Komentari

alenzoric.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


  • izvorni život

    I to stvarno i mislim.

    avatar

    15.03.2017. (05:53)    -   -   -   -  

  • Lastavica

    I ja. Život je sada. Danas. Jučer je prošlo, sutra ne mora doći.

    avatar

    15.03.2017. (06:10)    -   -   -   -  

  • O-da životu!

    Yessss! Neću nastaviti na engleskom, ipak je ovo hrvatski blog.:):)
    Hehe, moram te malo, prorijedio si pisanje ili mi se čini? Kako god, drago mi je da te vidim, pozdrav ostavljam.

    avatar

    15.03.2017. (10:06)    -   -   -   -  

  • meroveus

    Prije koju godinu čitao sam razgovor s M.Radmanom u kojem tvrdi kako današnja ljudska orijentacija s vrhom hranidbenog lanca počiva na eksploziji zapremine mozga u lubanji. Prilagodba uvjetima življenja ide dalje tako da mozak, hipertrofiran sve više, terorizira sve ostale organe. Eliminiraju se podražaji koje mozak ne može dekodirati. Nestaje intuitivnost stisnuta racionalnim. Rizik ne postoji, već povoljna vjerojatnost. Prijenos iskustva izbacuje metodu pokušaja i pogrešaka. Razvoj teče linearno. Odbacuje se senzibilnost, a uvodi emocionalna inteligencija. Osjećaj je teret i nepotreban. Ponašanje ima svoje obrasce. Biheviorizam cvate, manipulacije se udomaćuju. Izgubili smo sponu s prirodom iz koje smo izrasli.

    avatar

    15.03.2017. (16:03)    -   -   -   -  

  • Lilianke

    Ovaj tekst me je podsjetio na jedan izraz, mome srcu drag;
    'with abandon'
    Netko nešto čini 'with abandon' u smislu 'with abandonment of control' ili bih rekla, bez kalkulacije, slobodno i po intuitivnom impulsu.
    To se čini opasnim - nesputano, neoprezno i bez obzira um koji kokodače djelovati, ali , hej! kad nas je srce zaribalo? kad je intuicija pogriješila?
    :))

    avatar

    15.03.2017. (16:27)    -   -   -   -  

  • izvorni život

    Ja trenutno uživam u čitanju knjige Johna Parkina "Jebe mi se - čini ono što voliš". Možda ste čuli za njega ili ga i čitali. Uglavnom, sažeto u dvije riječi: punk duhovnost, a u nešto više riječi.... eh, mislim da ću to obraditi u jednom postu, za koji dan ili tjedan, ipak bi ispalo previše riječi za komentar. :) A može se i proguglati, naravno. Suština je da, čisto za potrebe vlastitog života, ako već ne utjecaja na globalne promjene, kažemo "jebe mi se" mnogim stvarima i odkoračamo svojim putem. Meni paše.

    avatar

    15.03.2017. (19:45)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...