Komentari

9a3fp.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


  • elektronika moja svagdašnja

    Zašto?

    avatar

    24.12.2016. (13:17)    -   -   -   -  

  • semper_contra

    Nisam znao ni da je postojao pa ti nemo gu odgovriti na, zaista, zanimljivo pitanje. A možda se odgovor krije u samoj činjenici da je naslov posta "Kuda ide Blog.hr?" pa je normalno da se ne zna kuda je otišao.

    avatar

    24.12.2016. (16:28)    -   -   -   -  

  • Lastavica

    Što dobijam za nagradu?

    Više tolerancije, molim
    subota, 17.12.2016.
    Kuda to ide Blog.hr

    Žalosno je u što se pretvorio ovaj nekada ugodan i kulturan blog, prvenstveno zahvaljujući sve brojnijim i po toleranciji poznatim klero-ustašo-nacionalistima. Što reći o blogu na kome se promovira ustaštvo, na kome pojedini blogeri otvoreno izjavljuju da su fašisti, pozdravljaju sa „Za dom spremni“ . Ili kada „duhoviti“ Freshcayg za vrijeme Božićnih blagdana svima koji ne misle kao on, pazite sada, jebanjem matera brani „dostojanstvo Božića“.

    Budući da ne želim više biti dio tog i takvog društva, ugasit ću blog na radost svekolike blogerske zajednice. Htio bih upozoriti sve one što ovo pročitaju da se više na Blog.hr neću javljati. Ako netko prisvoji moju adresu, naziv bloga ili nadimak, molim da se taj blog i sve objavljeno na njemu ne povezuje sa mnom.
    Temelj demokracije su dijalog i uvažavanje mišljenja onih s drukčijim svjetonazorom. a blogersku desnicu dijaloga nema. Ili ćeš misliti kao ja, ili si mi neprijatelj, tako nekako funkcionira mentalni sklop ove blogerske desnice. I sve to pod krinkom nekakve demokracije. Uočljiv je osjetan pad broja blogera koji pišu na ovom blogu, a vjerojatno je jedan od razloga sve veća netolerancija dijela blogera prema neistomišljenicima.
    Samo da napomenem onima što uživaju brojiti krvna zrnca. Obadva djeda i obadvije bake bili su mi Hrvati, odnosno Hrvatice. Ali to ne znači da moram biti vjernik, odlaziti na misu lizati cipele svećeniku ili biti ustaša i svršavati na spomen Poglavnikova imena.
    Zahvaljujem svima koji su me čitali i slagali se sa mnom, makar i prešutno.

    avatar

    24.12.2016. (16:58)    -   -   -   -  

  • Blokirani

    Ponedjeljak, 26. Prosinac 2016. u 18:01
    Imena 69 sudionika napada na Vukovar i ostala ratišta u istočnoj Slavoniji uklesana su „zlatnim slovima“, jer kako su rekli, riječ je o „golobradim mladićima Vojske Jugoslavije, pripadnika srbijanske policije i drugih, koji su kao junaci dali svoje živote za obranu Srbije“


    Lastavice, danas su tvoji u Pančevu svečano otvorili spomenik poginulim osloboditeljima koji su 17.11.1991. oslobodili Vukovar. Zima je, vrijeme je hladno, pa te tamo nije bilo. Umjesto toga si iz topline doma svoga blogirala na blogu.hr, blogu koji ima ono "hr". Da te podsjetim, "hr" je kratica za Hrvatsku. Pa se postavlja pitanje zašto si tu, a ne tamo gdje pripadaš i gdje te srce vuče, na otkrivanju spomenika u Pančevu? Tvoji sugrađani su u Hrvatsku išli paliti, pljačkati, klati, ubijati, silovati, ... A mi to nismo išli raditi u Srbiju. A ti dolaziš blogirati na Hrvatski blog dijeliti lekcije i učiti "ustaše" pameti. Da nije licemjerno, bilo bi gadljivo.

    avatar

    26.12.2016. (20:21)    -   -   -   -  

  • Blokirani

    Za @uredništvo bloga.hr:

    @Sjedi,

    Vidim da me konstantno brišeš, blokiraš. Međutim mene zaista iskreno zanima otkud potiče ta opsesija da sam onaj koji nisam? Ne ulazim u tvoju opsesiju psihološkim niti kao neki, recimo kao ti, pokušavam proučavati profile blogera, pa onda raditi pretpostavke i spletke. Vjeruj mi, jednostavno za nemam to nemam ni vremena, ni volje, a niti potrebe..To ostavljam vama penzićima s ambicijama da napokon ostvarite fiksnu idju biti James Bond, tajni agent 007. Eto do mene stižu, i to s ovog bloga, takve informacije.

    A da tako nešto uistinu postoji, nazovimo to (neuspješnim) pokušajima špijanja, dokaz ti je i otvoreno priznanje tvog kolege, vlasnika ovog bloga, a koji mi je to u svom komentaru na mom blogu (nadam se da ga nećete opet kao toiko puta brisati - imam ja i kopije, pa opet stavim) na prethodni post, Zabranjeno komentiranje, i pismeno priznao. ;)

    Vjerovao ili ne, ali ja vas, besposličare, uopće ne krivim krivim, niti vas za bilo što optužujem. Naprotiv, ja vam se divim, kakvim se glupostima bavite i pokušajima spletki bavite (vjerojatno nemate u životu pametnijeg posla). I divim se vašoj visokoj razini, prvenstveno intelektualnoj razini koju time pokazujete. Tako nešto moja skromna malenkost nikako ne može dokučiti. No to nije tema, pa više neću o tome.

    @Sjedi, ovim bi te putem po tko zna koji puta zamolio da mi, umjesto da po običaju spletkariš (a što svi na ovom portalu znaju), napokon ostaviš taj famozni link tog vašeg Bokača. Da i ja napokon mogu vidjeti s kim me to uspoređuješ. To me iskreno zanima.

    @Sjedi, znaš onaj tko stalno briše, taj nešto mračno krije. Evo, imam neke veze na Kaptolu, pa ti mogu osigurati pravog pravcatog Egzorcista. Tko zna, možda on može iz tebe ili iz nekog drugog ili možda s ovog bloga napokon istjeratiti Nečastivog i to osobno. Jer, vjeruj, zaista, nitko od nas iskrenih vjernika i vas iskrenih nevjernika, a što je također vjera, ne voli imati posla s Luciferom.

    Iskreno i bez brisanja molim. Čekam odgovor.

    P.S.
    Ovo je moj dopis vašem administratoru @sjedokosom i ponavljat ću ga sve dok ne dobijem odgovor.

    avatar

    27.12.2016. (15:20)    -   -   -   -  

  • elektronika moja svagdašnja

    Halooo-ooo! Ima li koga? Ništa. Nekome je pregorio osigurač u glavi a ni jedan doktor ne može otkriti koji!
    Ja sam samo pitao što je sa jednim postom. Kakav Vukovar, kakvo Pančevo, branitelji.....???? Što je ovo???
    Izgleda da su na ovom blogu normalni nepoželjni. Hvala Lastavice, hvala svima normalnima i sretna Vam nova godina!
    A "blokirani" ovdje neće biti brisan iako je on moj komentar na svom blogu obrisao.

    avatar

    31.12.2016. (14:52)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...