"Prohladiti...?" I - vjerojatno onda zgnječiti vilicom u pire, zar ne? I još nešto - palenta... hm? Kod nas doma to znači da je "skuhana", a kao sirovina je kukuruzni gris...
No nema veze... I've got the point! Svoje sljedeće popečke od krumpira probat ću smućkati na tvoj način (ipak - s bučinim umjesto maslinovog ulja - za šarmantan okus i miris!).
01.11.2016. (01:04)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Bergaz
"Prohladiti...?" I - vjerojatno onda zgnječiti vilicom u pire, zar ne?
I još nešto - palenta... hm? Kod nas doma to znači da je "skuhana", a kao sirovina je kukuruzni gris...
No nema veze... I've got the point! Svoje sljedeće popečke od krumpira probat ću smućkati na tvoj način (ipak - s bučinim umjesto maslinovog ulja - za šarmantan okus i miris!).
01.11.2016. (01:04) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Afro Dita
Njam, njam... :)
01.11.2016. (06:45) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...