Komentari

ogmaksimala.blog.hr

Dodaj komentar (14)

Marketing


  • borgman

    čista petica

    avatar

    04.08.2016. (20:50)    -   -   -   -  

  • Kunigunda

    Dobar ti je teks i dobro skeniranje predsjednika stranke ; ne čudim se prešućivanju jer je to najbanalniji način ne priznavanja -------priznati da druga strana ima pravo

    avatar

    04.08.2016. (21:06)    -   -   -   -  

  • fran

    Dobro jutro dragi žalosni bez razloga!
    Živa san i zdrava nažalost vašu. Na vaša sranja (oprosti mi narode) se ne obazirem jer rijetko pršti. Kameleon, broj, ........... ni vas dosta, a neke više (godine) ni ne pamtim jer je rezultat sa početka rečenice već odavno razgrađen bez traga.
    Nu, malo o postu (još ćete me čuti vi žalosni bez mene). Dragi Makso, što se čudiš svojoj partiji što nezna što je lijevo, a što desno. Ta oni ni nisu to za što se izdajete. Komunisti su gori od fašista te ih treba zabraniti. Na području bivše države učinili su više zločina nego hitler u 2. ratu na istom području. A oni na njegovoj strani su samo, uz dva svjedoka, prepisani na popis "boraca" jer je to bila ista politika sve do Lijepe Naše. I 91. su isto tako organizirali po istom planu, ali domaćin je rekao "sada je dosta" i uzeo stvar u svoje ruke. I danas pišu note (ne sviračke) pa slave poraz politike, borbe-zločinstva sa domaćima, što drugo nego izdajnicima. Uzeli ste krasan dogođaj za vaš usrani dan-pokolj Hrvata ničim izazvanim u i oko Udbine s čime se i danas dičite. Sramota, ali neka, vaša je.

    Dragi prijatelji i prijateljce, branitelji i braniteljice, sretan Vam naš dan, jučerašnji. Sretan Vam/nam svaki slijedeći dan do zadnjeg izdaha!

    U zdravlju!

    avatar

    07.08.2016. (08:03)    -   -   -   -  

  • I.P.Broj

    Najdraža drugarko fran!

    Kao što ne postoje riječi koje mogu uljepšati ružu tako ne ni postoje riječi kojima ja mogu izraziti svoj ushit tvojim povratakom ovdje.Hvala ti na lijepim željama za jučerašnji dan iako bih kao bivši branitelj više volio da je to za prekjučerašnji dan,hvala ti na lijepim željama i za sve ostale dane do zadnjeg uzdaha.Samo da znaš,slažem se s tobom da su komunisti gori od fašista ali da znaš najgori su konvertiti tj. bivši komunisti kojih je puna opcija koju apologiziraš.
    Zato,ljepotice mala,pamet u glavu,mani se bedastoća i bedaka a uhvati konkretnih projekata,jerbo vrieme prolazi.Jedna druga drugarka znala je reći :"da sam znala što sad znam ne bi davala nego nudila",spoznavši na kraju svu uzaludnost borbe sa i protiv vjetrenjača.Naravno poslije zakasnjele spoznaje bilo je kasno za sve.
    Zato ne časi,život ne čeka.

    Pozdrav.

    avatar

    07.08.2016. (18:48)    -   -   -   -  

  • Maks

    Vaclav Havel je svojedobno rekao: Od komunista gori su samo antikomunisti! Havel nije bio bilo tko.

    avatar

    07.08.2016. (22:00)    -   -   -   -  

  • fran

    MAks, koga će napasti zločinac? Žrtvu! I tebi je to OK!!! Maks, Maks. Od svegta rečenoga treba prosijati i tega se uhvatiti, a ti zel kukolj (od riječi, a možda i još nečega) za uzor. Što se hvataš tuđih riječi, imaš svoju glavu, ispeci pa reci i tega se drž, a ne ko neka baba: rekal je jedan čovik da je .................... Maks, budi ozbiljniji!

    Broju, da se dr 90-te i dalje držao tvoje (ne samo ) nebi imali Državu, barem ne u ovim okvirima, granicama. Imao je rešeto, sito, koristio potencijale i nije bio isključiv kao mnogi od vas. Ta 30-ak % Hrvata je bilo vezano za komuniste i zar su svi oni bili zločinci! Odabrani su korišteni na kratkoj uzici. Pametno! Znalački! Zašto onda ti i dandanas važeš tko je bio ili nije bio komunist? Pitanje je kakav je bio i što po ulozi u tom sustavu. Hvala Tuđmanu za pomirbu svih sa svakim, barem pokušaj za to (smatram da je uspio iako ima nekih kao ti koji su netolerantni i isključivi), a na nama je da to usavršimo.

    U zdravlju!

    avatar

    08.08.2016. (07:12)    -   -   -   -  

  • I.P.Broj

    drugarko fran

    koliko vidim ti toleriraš jedino bivše komuniste koji su sad u adezeju i crkvi a takvi ruše i adeze i crkvu iznutra kao što su,kako sami tvrde,rušili partiju iznutra,na koncu konca takvi su predugo i participirali u vlasti i zato nam je država u qrcu
    da sam tolerantan vidi se iz činjenice što još uvijek polemiziram s tobom tako neumnom i isključivom/(sključiva zato što uvažavaš samo hadezeove komunjare,dakle i raznorazne Perkoviće i Mustaće a negiraš druge opcije zato što u nazivu imaju nešto što u tvojoj ograničenoj percepciji podsjeća upravo na ove koje toleriraš u adezeju),ali da znaš samo zato što onaj što ga daždevnjakom i kameleonom zoveš tvrdi da si atraktivno žensko a takve se ne ignorira pa ni kad trkeljaju bedastoće sve u skladu s naukom velikog Georgea Gordona Byrona koji je poučkom o najvećoj stvari na svijetu definirao prirodni poredak i Božju nakanu kad je stvarao Evu od rebra Adamovog.

