Komentari

zgmazoretkinje.blog.hr

Dodaj komentar (14)

Marketing


  • Iva

    A sto se događa sa curama koje nemaju novcana sredstva za platiti tu uniformu? Danas se sve vrti oko novca, steta sto pojedine cure ne mogu ostvariti svoj san, u ovom slucaju nastup sa svojim timom, jer im roditelji nisu u dobrom financijskom stanju. Znaci ako nemaju novaca, nemaju uniformu, ako nemaju uniformu nemaju ni nastupe, a ako nemaju nastupa nema ni napretka. Steta.

    avatar

    02.05.2016. (19:30)    -   -   -   -  

  • post

    ovaj post ponedjeljkom Sto su danas bivse zagrebacke mazoretkinje mi je najbolja, s ne strpljenjem cekam ponedjeljak i taj post :)

    avatar

    02.05.2016. (20:45)    -   -   -   -  

  • pomoc

    Pozdrav, molim Vas za malu pomoc. Davno sam na vasem blogu vidjela post u kojem je bila slika Vaše bivše mažoretkinje koja se udavala.
    Njezina vjencanica mi je i dalje u mislima, te bih vas molila da ako se netko sjeca ili ima sliku da mi ju objavi! Radi se o crno-bijeloj vjencanici!! Hvala vam!

    avatar

    02.05.2016. (22:29)    -   -   -   -  

  • Palacgore

    Draga mama, ne dolazim iz ovog tima, ali rado bih rekla nekoliko rijeci. Zagrebacke mazoretkinje daleko vise od bilo kojeg tima u hrvatskoj pruzaju svojim clanicama. A i jos daleko vise od bilo kojeg sporta ili slobodne aktivnosti.
    U drugim sportovima djeca, odnosno roditelji placaju apsolutno sve. Od sportskih rekvizita ukoliko ih ima, do kotizacija na natjecanjima i putovanje na ista.Da ne spominjem kimona, rekete , pojaseve, stitnike....
    Nazalost, udruge kao takve nisu dobrotvorne usluge, iako su zagrebacke mazoretkinje 1000 puta sudjelovale u tako necem.
    Morate shvatiti da je jako tesko naci granicu, tko i kako i zasto placa... I koliko... Zamice o tome itekako vode racuna i neka tako ostane i dalje.
    Mislim da je bespredmetno govoriti o cifri koja se navodi. U odnosu na sve gore navedeno je to stvarno nista.

    avatar

    02.05.2016. (22:35)    -   -   -   -  

  • Iva

    Ja se ispricavam, ni u jednom trenutku nisam rekla da Zagrebačke mažoretkinje ne daju mnogo svojim curama, pa tko to još ide na pripreme besplatno, na more, na izlete, i tko još vidi toliko kulturnih događaja osim njih? Ovdje sam samo pitala što se događa s tim curama, i navela taj lanac koji im se događa jer nemaju određena sredstva. Moj komentar je više bio usmjeren na stanje naše države, i ovog vremena, jer su oni glavni krivci zašto pojedine djevojčice ne mogu ostvariti svoje snove. Naravno da ZG mažoretkinje ne mogu biti dobrotvorna ustanova i djeliti kapom i šakom, netko treba dati plaće zaposlenicima i sve ostale stvari koje idu uz to odraditi. Ni u jednom trenu nisam osudila Alena ni Zagrebačke mažoretkinje. Ispričavam se ako je tako ispalo.

    avatar

    03.05.2016. (00:55)    -   -   -   -  

  • Zagrebačke mažoretkinje

    Iva:
    Zagrebačke mažoretkinje stvarno daju svojim članovima daleko više nego itko drugi. Skoro 100 naših djevojaka i djevojčica oslobođeno je plačanja članarine (ako primaju dječji doplatak ne plačaju članarinu). 1A timovi ne plačaju pripreme, natjecanja, turneje, smještaj, prehranu, prijevoz, kotizacije, imaju brdo sportske opreme, ne plačaju fizioterapeute... Sve to snosi naš tim. Istinski dajemo sve od sebe da članovima omogućimo bavljenje ovom našom aktivnošču.

    Uniforme nisu obvezne, dakle član odluči hoće li ih kupiti ili ne. Svaka djevojka nastupa na godišnjem koncertu u ožujku neovisno o tome ima li uniformu ili ne. Bez uniformi se, naravno, može napredovati u timu. Naime, napredovanje nije vezano uz nastupe, nego treninge, kvalietu plesa i tehniciranja sa štapom. A kad djevojke dođu u 1A sastav (kadetski, juniorski ili seniorski) onda dobivaju uniforme petpuno besplatno. I to uniforme koje su 20 puta skuplje od ovih koje sada nabavljaju. Za te uniforme ne plačaju niti manji dio participacije.

    pomoc:
    Stvarno se ne sječam tko je bio u u crno-bijeloj vjenčanici. Sorry. Mi odradimo jako mnogo vjenčanja i isreno se ne sječam koja je cura bila u kojoj vjenčanici.

    Palacgore:
    Hvala na pomoći i što ste uskočili kada sam ja bio spriječen.

    avatar

    03.05.2016. (08:54)    -   -   -   -  

  • vjenčanica

    Radi se o vjenčanici Vanje Kordić Dević

    avatar

    03.05.2016. (09:33)    -   -   -   -  

  • 546

    To je bila Vanjina vjenčanica od prije ca. 5-6 godina. Sjećat će se Ž vjerojatno

    avatar

    03.05.2016. (09:47)    -   -   -   -  

  • Zagrebačke mažoretkinje

    Hvala na pomoći. Bude Ž odgovorila kad se vrati sa nastupa.

    avatar

    03.05.2016. (10:09)    -   -   -   -  

  • Vjencanica

    vjencanica: https://blog.dnevnik.hr/zgmazoretkinje/2010/05/1627488451/dodjite-bodriti-z agrebacke-mazoretkinje-u-klinca-sela.html

    avatar

    03.05.2016. (14:06)    -   -   -   -  

  • Zagrebačke mažoretkinje

    Eto, hvala na pomoći. Ako vam link ne radi ukucajte u google:

    Dođite bodrit Zagrebačke mažoretkinje u Klinča Sela.

    avatar

    03.05.2016. (15:32)    -   -   -   -  

  • ?

    A sto radite u Klinča Selu?

    avatar

    03.05.2016. (15:45)    -   -   -   -  

  • ?

    Uh oprostite,krivo sam shvatila,lapsus,sorry.

    avatar

    03.05.2016. (15:46)    -   -   -   -  

  • Zagrebačke mažoretkinje

    Sve OK! :-)

    avatar

    03.05.2016. (17:19)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...