Komentari

maithreya.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


 • jelen

  Pa fino, fino... nije ta Strahinjščica za baciti, iako nisam nikad bio na najvišem njenom vrhu, niti se zna da li ću ikad biti :-)) ali na Šekolju sam zato bio (vidim da na tabli piše Sekolje, valjda se to promijenilo ime ;-)
  Jelenske pećine zvuče primamljivo.
  Idem sad još jedanput na miru pročitati prethodni tvoj članak.

  avatar

  17.08.2016. (17:23)    -   -   -   -  

 • teuta

  Ah, kako sam vam zavidna iako pretpostavljam da ne bih mogla kako vi hehehe. Mislim na penjalačke mogućnosti, ali to se već zna. Ja bih za vama onako polako a itekako bih rado probala svu tu hranu pa čak i planinarsko pivo. Super slike i doživljaji. LP

  avatar

  17.08.2016. (22:21)    -   -   -   -  

 • trill

  Spoj hodanja, prirode, pogleda....neprocjenjivo :)
  Uvijek se znam pitati znaju li ljudi koji žive pri vrhu planina koliko su sretni i uživaju li svakodnevno u pogledu. Ili su se navikli.
  Nadam se da nisu...

  avatar

  18.08.2016. (10:28)    -   -   -   -  

 • jelen

  Imaš li koju e-mail adresu da ti pošaljem .kml fajlove koje sam dobio napokon od kolege "glasnogovornika"? To su fajlovi koje otvaraš u google earth i vidiš track nekoliko naših šetnji po Ivanščici, uglavnom jednostavna stvar. Uključeni su krajevi koje smo spominjali nedavno. Nadam se ćeš vidjeti na vrijeme prije vikenda i javiti mi svoj mail. Činilo mi se da imaš mail adresu negdje na blogu navedenu, ali sad ne vidim nigdje, valjda sam nešto zamijenio...

  Kolega je jako zaposlen i na moju molbu je izašao u susret sa tim fajlovima, mislim da sam ga malo zagnjavio, ali znam da ti s druge strane željno očekuješ uvid u ovu stranu planine :-))

  avatar

  25.08.2016. (19:09)    -   -   -   -  

 • jelen

  Poslao sam ti fajlove u mailu, javi da li si imao sreće s tim.
  Što se tiče onog izvora kraj livade Vučikovec, to je znači negdje u smjeru Vilinske špice... ne znam kako se izvor zove, izgleda mi poznato, ali više nisam siguran da li sam iz njega ikad pio :-PP ma trebao bi se ja opet malo dovući do te livade jer nisam bio od lanjskog ljeta, a i produžiti do same Vilinske špice jer tamo nisam bio jako dugo možda i više od 10 godina.

  avatar

  26.08.2016. (22:40)    -   -   -   -  

 •  
učitavam...