Komentari

suncokreti11.blog.hr

Dodaj komentar (3)

Marketing


  • shadow-of-soul

    čekala sam 6,5 godina

    avatar

    07.10.2016. (14:39)    -   -   -   -  

  • dnevnikJR

    Nakon razvoda (kao i nakon bilo kojeg drugog traumatičnog događaja u životu) potrebno je (jedno, ali zaista kratko vrijeme) odtugovati i zavidati rane, a onda, nakon toga, hrabro krenuti dalje i dozvoliti si da ti se dogodi ŽIVOT te u njemu i ljubav i sreća i prijateljstva i nova iskustva, odnosno sve ono na čemu ćeš temeljiti neke nove spoznaje i graditi osobno ispunjenje. Sreća je (koliko god to tendenciozno zvučalo) naš, osobni izbor.

    avatar

    09.10.2016. (08:58)    -   -   -   -  

  • Afro Dita

    Možda će ti zvučati bezobrazno... No, većina Hrvatica neće ni imati neku ozbiljnu vezu nakon rastave. Frajerima se ne bavi tuđim klincima ni tuđim problemima. Mama jednog mog frenda/poznanika je našla lika za ozbiljno tek kad su joj klinci vec bili veliki. Ne znam s koliko godina su im se roditelji rastali....

    Prosječna Hrvatica nije Severina koja može i imati dijete iz prijašnje veze i udati se za mnogo mlađeg. Naprosto pravila nisu ista za bogate i siromašne, pisala sam na svom blogu već o tome.

    Moraš biti svjesna da su MILFače zanimljive, ali ne baš i za ozbiljno. MILFače s lovom su zanimljive za ozbiljno. J*biga, ali je tak.

    avatar

    07.11.2016. (02:01)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...