Nedjelja je još daleko,stignete probati.Mislim da nećete požaliti ako spadate u obožavatelje jagoda :)
11.06.2016. (14:06) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Sve si lijepo objasnila i dala ideju i postupak, još samo da napravimo...
11.06.2016. (14:12) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Ja bi rado i to :)
11.06.2016. (16:07) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Tako si dobro obrazložila ----baš ti hvala. Još jedan dobar kuharsko-slastićarski blog! Neka vas ima
11.06.2016. (16:39) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Hvala tebi.Volim to pa unesem svaki atom sebe u to što radim.
11.06.2016. (21:21) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Moja pregača
Nedjelja je još daleko,stignete probati.Mislim da nećete požaliti ako spadate u obožavatelje jagoda :)
11.06.2016. (14:06) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Lastavica
Sve si lijepo objasnila i dala ideju i postupak,
još samo da napravimo...
11.06.2016. (14:12) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Moja pregača
Ja bi rado i to :)
11.06.2016. (16:07) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Kunigunda
Tako si dobro obrazložila ----baš ti hvala.
Još jedan dobar kuharsko-slastićarski blog! Neka vas ima
11.06.2016. (16:39) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Moja pregača
Hvala tebi.Volim to pa unesem svaki atom sebe u to što radim.
11.06.2016. (21:21) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...