Komentari

velikiplan.blog.hr

Dodaj komentar (18)

Marketing


  • Crveni

    "Frizerka svršava dugo i intenzivno kao elegantna vješticgradska vještica bez klana u punom naponu reproduktivne snage."......Mmm...Predobro;)))
    Hocemo takve 'vjestice'!;-)

    avatar

    17.05.2016. (17:34)    -   -   -   -  

  • Crveni

    "Nije li umjetnost bez granica?" .... Sto li reci/komentirati, osim, to je to:))

    I zelimo znati kada ce biti sljedece tajno okupljanje da i sami sudjelujemo i iskreno uzivamo bas kao onaj paraplegicar iz prvog reda;)

    avatar

    17.05.2016. (17:36)    -   -   -   -  

  • Saf32

    Opa....znao sam. Jel mogu i ja doc na okupljanja?

    avatar

    17.05.2016. (19:21)    -   -   -   -  

  • frx

    Pero je dezertirao do wc-a da si ga malo nategne ;)

    avatar

    17.05.2016. (19:36)    -   -   -   -  

  • anica

    A čujte dečki, pa ni nama curama ne bi baš bilo dosadno na jednom takvom okupljanju...dapače! :))

    avatar

    17.05.2016. (23:41)    -   -   -   -  

  • IK-MB

    Pričaj za sebe, ja kao vjernica i buduća majka poštujem čednost koju nam propisuje Majka Božja i naša Katolička Vjera. Ovo je pogano i zove na razvrat. Stavovi se mogu iznositi i manje uvredljivim primjerima.

    avatar

    18.05.2016. (16:08)    -   -   -   -  

  • Crveni

    Ma naravno, bez (lijepih) zena takvog "skupa" odnosno druzenja ne bi niti bilo;-)

    avatar

    18.05.2016. (17:32)    -   -   -   -  

  • Crveni

    IK-MB, sto za tebe znaci razvrat?

    Postujes cednost? Znaci nisi kao "shtraca" usla u brak nit si se "shtracirala" prije braka?

    Rijec "shtraca" u zivotu za zensko bice ne bih upotrijebio, ali zadnjih dana to nije istina buduci jedan takav izraz upotrebljava (barem) jedan svecenik katolicke crkve, a svecenici sami predstavljaju katolicku crkvu.

    Svatko ima pravo na vjeru koju sam odabere i to svakom postujem. Medjutim, da li ti stvarno smatras da netko tko ne zivi pravim radnickim (citaj sljakerskim) zivotom, kao sto su svecenici, mogu propovijedati o tome necemu sto sami nikada nisu (pro)zivjeli. Oni nikada nisi imali kredit za stan, kredit za auto, nisu se morali brinuti da li ce sutra imati posao ili nece i da li ce se moci brinuti o svojoj zeni i svojoj djeci i da li ce im uspjeti staviti kruh na stol. I onda ekipa slusa nekog tko ti "pere mozak", a sam nema nikakvih egzistencijalnih problema niti bilo koji drugi osim kak se dobro najest i napit i sagrijesit bludno. A kad ih crkva otkrije? Sto se dogodi? Premjeste ih u drugu zupu i sa tim ih podrze i daju im nove zrtve umjesto da ih crkva sama ne prijavi za takvo necasno i totalno neprimjereno i zakonski kaznjivo ponasanje. Sramota.
    Cast izuzetnim pojedincima.

    Ne znam sto te uvrijedilo?

    Osim toga, kaj ne citate komentare, sve je izmisljeno prema tome...:)

    avatar

    18.05.2016. (17:46)    -   -   -   -  

  • Velimir

    Hm...otišlo se vidim daleko. Predaleko.
    IK MB vjerojatno znaci isus krist i majka božja....zar ne? Zena je iznjela misljenje i sve pet. Meni ne smeta ako je malo ševe na pozornici za nju razvrat.
    U svakom slucaju ne bih zelio da se na blogu pljuje po svetoj majci crkvi i njenim vjernim slugama kao ni po bilo cemu sto je stvarno.
    Ovo je izmisljena prica i zelio bih da se ne mijesa sa stvarnoscu. Narocito ne s hrvatskim crveno-crnim ludilom.
    Necu brisat komentare jer vjerujem u slobodu govora, ali molim svedite ih na priču, ne na osobne stavove o zivotu. Za to postoji facebook.

    avatar

    18.05.2016. (18:38)    -   -   -   -  

  • Crveni

    Ako se odnosilo na moj komentar, nisam mislio nista lose vec sam iznio nesto sto je nazalost evidentno svima onima koji gledaju svojim ocima i razmisljaju svojom glavom.

