Komentari

maithreya.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • jelen

    Pa fino, fino... nije ta Strahinjščica za baciti, iako nisam nikad bio na najvišem njenom vrhu, niti se zna da li ću ikad biti :-)) ali na Šekolju sam zato bio (vidim da na tabli piše Sekolje, valjda se to promijenilo ime ;-)
    Jelenske pećine zvuče primamljivo.
    Idem sad još jedanput na miru pročitati prethodni tvoj članak.

    avatar

    17.08.2016. (17:23)    -   -   -   -  

  • teuta

    Ah, kako sam vam zavidna iako pretpostavljam da ne bih mogla kako vi hehehe. Mislim na penjalačke mogućnosti, ali to se već zna. Ja bih za vama onako polako a itekako bih rado probala svu tu hranu pa čak i planinarsko pivo. Super slike i doživljaji. LP

    avatar

    17.08.2016. (22:21)    -   -   -   -  

  • trill

    Spoj hodanja, prirode, pogleda....neprocjenjivo :)
    Uvijek se znam pitati znaju li ljudi koji žive pri vrhu planina koliko su sretni i uživaju li svakodnevno u pogledu. Ili su se navikli.
    Nadam se da nisu...

    avatar

    18.08.2016. (10:28)    -   -   -   -  

  • jelen

    Imaš li koju e-mail adresu da ti pošaljem .kml fajlove koje sam dobio napokon od kolege "glasnogovornika"? To su fajlovi koje otvaraš u google earth i vidiš track nekoliko naših šetnji po Ivanščici, uglavnom jednostavna stvar. Uključeni su krajevi koje smo spominjali nedavno. Nadam se ćeš vidjeti na vrijeme prije vikenda i javiti mi svoj mail. Činilo mi se da imaš mail adresu negdje na blogu navedenu, ali sad ne vidim nigdje, valjda sam nešto zamijenio...

    Kolega je jako zaposlen i na moju molbu je izašao u susret sa tim fajlovima, mislim da sam ga malo zagnjavio, ali znam da ti s druge strane željno očekuješ uvid u ovu stranu planine :-))

    avatar

    25.08.2016. (19:09)    -   -   -   -  

  • jelen

    Poslao sam ti fajlove u mailu, javi da li si imao sreće s tim.
    Što se tiče onog izvora kraj livade Vučikovec, to je znači negdje u smjeru Vilinske špice... ne znam kako se izvor zove, izgleda mi poznato, ali više nisam siguran da li sam iz njega ikad pio :-PP ma trebao bi se ja opet malo dovući do te livade jer nisam bio od lanjskog ljeta, a i produžiti do same Vilinske špice jer tamo nisam bio jako dugo možda i više od 10 godina.

    avatar

    26.08.2016. (22:40)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...