Komentari

digimonandpokemonlover.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • Mala Buntovnica :)

    Drago mi je da si se lijepo provela i u petak i subotu.

    Ta prodika je bila presmiješna, ali ja znam da ćeš ti uspijet. Iskreno ti želim puno sreće, te da ti se želja ostvari kako bi uspisala ono što želiš i malo u inat profi.

    Držim ti fige. :)

    avatar

    29.11.2016. (08:04)    -   -   -   -  

  • V.

    Idem za 3 tjedna kod njega, ali nije to to... teško je kad se navikneš na nekoga stalno kraj sebe, da se budiš kraj njega i ideš s njim spavati, ali tako je valjda trebalo biti...

    Ne slušaj te prodike... ja sam sa slabom matematikom tijekom cijele srednje škole, bez instrukcija i priprema za maturu, sama uspjela naučiti dovoljno da položim A razinu... tako da ne brini :)

    avatar

    30.11.2016. (22:07)    -   -   -   -  

  • written in the scars.

    Kad sam ja polagala maturu, A razina iz matematike je bila dosta teška, dok je B bila piece of cake. Ne kažem da trebaš na instrukcije ili pripreme, al svakako uči sama koliko god možeš :) i nemoj se puno brinut oko mature, nije to ništa strašno. Želim ti puno sreće s upisom na fax :D

    avatar

    01.12.2016. (22:44)    -   -   -   -  

  • V.

    Imam novo

    avatar

    05.12.2016. (21:07)    -   -   -   -  

  • V.

    Dok sam bila doma žalila sam se jer susjed svira el. gitaru ili bubnjeve po cijele dane (naravno bilo bi ok da zna svirati, ali NE ZNA), a sad kad sam u stanu vidim da je i to bilo podnošljivo... ovo ne možeš utišat haha.

    Ima studentski život svoje prednosti, ne mogu reći drukčije... pogotovo ako odeš od doma u drugi grad i živiš sam. Osamostališ se, sam si kuhaš, čistiš, pereš, plaćaš račune... ako ti to ne obaviš neće nitko drugi. Nema onog da svaki put kad neki ideš moraš reći svojima da ideš i nadat se da neće naći neki razlog zašto baš tad ne možeš ići i sl. ali kad biram između srednje i faksa... uvijek biram srednju. Ovdje sam sama. Imam prijatelje tu i uvijek imam s kim izaći ili na kavu i sl., ali ovdje nema mame i tate, nema mi najbolje frendice koja je cijelu srednju bila sa mnom i dečko mi je sad otišao... tako da, definitivno srednja. Uživaj u njoj dok možeš, jednog dana ćeš se poželit vratit bar na jedan dan.

    A što se tiče tvog posta, odnosno ovog dijela o maturi... još jednom ću ti reći da se ne zamaraš sa glupostima koje ti drugi govore, jer eto, ja sam bila među "lošim" učenicima i profa mi je uvijek govorila da neće nikada biti ništa od toga, a na kraju upisala faks na kojem je matematika gotovo svugdje i eto... među najboljima uvijek ;)

    avatar

    10.12.2016. (13:19)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...