Komentari

memoari.blog.hr

Dodaj komentar (7)

Marketing


  • Lastavica

    ...i onda izabere posao za koji uči cijelog života, i kad ode
    u mirovinu... kako mu to zvuči?

    avatar

    12.04.2016. (19:45)    -   -   -   -  

  • Iskreni trol

    Evo ti moja godina, 80, pa da se " tjesite" Ekipu iz snova si oformila vidim, i skoro ti zavidim ma koliko god tu Njemacku ne voljela!! Brat mi je tamo al vise me briga za njegove štorije, evo se pretplacujem ( ili preTplacujem ?? ) na tvoje dogodovstine.
    Foto terapija, hm, gledam ti ja to neki dan dok sam setala tokom pauze, laseri sve, nema sta ne "lijece" ili uklanjaju ( dlake odakle hoces ).....ispricala mi zenskica svasta o blagodatima.....ajd, meni za ten ne treba, tu sam ko lutkica .......al se premisljam da tri uporne dlakurine dam spaliti, 4 tretmana kaze da su potrebna, 4x 250 kn.....preracunaj u evreke pa mi javi tko je i gdje skuplji!!! Pozdrav do utorka ili vec koji dan bude !!!

    avatar

    12.04.2016. (20:40)    -   -   -   -  

  • just...tiny

    javljam se :*

    avatar

    12.04.2016. (21:07)    -   -   -   -  

  • blogi ;)

    Dobro se uklopit u ekipu "supatnika", ali što je s njemačkim društvom? Tako ti bolje ulazi u uho, brže se "ulijeva", a ko mama lako nađeš druge mame koje društvo sebi i djeci traže (čuvaj se bavarskog dijalekta, ha ha ..). A knjiga ... njemačka, naravno ;), izgleda na početku beznadno, ali nije. Pa njemačka televizija, može i stripovi, novine, modni magazini ... ;) . Sve što vidiš i čuješ, "ureže" se nekako i ... odjednom se počneš na njemačkom svađat :))

    avatar

    12.04.2016. (21:13)    -   -   -   -  

  • D.S.O.

    Lastavica, mislim da najveću ulogu igra brutto iznos. :)
    Iskreni trol, eh, kad bih ja barem imala takvu vrst problema - to bi bilo super. Moja bolest je neizlječiva (doduše, i dlake su takve haha) pa onda samo malo zaliječim da baš ne izgledam ko iz horor filmova. :)
    Just... tiny, pozdrav i tebi.
    Blogi ;) nakon škole se ultra crknuta i sve što mogu je otići po kćer u vrtić i pokušati doma doći sebi ili barem spasiti je od lomova. Nemam baš niti potrebu... nakon svih obveza - najradije želim biti sama, bez ikakvih medija, osim vlastitog papirnatog dnevnika. :) A evo sada i bloga.

    avatar

    12.04.2016. (21:20)    -   -   -   -  

  • blogi ;)

    Onda počni novi dnevnik i naslovi ga "Tagebuch" ;)
    Zapravo je lako davat savjete ne znajuć koji problemi nekog muče.
    Al nije bilo zlonamjerno.

    avatar

    12.04.2016. (21:48)    -   -   -   -  

  • D.S.O.

    Tagebuch liniert. :)
    Ma samo ti nastavi savjetovati - meni je to super. :)

    avatar

    12.04.2016. (21:55)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...