Komentari

bookeraj.blog.hr

Dodaj komentar (7)

Marketing


  • Lastavica

    Meni se svidio “Posljednji don” i sve što je Mario Puzo napisao.
    A ne može biti sve iste jačine.

    avatar

    04.07.2016. (11:57)    -   -   -   -  

  • Zlica

    Dodaj Pod suncem Toskane :-)).

    avatar

    04.07.2016. (14:31)    -   -   -   -  

  • Kunigunda

    Kad je riječ o kuharicama, preferiram stare i najstarije do kojih mogu doći. Tako sam udajom u obitelji mog supruga , izmedju bogate kolekcije starih knjiga naišla na knjigu za dobre kućanice iz 1925. Gotovo raritetna pisana korijenskim pravopisom, za mene je bila otkriće zbog kojih volim sve stare knjige

    avatar

    05.07.2016. (11:57)    -   -   -   -  

  • Bookeraj

    @Lastavica - nije da ću odustati, samo moram ponovno pokušati, vjerujem da će biti u redu i da se može to dovršiti do kraja...

    @Zlica - ah, to je neka prikrivena kritika sigurno, jest da ima recepata, ali "Pod suncem Toskane" je fikcija, a ne kulinarski priručnik :)

    @Annabony - sviđaju mi se stare kuharice, iako moram priznati da ne dospijevam sve iz njih i proizvesti.

    avatar

    06.07.2016. (07:17)    -   -   -   -  

  • Bookeraj

    Inače, za sve zainteresirane, pletenica s makom mi je ispala izvrsno i to je recept koji će se uskoro ponoviti u mom domaćinstvu, tako da "Bakine najbolje kolače" iz izdanja Znanja možemo ocijeniti kao primjenjive.

    Sem toga, valja reći da ima određenog ludila u prikupljanju kuharica: svi ti blogovi i kulinarski portali na kojima ionako možete naći što god biste željeli skuhati, pa zatim činjenica da određene stvari nikad nećete niti moći niti stići skuhati, niti bi to kod vas doma itko ikad jeo...

    avatar

    06.07.2016. (07:21)    -   -   -   -  

  • bellarte

    ...najgore mi gledat u knjigu i vagati mirodije pa po nekoj recepturi kreirati jelo ili kolače...dobro,kolače baš i ne radim ali jela radije izmišljam iz glave,onako odokativno...i još se divim kako mi uspiju ;))))

    avatar

    07.07.2016. (06:48)    -   -   -   -  

  • Bookeraj

    @bellarte - i ja volim muljati po svome i s količinama, a i s namirnicama (kad nemaš ovog, ono je dovoljno slično itd.), ali priznajem da ima nešto u tome kad slijediš recept do posljednjeg slova i onda sve ispadne kako valja...

    avatar

    08.07.2016. (15:08)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...