Komentari

blokirani.blog.hr

Dodaj komentar (3)

Marketing


  • Blokirani

    Za sve jugosavenske antifašiste u Hrvatskoj ...

    avatar

    29.11.2016. (21:13)    -   -   -   -  

  • maslinapjesmaloza

    Uz bijelo prvo polje i junačka desnica!

    avatar

    30.11.2016. (14:23)    -   -   -   -  

  • Mekon

    Trump je konačno nešto dobro što se dogodilo Amerima. Ovi prosvjedi su u režiji sekta, političkih ljevičara, ponukani od strane gubitnice Hilary i njezinog stožera. Nije lako gubiti , pa razlog treba tražiti na drugom mjestu , dalje od sebe.
    Amerima je već puna kapa crnog predsjednika Obame, za kojeg su glasali svojevremeno crnci koji već zauzimaju 50 % američke populacije. Nonšalantnost bijele Amerike ga je dovela na tron.
    Obzirom da Hilary unekoliko slijedi svojim programom Obamu bijelci su odabrali manje zlo. Amerika pritisnuta rastom crnaca, latino amerikanaca koji u milionima pristižu ilegalno preko granice, uhvatila se za Trumpova obećanja da će stati tome na kraj. Istini za volju, teško će Trump učiniti po tom pitanju nešto veliko, ali barem je psihički osjećaj bijelih Amera bolji.
    Sve to Trumpovo vikanje, daje odjeka u Europskim zemljama gdje se pomalo nacionalni svijet osvješćuje pred katastrofom nadiranja izbjeglica, azilanata, ustvari, okupatora novog doba. Pojedini državnici su opasnost ozbiljno sagledali i čine sve da se njihove nacionalne države sačuvaju od nestanka. U Hrvatskoj se to pitanje prepušta slučaju i ispraznim tvrdnjama političara kako se to nama ne događa. No, kada počne, biti će to kraj hrvatske države kakvu znamo. Premali smo i preslabi da se othrvamo najezdi, a EU nas je ionako predvidjela ka sabirni centar za bjelosvjetsko smeće. Jer svi koji ovaj tren "napadaju" granice EU, time i našu, jesu smeće koje napušta svoje domovine, domove i malo ih zanima što time uništavaju naše.
    Došlo je vrijeme da se prvo bijelo polje na hrvatskom barjaku ističe, jer ta bijela boja označava hrvatsku slobodu i nezavisnost i poziva na borbu. ZA DOM SPREMNI biti će opet poklić svjesnih Hrvata.

    avatar

    01.12.2016. (08:12)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...