Komentari

modestiblejz.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • MODESTI BLEJZ

    puš: "Najednom: shvaćam! Kič nikada nije sadržan u samom predmetu, nego u odnosu prema predmetu!"
    "Još malo Gombrowicza: Gospodo, na zemlji postoje manje ili više smiješne sredine, manje ili više sramne, zastiđujuće i ponižavajuće – a i količina gluposti nije svugdje ista. Tako, na primjer, frizerska sredina izgleda na prvi pogled podatnija gluposti od postolarske sredine. Ali ono što se događa u umjetničkom svijetu obara sve svjetske rekorde u gluposti i sramoti – i to do te mjere da koliko-toliko pristojan i uravnotežen čovjek ne može ne pognuti glavu od paklenog stida pred tom djetinjastom i pretencioznom orgijom. O, te nadahnute pjesme koje nitko ne sluša! O, ta mudrijanja znalaca i oduševljenja na koncertima i večerima poezije, i one inicijacije, valorizacije, diskusije i lica tih osoba kad recitiraju ili slušaju, proslavljajući zajedno misteriju ljepote!"

    avatar

    09.04.2016. (12:16)    -   -   -   -  

  • annaboni

    O, ta mudrijanja znalaca i oduševljenja na koncertima i večerima poezije, i one inicijacije, valorizacije, diskusije i lica tih osoba kad recitiraju ili slušaju, proslavljajući zajedno misteriju ljepote!"

    O, kako me oduševljava i potvrdjuje moj stav ova misao!!!

    avatar

    09.04.2016. (13:05)    -   -   -   -  

  • alkion

    Koju tek onda vrijednost ima Papina stolica? Ta sveta je zar ne?... Ups, pardon gore je bila riječ o stolcu a ne stolici...zar ne? Bilo bi to (prodaja i kupovina dotične stolice - nadam se u čvrstom i nepropusnom najlonu) valjda onaj krajnji oblik idolopoklonstva...

    avatar

    09.04.2016. (14:44)    -   -   -   -  

  • semper_contra

    Ljudi ni za 1000000 godina neće moći bez talismana. Barem mnogi od njih.

    avatar

    09.04.2016. (15:26)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...