Komentari

blokirani.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • Blokirani

    UDBA na interliberu: Nobilo, Kosor, Mesić, Lončar i Manolić zajedno.

    http://hu-benedikt.hr/?p=27769

    avatar

    11.08.2016. (16:05)    -   -   -   -  

  • Mekon

    Evo zore , evo dana ! Hvala Blokirani. Naravno da je tako, ali udbaška garnitura to ne priznaje , a policija i potkupljeni sudovi zarađuju svoju plaču. Kao dragovoljac i jedan od osnivača HOS , znam gotovo sve o tim događajima. Naravno, nikad nije i nikad neće biti sve rečeno. Četnička bagra, tkz. antifašisti i domaći izdajnici sustavno rade na uništenju hrvatske istinske povijesti i nacionalne baštine. ZA DOM SPREMNI je bio pozdrav gotovo u svim malobrojnim postrojbama dragovoljaca (ne samo HOS), prije osnivanja ZNG i HV. Kao i cijelu hrvatsku povijest, tako se izvrće i lažira povijest Domovinskog rata s ciljem omalovažavanja ili čak negiranja.
    Koliko se HOS borio u obrani Domovine, velika je , politička, bitka bila i za priznanje statusa bojovnika HOSa. Meni i mojim suborcima iz HOSa priznat je status tek 1995.god. Tada mi je priznat i čin satnika HOS i HV. Dobio sam i odlikovanje na nečiji prijedlog.
    Sve što je o HOSu do danas rečeno i napisano tek je polovična priča. I sve nas je manje koji ju znamo cjelovitu i istinsku .

    ZDS

    avatar

    11.08.2016. (16:43)    -   -   -   -  

  • analiza

    Pozdravljam !

    avatar

    11.08.2016. (19:48)    -   -   -   -  

  • Čuvarica pinkleca

    pozdrav !
    hvala za filmove sa prekrasnom i hrabrom Violetom, hvala za podsjećanje na istinu...

    avatar

    12.08.2016. (11:15)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...