    Pozdrav!

    avatar

    08.08.2016. (08:22)    -   -   -   -  

  • socijalizam

    Plaće radnika Milanović je povećao u prošlom mandatu na način da je povisio neoporezivu osnovicu. Istim potezom je oduzeo prihode jedinicama lokalne uprave, čime će se vremenom smanjiti broj općina i gradova na način da će financijski neodržive JLU moliti da ih se ugasi ili pripoji nekom jačem gradu ili općini. To je najpošteniji način, a ne dekretom ugasiti općine ispod 2.000 stanovnika pa u isti koš strpati Kamanje koje je potpuno financijski održivo i Tounj, Saborsko, Plaški koji nemaju niti za režije platiti. Novi Milanovićev plan je nastavak započetih mjera. Tko zna čitati i tko ima intelektualnog kapaciteta razumjeti pročitano, može sam provjeriti jer je objavljen na Internetu.

    Radnike se može zaštititi samo otvaranjem radnih mjesta, da mogu birati posao, a ne nikakvim zakonima. Rigidnim radnim zakonodavstvom se tjeraju poslodavci u za poduzetnike prijateljskije zemlje, čime još više raste nezaposlenost, radnici su u sve gorem položaju, a zakon mrtvo slovo na papiru. Vi što se zalažete za veća prava radnika sami otvorite firmu pa zaposlite 10 radnika.

    Što se tiče podizanja kaznenih prijava i procesuiranja kriminalaca i korumpiranih političara, pa to se stalno radi. Bandić ima stotine prijava. Isto tako Mamić i još hrpe njih. Ujo vuk magare kad nam je tzv. "neovisno" pravosuđe za KURAC. Korumpirano i pokvareno. Vrte procese u krug i vraćaju na početak, nakon godina suđenja poništavaju radi proceduralnih grešaka tipa krivog datuma - vidjeti procese protiv Sanadera i HDZ-a! Piju kave, grle se i ljube s kriminalcima i korumpiranim političarima, sline jedni po drugima. Jedino rješenje je ugasiti pravosuđe, a procese slati u Njemačku kao ovaj protiv Perkovića. I uz plaćanje prevoditelja jeftinije bi bilo nego plaćati ovo stado korumpiranih bezčutnih uhljeba.

    Što se tiče toga da će država otvarati industrijske pogone - komunizam je prošlo svršeno vrijeme! Dokazano ne funkcionira, jedino u Sjevernoj Koreji se još drži, a ni tamo neće još dugo. Žalimo za nekim vremenima kad smo bili mladi i lijepi, a drugo nam nije bilo bitno.

    avatar

    09.08.2016. (08:08)    -   -   -   -  

  • I.P.Broj

    slažem se s drugarkom "socijalizam"

    avatar

    10.08.2016. (18:15)    -   -   -   -  

  • fran

    Broju, insinuatoru, lažljivče prve klase, gdje sam ja spomenula HDZ? Generalno bivše komuniste, ma gdje danas bili! Pokušaj malo više koristiti svoj SQ pa ćeš biti lipši i mlađi. Sigurno možda. Po SQ-u (ako neznaš čitati evo ti prijevod:eskveu) moj broju.

    Zdravo!

    avatar

    11.08.2016. (12:58)    -   -   -   -  

  • I.P.Broj

    vrajžji stvore

    koristim MQ a ne SQ.a ti se umjesto Byronovog poučka ulovila komunista i komunjara
    tebi na znanje i ravnjanje komunjare su u tvom adezeju a komunisti ako ih još ima negdje drugdje

    Zdravo i tebi!

    avatar

    11.08.2016. (14:39)    -   -   -   -  

  • fran

    Broju, tko je započeo o komunjarama? Bit će da sam i opet u pravu: SQ je u pitanju ma što si ti rekal izmišljajući neki mq!

    Mir!

    avatar

    14.08.2016. (07:08)    -   -   -   -  

  • I.P.Broj

    drugarko fran
    ovo je tvoj upis od 07.08.2016. (08:03) copy-paste:
    " Komunisti su gori od fašista te ih treba zabraniti. Na području bivše države učinili su više zločina nego hitler u 2. ratu na istom području. A oni na njegovoj strani su samo, uz dva svjedoka, prepisani na popis "boraca" jer je to bila ista politika sve do Lijepe Naše"
    dakle,ti si prva počela s komunistima a ja se samo nadovezao kao što se uvijek nadovežem na svaku tvoju bedastoću ma koliko bedasta bila
    glede mirovne ponude,slažem se,makelovenotwar,doslovno

    avatar

    14.08.2016. (15:59)    -   -   -   -  

  • sofija rosa

    Ja sam gospodica SOFIJA ROSA. Iz Zagreba u Hrvatskoj želim dati pouzdano svjedocanstvo o tome kako sam dobila kredit preko gospode Vladimire Financijskiinvestitor. Dobio sam zajam od 50000 €. NAPOMENA: Ako je netko zainteresiran za dobivanje kredita, molimo Vas da ga kontaktirate VIA EMAIL: vladimirafinancijskiinvestitor@yahoo.com

    avatar

    18.01.2019. (03:24)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...