Komentari

zoranostric.blog.hr

Dodaj komentar (2)

Marketing


 • hajjnezir

  Mir Tebi, moje poštovanje!
  Pa najjednostavniji način da se riješi svaki problem je poći od uzroka.
  Kad se zna uzrok sve je lakše inače ćeš se "rasplićući" posljedice zaplesti kao pile u kudelju (kučine).

  Mnogo uspjeha Ti od srca želim.
  Svaku sreću, mir i dobro Ti!, hn. :)

  avatar

  28.12.2016. (20:58)    -   -   -   -  

 • borgman

  Problem ljevice je u tome da je zaboravila "evoluirati". Što je zapravo pomalo smiješno, jer je lijeva misao provukla Darwina.
  Nama je guran slogan "Revolucija koja traje", a istina je "Evolucija koja traje".
  I na kraju, što bi to bilo "lijevo" kod evolucije? Nisam baš uvjeren kako bi mogli naći zajedničku platformu za veliki broj zemalja, jer je situacija drastično različita. Mega proizvodnja, stvara prvenstvo na uslužnim djelatnostima, a proizvođač (ex. radnik) postaje sve manje bitan. I teško ga je objediniti jer zajedno sa rastom standarda "ima što izgubiti".
  Zapravo, lijeva je paradigma prosperirala jer su ljudi kojima je propagirana, bili u situaciji da mogu izgubiti samo život.
  Sada je drugačije.
  "Ljevica" sada ide prema srednjem staležu, i starijima, i zapravo, glavnina djelovanja bi trebala biti u usporavanju "rasta"...jer je već sada toliko brz da svi oni koji su stariji ne mogu, ni uz veliki trud, educirati se za nove poslove. Produžen nam je životni vijek, a prije idemo u životni otpad, jer nas oni najmlađi "gaze"...
  Uostalom, socijalna kategorija mirovine, ekonomski propada, a primanja tijekom života su većini premala za osiguravanje sigurne starosti kroz štednju.
  U početku je ljevica privlačila buntovne, mlade i žestoke...a sada...kada je ostvarena mega-proizvodnja sanjana u "lijevoj literaturi", sada se stariji nalaze pred ekonomsko-tehničkim zidom, kojega vide, ali ne znaju kako ga preskočiti.
  To je prostor za "ljevicu".

  avatar

  29.12.2016. (00:03)    -   -   -   -  

 •  
učitavam...