Komentari

alenzoric.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • izvorni život

    DA, da.

    avatar

    09.03.2017. (06:32)    -   -   -   -  

  • Lilianke

    Budi točno taj koji jesi.
    Pjevaj svoju pjesmu od sada, pa sve do kraja.


    DA!

    avatar

    09.03.2017. (10:16)    -   -   -   -  

  • meroveus

    Dobro je prisjetiti se prozračnih i pitkih misli iz nekih prošlih zabravljenih vremena. Sve kako ne bismo i sami ostali zabravljeni. Bi li to trebao biti imperativ? Cijeniti subjektivitet spoznaje? Ili podleći stihiji u strahu pred glazbom?

    avatar

    09.03.2017. (18:25)    -   -   -   -  

  • izvorni život

    @Coprnjica, mhm, da, da. :)

    @johannes, na neki način se sva "vremena" nalaze točno tu pred nama, i ona prošla, zaboravljena, kao i i ona buduća. I jedna i druga su mogućnost. Ono što se sada događa, to je najvažnije i u tome grmu leži sve bitno. Mi jesmo taj grm. Život je nepreglena mreža bezbrojnih mogućnosti u kojoj sigurno postoje izbori koji su dobri baš za nas. Na tom putu nam kao najbolji putokaz služi vlastiti osjećaj, jer nitko drugi osim nas ne zna što je to što se događa u nama i koja je naša najveća potreba u datom trenutku/periodu.

    avatar

    10.03.2017. (06:32)    -   -   -   -  

  • durica

    Istina,
    no, nije uvijek lako biti ono što jesi, od malih nogu djecu stavljaju u određene uloge i kalupe, rijetko želeći vidjeti ono stvarno njihovo " JA ", i mnogi nemaju dovoljno snage, znanja ili moućnosti odhrvati se tomu, pa se puste niz struju. teško je plivati protiv struje, a nije lako ni ostati svoj u ovom mišungu svega i svačega. svakako se treba truditi iz dana i crpiti snagu u onome što veseli i ispunjava dušu. njegovati se svakodnevno :)

    avatar

    11.03.2017. (13:37)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...