Komentari

voltaren-salt.blog.hr

Dodaj komentar (7)

Marketing


  • voltaren

    hmmm
    zanimljivo
    kud god pogledaš poezija
    bio sam na sljemenu neki dan
    puno inja jako lijepo
    sretan božić i nova godina
    (za ne povjerovati, od 2013)

    avatar

    27.12.2016. (22:50)    -   -   -   -  

  • voltaren

    1.Sretan Božić i Nova Godina! Da, plus još nekoliko godina na drugom plovilu. A družili smo se bili i nešto prije službenog putovanja, teško je više utvrditi koliko ovo traje. Mislim da će nam s proljećem početi sedma godina - vele da je ta najkritičnija u svakoj vezi, pa hoćemo li to provjeriti?

    avatar

    30.12.2016. (07:09)    -   -   -   -  

  • voltaren

    2.Slažem se, uronjeni smo u poeziju. Često nešto od toga i primijetim i tad mi bude žao što doživljaj ne znam prenijeti, podijeliti. Barem kad se radi o nečem lijepom, jer nije sve takvo. Svakako, ako poeziju ne umijem zabilježiti - znam je vidjeti! I to je nešto :) Dobro je što za sad vidim tek sive miševe... Ti imaš pravi dar, bilo bi bolje kad bi ga više koristio. Eto 2u1, pohvala i odmah kritika :)

    O 3. još nešto dvojim, valjda će mi se s vremenom razbistriti kako je bolje, ako ne pitat ću tebe.

    avatar

    31.12.2016. (17:26)    -   -   -   -  

  • voltaren

    Čini se da nam nije moguće dogovoriti se o ičemu. Što briše smisao moje nedoumice iz točke 3. I ujedno otvara neke nove. Da ti napišem oproštajno pismo ili to možda nema smisla? Ako ga napišem, koji dan u tjednu izabrati za tako nešto... Onda, imamo toliko obljetnica kojekakvih početaka kroz godinu i stvarno moram pripaziti da slučajno ne pokvarim neki od tih datuma. U nedoumicama nema ni traga poetičnom, valjda ih zato ne volim.

    avatar

    14.01.2017. (21:08)    -   -   -   -  

  • voltaren

    Uopće ne znam dobro računati. Ako nam je u kolovozu bilo 6 godina bloga, onda će u proljeće već biti 7 godina od susreta. Pa s blogom smo počeli kasnije, a ne obrnuto. Dakle, već nam je sedma godina i imamo barem nekakvo opravdanje :)

    avatar

    15.01.2017. (13:53)    -   -   -   -  

  • voltaren

    nisam se potrudio sve do sada napisano iznova odjednom pročitati. neki tekstovi navodno s vremenom sazriju. drugi ostaju samo za sjećanje. ima i onih koje je moguće preurediti. i onih koje nije. njih se baca. znam to. poznato mi je iz pjesama. iz fotografija. bilješki. postoje i različite vrste ljudi. oni koji sve spremaju, talože, pohranjuju, gomilaju, i oni koji su im sušta suprotnost. pa i oni između, u sredini. i na kraju oni koje jednostavno nije briga. a negdje između redaka, ipak ima još jedna kategorija. tu spada čovjek koji je posvud pomalo. o, koliko teških puteva. kada sam bio dijete, svemir me oduševljavao. sada je jednostavno gore. čak ne razmišljam da smo zapravo u njemu. kao da nema ništa novo dovoljno značajno, radikalni zamah. pa možda bi i putovanje diljem svemira, umjesto do marsa kako se nadaju, ubrzo postalo jednolično. još jedna zvijezda. pa još jedna. sve mi se čini da kada otkriju tamnu tvar, o čemu se točno radi, opet će svanuti dan kao i jučerašnji, samo ćemo eto znati o toj tamnoj tvari. ili crne rupe. pa što s njima? zanima me nešto sasvim sasvim sasvim drugačije. svemir jest predivan, ali što s tim? vjerojatno su SF filmovi sve pokvarili. sjećaš se avatara? razumijem da je to SF bajka, no pretpostavimo za ovu prigodu da je samo SF. dakle, tamo na tom planetu je sve divno i krasno, no da nije bilo prilike za zaradu, nitko se ne bi previše uzbuđivao zbog divnog i krasnog. baš me zanima zašto musk uistinu želi na mars. onako, kada sve sve sve zanemari, što je srž. možda u odgovoru zašto se ljudi penju na planine. zato jer mogu. tako i mi. možemo.

    avatar

    17.01.2017. (22:58)    -   -   -   -  

  • voltaren

    - Možemo što?

    - Sve!

    avatar

    18.01.2017. (07:23)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...