Komentari

gogame.blog.hr

Dodaj komentar (3)

Marketing


 • Mladen

  ... i igre su počele ... :)

  avatar

  26.07.2016. (12:04)    -   -   -   -  

 • Srđan Šale

  Pozdrav,

  Ja sam IM Srđan Šale.Urednik sam šahovske rubrike u SN.
  Želim van javiti da će sutra (srijeda) biti tiskana kratka vijest o početku šah-go meča Moro-Tiger sa ekskluzivnom Damirovom fotkom .

  Radna verzija teksta je ovdje.
  (Moguće su još neke male promjene)
  Pozdrav
  ========

  KOMBINIRANI MEČ U ŠAHU I GOU POČEO U VENECIJI SJEVERA

  U'' Veneciji sjevera'' -St. Petersburgu kombinirani šah-go meč igraju velemajstori Aleksandar Morozevič i Šveđanin Tiger Hillarp Person. Oni su najbolji go igrači među šahistima i na ovaj zanimljiv način Ruska go federacija popularizira go kombinirajući Morozevičevu šahovsku slavu (bio je drugi igrač svijeta 2008. ) i njegovu zaljubljenost u najtežu intelektualnu igru na planeti go.Sa ekskluzivnim fotografijam i informacijama o meču javio nam se naš FM Damir Medak koji sa obitelji sudjeluje na go turniru ali i na alternativnoj šahovskoj simultanki koji nakon meča daju oba velemajstora. Meč se igra u 4 partije . Dvije partije igraju se u šahu a dvije u gou. Ako rezultat meča bude neodlučen o pobjedniku će odlučiti brzopotezna partija.

  avatar

  27.07.2016. (14:03)    -   -   -   -  

 • Mladen

  Srđane hvala ti na obavijesti i tekstu. Sa posebnim ću zadovoljstvom popratiti meč na blogu. Malo sam spor radi jako narušena vida, ali će biti.
  Srdačan pozdrav ... :)

  avatar

  27.07.2016. (14:54)    -   -   -   -  

 •  
učitavam...