Komentari

babl.blog.hr

Dodaj komentar (2)

Marketing


  • NF

    Pratio sam jednu njegovu polemiku s Matvejevićem i bio sam na Matvejevićevoj strani. Iskustvo proteklih desetljeća mi je pokazalo da možda uopće nije bilo dobro da su tkz. demokratske pobijedile tkz. dogmatske snage. Uostalom i danas na iznenađenje berlinskih prijatelja sa simpatijom govorim o nekim nadmoćnim stranama DDR sustava (rano osamostaljivanje mladih, FKK kultura, cjelodnevni vrtići, dobro zdravstvo i školstvo za sve). No mora im se definitivno priznati, imali su jaču propagandu, a propaganda je definitivno važnija od elementarnih potreba (onaj koji kopa po smeću u dresu hrvatske nogometne reprezentacije definitivno je veći domoljub od mene).
    Inače u Berlinu sam krečući se u radikalno lijevim krugovima nabasao neposredno nakon Šuvareve smrti na dvije mlade žene porijeklom iz naših krajeve, bio im gost i pili smo izvrsnu ravnogorsku rakiju. Bile su Šuvareve oduševljene studentice i uvjerene da je on otrovan ili ubijen. Simpatične ali izuzetno beskompromisne u svojim stavovima, shvatio sam da im se ne isplati proturječiti kao uostalom ni Babiću, on mi se i dalje čini zadovoljan u svom svijetu, neka.

    avatar

    27.06.2016. (09:45)    -   -   -   -  

  • roker

    on za sebe kaže da je srpski pjesnik! bez obzira čiji je i kakva su njegova stajališta oko politike te zašto je otišao iz hrvatske, sramotno je što njegovih djela nema ni u knjižarama niti lektirama.

    avatar

    27.06.2016. (17:43)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...