Komentari

sekasmith2.blog.hr

Dodaj komentar (2)

Marketing


  • Bergaz

    Baš si me ti svojedobno lišila nekih glupih iluzija kak je život u (onak pravoj!) provinciji divan i krasan...
    Hvala ti.

    Ja sam inače susede već prestal pozdravljati - sve se bojim koji mi je sljedeći korak. I kaj bu poslije pisalo po novinama.

    avatar

    05.10.2016. (20:56)    -   -   -   -  

  • sekasmith

    Hehhahehahha gle to je bilo ono vreme kad sam ja živila u provinciji i bila mlada i zdrava kaj tovna junica (to je izraz bogu hvala - mog bivšeg) i popušila najbolje godine. A priču primaju samo kvalitetni, drugi jaučeju (srežem ja to al ni ne pričam više) da kak sam mogla. No koment na to. Ne vredi. Režeš, nažalost, malo smo to kasno spoznali, kaj veliš?
    Nowadays mi nismo za provinciju jer nema doktorih. Kaj se tiče ne/pozdravljanja komšiluka, čuj, kaj sam ti morti preveč pričala o Kikačici, hahahhahaaaaaaaaahahha, no dobro, pardonček, ipak si ti već odrasli momak, znaš sam procenit.
    Sori: ak treba kaj za novine, pa bumo nabavili pušku, nemaš frke. Znaš, onu kaj pukneš a ono odapne pluteni štopl vezan špagicom za pušku, a još po mogućnosti ispadne zastavica na kojoj piše BUM!, ma kaj ti pričam, Alan Ford! Je svakaj bi ja još napisala al nesmem preći u političke vode.... al se još smijem.... ono,znaš kad se glasaš sa hehehahahah......

    avatar

    06.10.2016. (19:45)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...