Komentari

dramskaumjetnica.blog.hr

Dodaj komentar (10)

Marketing


  • Fly without wings

    Tako sam sretna svaki put kad dođeš, uvijek me malo strah da ne odustaneš :')
    Opet, kao i uvijek, baš uživam u tvojim postovima, u mislima i načinu na koji ih dočaraš. Uvijek me nekako umire. I slažem se apsolutno sa svim napisanim. Ne postoji jedan univerzalni smisao, ima ih milijun, ali osoba treba naći svoj.
    I opet, kako mi je drago što ga imaš. Sjećam se onih davnih postova punih ljubavi i nadanja, i sad su nade ispunjene a ljubav postojana i uzvraćena. Za mene nema ljepšega od toga. Vidim da smo slične po tome, i tako mi je drago da si ga našla, da je on tebe našao, da ste se među tih sedam milijardi prepoznali. Budi i dalje sretna :)
    Hvala ti puno na riječima. Bojim se da nikad neću naći nikoga uz koga sam se osjećala kao uz njega. Nema baš nastavka te priče jer nema nekog nastavka u našem odnosu. Imam novo, morala sam pisati što osjećam jer se samo nakuplja u meni, a blog je najbolji način za to :)

    avatar

    30.08.2016. (16:48)    -   -   -   -  

  • Fly without wings

    Nadam se da ćeš brzo opet svratiti! Puse :* :*

    avatar

    30.08.2016. (16:49)    -   -   -   -  

  • V.

    "I odjednom shvatiš da više nisi ona mala djevojčica..." vrijeme toliko brzo prolazi da je to nevjerojatno... sada sam na 3. godini faksa, a imam osjećaj kao da me jučer mama nazvala da mi kaže da je predala papire za upis u srednju školu. Vrijeme leti, a da nismo ni svjesni koliko brzo... nedavno me kolegica s faksa pitala jesam li shvatila da odrastamo, jer je njoj to tek sad došlo do glave... a eto.

    Svako toliko naiđem na tvoj blog i uvijek se oduševim, na predivan način kažeš ono što je većini nas na pameti...

    avatar

    05.12.2016. (21:32)    -   -   -   -  

  • Fly without wings

    Draga moja, hvala ti na komentaru. Pročitala si me u dušu, potpuno! I to mi puno znači jer ljudi teško razumiju ako nisu sami osjetili nešto barem približno tome. Bilo je trenutaka kada su me bliski prijatelji pitali jesam li ga preboljela i bilo mi je gotovo smiješno to čuti, znajući koliko ga osjećam i nosim u mislima. Zato mi puno znače tvoje riječi, snažne i predivne kao uvijek :)
    Nadam se da uživaš u prosincu i da ti je grad puun lampica i božićnog ugođaja :D I da si super i sretna kako si bila u prošlom postu :)
    Kad budeš našla vremena, svrati, uvijek mi je posebno drago kad vidim tvoj komentar, a još draže kad nam onako prekrasno pišeš :) :***

    avatar

    12.12.2016. (19:59)    -   -   -   -  

  • V.

    Vrijeme prebrzo prolazi, a nismo ni svjesni tog... baš kako si rekla, prošle su ti dvije godine od završetka faksa, a čini ti se kao vječnost. Tako se i meni za srednju čini...
    Praznici su hvala Bogu počeli prošli tjedan, sad odmaram u Njemačkoj hehe. Možeš ovih dana očekivati novi past, pa svrati :) pozz iz Tuttlingena :D

    avatar

    22.12.2016. (17:20)    -   -   -   -  

  • Dreamer.

    Vrijeme prolazi, a da to ni ne shvaćaš...
    I tako se odjednom probudiš kao žena, a ne curica... i shvatiš da je vrijeme da odrasteš, ali nemoj izgubiti sebe :) Ne smiješ... Uvijek moraš zadržati tu dječju stranu u sebi :)
    Moja sestra ima 31 godinu, a ponekad je neozbiljnija od mene, a 5 godina mlađa sam... Godine nisu bitne; bitno je kako se ti osjećaš :)
    Lijepo je imati nekoga pored sebe :)

    Nadam se da se čitamo ;)

    avatar

    10.01.2017. (10:24)    -   -   -   -  

  • V.

    Njemačka je predivna zemlja, jedino što mi se dosad u njoj nije svidjelo je Berlin, ali eto... ne mogu se zaljubiti baš u svaki grad tamo haha.

    Želim ti sretnu novu i puno uspjeha u njoj, uživaj! :D

    avatar

    11.01.2017. (18:15)    -   -   -   -  

  • Dreamer.

    Drago mi je što još netko ima ludu i glasnu obitelj poput mene :)
    Isto tako mi je drago što i ti voliš trenirati ;)
    To bi trebao biti dio svačijeg života... Naravno, svatko uživa i opušta se na svoj način, ali s obzirom da (trenutno) radim sjedeći posao, ne bih voljela doći doma i odmarati se na isti način... :)
    Oprosti na kašnjenju :) Strka oko organizacije vjenčanja :)

    avatar

    23.01.2017. (08:37)    -   -   -   -  

  • Fly without wings

    Draga Glumice, hvala ti na prekrasnom komentaru, kao i uvijek :') je, Zagreb. Advent je prošao, ali sad se bližimo (vidi mene, tek je prvi mjesec pri kraju) proljeću :D
    Prekrasne riječi. Istina je sve što si rekla, a sada mogu reći da ne samo da mi je glava svjesna da si u pravu, nego pomalo tako zaista i osjećam. To je zapravo onaj najteži dio, zaista osjećati i moći se okrenuti drugim stvarima, drugim ljudima, biti sretna sama sa sobom, bez te osobe. Iako i dalje često pomislim na njega, nekako mi se sve to čini daleko. Sjećam se da je osjećaj s njim bio apsolutno drugačiji od svega dotad, ali to je sad samo uspomena, ne mogu vratiti taj osjećaj. To je dobro, jer inače ne bih mogla krenuti dalje. Sve ima svoj razlog, sigurna sam. I on, i poznanstvo s njim, i na kraju kako je sve završilo. Lijepo je što sam to doživjela. Posebna je to uspomena. :) Nadam se da si mi ti dobro! Ako bude nešto novo kod tebe, obavezno javi! Ma javi se ionako ;D :*

    avatar

    27.01.2017. (11:12)    -   -   -   -  

  • V.

    Imam novo :D

    avatar

    29.01.2017. (20:29)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...