Komentari

naelektrisaniguster.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • Vrtlog_

    b

    avatar

    01.04.2017. (17:52)    -   -   -   -  

  • Nenormalna

    Možeš i ti... Spremi ovo i pročitaj ovo za nekoliko godina...

    avatar

    01.04.2017. (20:33)    -   -   -   -  

  • clew

    Od svega što si naveo meni je ipak najzanimljivija A. Moorjani. Moja prijateljica se izliječila od karcinoma
    na način koji klasična medicina ne priznaje. Prošlo je četiri godine (možda i više) od kada se karcinom "povukao" i svaka kontrola ukazuje kako mu nema ni traga. Dakle, ona je odlučila pokušati se izliječiti alternativnim načinom prije nego li se podvrgne intervenciji klasične medicine. Operacija je otkazana. Pretrage su ponavljali dosta puta jer je biopsija kao i krvni nalazi nedvojbeno ukazivala na postojanje karcinoma kojega potom više nije bilo.
    Što da ti kažem? Mislim kako su to individualni slučajevi. Iz nekog razloga dio ljudi pronađe put i rješenje koje je individualno i ne može se primjeniti na širu populaciju. Mnogo je onih koji su krenuli u bitku alternativnim putevima i izgubili je. U svakom slučaju poruka koju odašilje A. Moorjani je dobra poruka jer usmjerava na njegovanje i poštivanje vlastitog bića i dr.
    Nisam osobito fascinirana ljudima koji se hrane sunčevom svjetlošću i sličnim pojavama, ne vidim im dublju svrhu, više me fasciniraju oni koji pomažu prehraniti gladne kao i oni koji pružaju utočište potrebitima.
    Vani se "probudio" divan dan. Ptičice cvrkuću, Sunce zove...
    Iskoristi dan :), pozdrav.

    avatar

    02.04.2017. (07:59)    -   -   -   -  

  • bellarte

    ..ajd da se jos netko o tome i sl.stvarima interesira osim svakodnevnih bedastoća...ja sam svoj blog pokrenuo prije 12 godina upravo da bih negdje smjestio linkove koje proučavam ...kad jednom uđeš /ili izađeš..kako ti drago..u/iz svijeta u kojem živimo .i pocneš ga proučavati saznaš da zapravo živimo u iluziji pod nečijom kontrolom a teznja da covijek sazna istinu je nacin da ne zivis po špranci koju ti usađuju od rođenja,nego samo i iskljucivo na alternativan nacin...no to svatko mora sam dokuciti...kao i to da je zemlja ipak ravna ma sta god ti svi govorili...

    avatar

    02.04.2017. (10:35)    -   -   -   -  

  • Vrtlog_

    Clew, fala, i tebi pozdrav! Anita Moorjani je inspirativan primjer, a sad... Svak u svom životu mora svoju istinu ispisat. :)

    Bellarte, ja ipak ne bi reka da je zemlja ravna, postoje eksperimenti kojima se dokazuje da okrugla, i inače, teorija da je okrugla puno bolje stoji nego da je ravna. I mislin da je ravna neko bi do sad doša do njenog kraja. :) Triba razlikovat stvarnu istinu koja se pokušava prikazat kao pseudoznanost, od nečega što fakat jest pseudoznanost. Za mene je ta ideja da je zemlja ravna ovo drugo. :)

    avatar

    23.04.2017. (16:47)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...