Komentari

nachtfresser.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


  • Lastavica

    Da ne zadrže njemački u vrijeme kad većina ide u Njemačku,
    nije logično.

    avatar

    31.03.2017. (17:02)    -   -   -   -  

  • U zvijezdama piše

    daš su dobre fotografije, pusa

    avatar

    31.03.2017. (17:40)    -   -   -   -  

  • Kunigunda

    Što god ti rekao, priznaj jedno - uopće vam nije loše !

    avatar

    31.03.2017. (18:40)    -   -   -   -  

  • gospon Fulir

    Je, mladi idu van, po mojim spoznajama uglavnom u države gdje je njemački zastupljeniji nego engleski, ali dobro, svaki izgovor je dobar za inertnost. Ne ide to tebe, kao i uvijek, tek sam dosadno samokritičan, čak i sebi. Tvoja zadnja misao posta mi razbija opnu indolentnosti, jer brutalno je opipljiva ;)

    avatar

    31.03.2017. (19:50)    -   -   -   -  

  • More ljubavi

    Da sam ja gospon ministar, ja bih kroz kukurikulum uveo samo jedan jezik i to jezik Masaja. Pa kada naša pamet želi u bijeli svijet neka idu u Afriku, a ne da baljezgaju po Europi, Kanadi, Jamerici, Australiji i sve nekim takvim zaostalim krajevima diljem svijeta. Auf Masaji auf nihil

    avatar

    01.04.2017. (01:06)    -   -   -   -  

  • Mekon

    Izbjegavam restorane, svuda isto, iz zamrzivača na roštilj, popizdim na onaj strojem rezani pomfrit. Nedavno na staroj Riječkoj stanem u jednoj od rijetkih birtija, pa zatražim jaja sa špekom. Nemamo to na meniju kaže konobarica. Pa što imate, pitam. Bečki, Zagrebački, naravni, picu.. Očekivano, pica nije valjala ništa, ali je Ličko pivo spasilo situaciju.
    Kažeš, tjeraju drugaricu u penziju, naravno već kandidat na radno mjesto čeka pred vratima, rođak, zemljak, što li. No ako je dobra otpremnina, što sumnjam.... Po novom je prijevremena samo 70% zaslužene pune starosne i ne raste. Porez na nekretnine, da, dobro smišljena pljačka. No, vjerojatno će privremeno zaposliti armiju ljudi koji će po terenu kontrolirati istinitost podataka.

    avatar

    01.04.2017. (07:48)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...