Komentari

babl.blog.hr

Dodaj komentar (3)

Marketing


  • semper_contra

    Njegovo bauljanje 'bespućima logike i zdravog razuma' je sasvim razumljivo ako se kao istinito prihvati činjenica da njemu nije cilj kultura, već kako kulturu ukalupiti u njegov filoustaški svjetonazor. Za sada je, nažalost, bio vrlo uspješan, ali kako i sam kažeš, nadajmo se da će se posrećiti pa neće više dugo.

    avatar

    11.07.2016. (11:30)    -   -   -   -  

  • DOBAR, LOŠ, ŠTRACA

    Nemoj Helgu, babl, tako ti svega ...
    Meni je Helga seksi, a zbog ove druge bih radije bio homoseksualac.

    avatar

    11.07.2016. (13:42)    -   -   -   -  

  • roker

    meni se čini da su njega postavili samo zbog njegovih rigidnih naci stavova, pa mu dali kulturu kao nešto nevažno, a i ostala ministarstva su već bila "prodana". sad kad je već tu gdje je, neka svima na koga i samo posumnja da nije dovoljno velik rvat katolik, te da previše talasa (tj. progovara o istini u ovoj našoj truloj državi) ili je možda simpatizer bivše države......neka mu uskrati sredstva. samo lojalnima i odanima ide kešić. manje je bitno što rade.
    još jedan razlog koji je političarima važan, a to su glasovi. neki tvrde da gospon ministar ima zavidan broj glasača. naime ja kad želim vidjeti kakvi sve manijaci žive oko mene, odem na bujančev facebook (o zdravstvenim posljedicama ne bi govorio) i tamo mi sve postane jasno. kakav hdz, tepeš, kolindica........samo njega spominju.
    nisam siguran da će shvatiti kad pročita intervju što je napravio. ego mu je prevelik.

    avatar

    11.07.2016. (18:42)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...