijedeća tura da se stavi prati, a tek čišćenje stana, aaaajmeeee...
  Kako god...
  Treniranje mi jako nedostaje :( morala sam "odustati" na neko vrijeme radi trudnoće, ali nakon poroda, kad mi to dr odobri, vraćam se nazad... :) Obožavam trenirati. Obožavam se znojiti i izmoriti i "ljutiti" na trenericu jer nas previše mući, ali kasnije se osjećam tako predivno da to mogu znati samo osobe koje treniraju... :) :) :) :)
  Uživaj u tome.... :)

  avatar

  19.05.2017. (09:30)    -   -   -   -  

 • Dreamer.

  Nešto novo :) :*

  avatar

  07.06.2017. (13:49)    -   -   -   -  

 • BellaLuna

  Navrati, imam novi post =)

  Pusa ^_^

  avatar

  03.09.2017. (13:55)    -   -   -   -  

 • Jeannie

  Ista se stvar dogodila i meni. Mislila sam da jednostavno nisam sportski tip i da to nije za mene, ali sam pronašla vrstu aktivnosti koja me veseli i sad baš uživam u tome. Sigurno nije svaki sport za svakoga, ali treba pronaći "onaj svoj". :)

  avatar

  12.09.2017. (15:12)    -   -   -   -  

 • BellaLuna

  Želim ti sretnu i uspješnu ovu 2018. ^_^

  U to ime sam napokon nešto natipkala, pa svrati kad stigneš =)

  avatar

  01.01.2018. (18:03)    -   -   -   -  

 • Vicious

  Pozdrav, mislim da sam jedina aktivna blog dizanjerica, pa ako trebaš kakvih materijala zaviri na blog.
  Oprosti kaj ovako upadam, ali vidim da si aktivna i sviđa mi se tvoj blog, so win-win situation. :D

  avatar

  01.02.2018. (17:02)    -   -   -   -  

 • Vicious

  Hvala ti što si javila, i što koristiš moj dizajn. :3

  avatar

  12.02.2018. (19:30)    -   -   -   -  

 •  
učitavam...