    Ipak, oduvijek sam se drzao one: Vodite ljubav, a ne rat:)
    Nadam se da to nije razvratno i na kraju, ima li iceg ljepseg;-)

    Vidite kak je Pero nakon vidjenog odmah trknuo u wc i to na samo svoj uzitak:)

    avatar

    18.05.2016. (18:54)    -   -   -   -  

  • Velimir

    Da mi je samo naći taj dio u tekstu gdje Pero ide u zahod lupat majmuna jer ja ga nemrem nać, ali pohvaljujem vas za maštu :-D
    Da sam tak nešto napisao, to bi stvarno bilo razvratno...hehehe

    avatar

    18.05.2016. (19:02)    -   -   -   -  

  • Dazz

    O krenulo se podjebavat. Crveni napao crnu krizarku....a jebiga sama si je počela :-)

    avatar

    18.05.2016. (19:23)    -   -   -   -  

  • Štefješef

    Dejte ga ne pegajte, kaj tu jebete po tavanu. Me su dobre kak pinkleci z cirkve tak i strace. Svako nek tak kak mu sedi. Kaj ti crveni tu pizdis...ak je crkvenjaci razvrat, pak nek joj tak bu kaj to tebe brige...nemas ju doma kak ni ja, fala bogeku dragome za to.

    avatar

    18.05.2016. (21:12)    -   -   -   -  

  • anica

    Dazz- izgleda da je ipak moj komentar bio okidač :)

    Ako je seks između dvoje ljudi razvrat, onda ne znam kako će IK-MB postati majka??

    Ili je možda problem u tome što je to bilo na pozornici pred ljudima? Ah, pravila pravila, lažni moral i ostale divote koje su nam nametnuli. Kome ne paše, ne mora sudjelovati- niti u "razvratu" niti u crkvenim "čednostima". Svatko bira ono što ga zanima, ili bi tako barem trebalo biti.

    I jedna lijepa Crvena poruka za kraj- make LOVE, not war! ;)

    avatar

    19.05.2016. (00:10)    -   -   -   -  

  • IK-MB

    Crveni, Bog s tobom, ali moliti cu za tebe nocas. Pun si ljutnje jer u tebi Vjere nema pa moras povrijediti one koji ju zive, ali Bog i tebe voli i neće te ostaviti kolikogod ti ne razumio ništa. Bog je ljubav, prastanje i njegovo svjetlo nas vodi. Voditi ljubav treba, to kaze i nas Gospodin, ali samo cisto, u okviru braka kako nam nasa Crkva propisuje. Nikako na pozornici kako to opisuje autor. Ali, nisam glupa da nism shvatila alegoriju i da on zapravo govori o nečemu drugome. Ali to sto ti si napisao ruzno je i povrjedio si me.

    avatar

    19.05.2016. (09:15)    -   -   -   -  

  • Mirta

    Ja ću pak komentirati samo tekst (ipak je to ono što je ovdje najvažnije, zar ne?) i to na dio "Aboriđin se otpoji, okrene i legne na leđa, svima pokazujući što je izašlo iz Jenny, koja se privije uz njega i umiljato stavi glavu na njegovo rame." Genijalno! :D Pišeš pametno, duhovito, zanimljivo...i nadam se da ćeš nas još duuuuugo uveseljavati svojim blogom!

    avatar

    19.05.2016. (19:32)    -   -   -   -  

  • Crveni

    Prica je izmisljena. Nekome je nesto razvratno dok nekome nije medjutim najvaznija ja ljepota i zanimljivost ove price i upravo zbog toga je i pratimo odnosno citamo. Sve ostalo je nebitno.

    Nikada mi nije namjera uvrijediti nekoga vec mu samo pomoci da "progleda", pocne razmisljati svojom glavom i na temelju toga stvori svoje stvarno misljenje, a ne misliti ono sto netko drugi zeli da raja misli kako bi se manipuliralo masama. Naravno, pomoci cu ukoliko ta osoba to zeli, a ako ne onda neka dalje putuju u neznanju.

    avatar

    21.05.2016. (19:58)    -   -   -   -  

  • Lilianke

    Haaaa!!!! Pa tu se i rasprava razvila, vidi se i zašto :))
    Odlično je pisano, jako je zabavno i ponekad prilično poučno. Govorim o cijeloj priči, ne samo ovom nastavku. Mogla bih pojedine rečenice izvlačiti ,koliko su dobre, primjerice prva u ovom broju, ali idem radije dalje. :D

    avatar

    10.08.2016. (02:17)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...