Pitanje malo : SVE ok, ali imam kući 600 gr ( cijelo pakovaje ) milerama paaaaaa mogu li umjesto mascarponea staviti mileram i sve ostalo iz recepta i da bude dobro?
21.04.2016. (07:32)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Pozdrav svima dragi prijatelji :) Moja annaboni, s mileramom sam pekla torte i to funkcionira. Moram priznati da ne znam kako reagira u svježem stanju, ali mislim da bi želatina dobro odradila svoj zadatak. Budi kreativna i javi nam kako je torta ispala! P.S. Uvijek ti preostaje uzeti žlicu i uživati u finoj voćnoj kremi :) Moje kćeri su ionako predložile da se izbaci podloga od keksa i ova predivna krema samo jednostavno posluži u nekim fensi čašama :)
21.04.2016. (09:21)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Dražene, slika nije baš super ispala, ali nadam se da vidiš boju kreme koja je samo od borovnica koje su vrlo intenzivnog kolorita. Međutim, ako se odlučite za neko drugo voće i želite da torta pršti od boja slobodno kapnite malo jestivih boja. Proljeće je oko nas, pa neka i naši tanjuri budu što šareniji i oku draži :)
21.04.2016. (09:28)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Gurmanka
Uživajte u predivnom danu :)
21.04.2016. (07:14) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Lastavica
Kad i tako lijepo odredila, evo, uživat ću, i u danu i u kolaču!
21.04.2016. (07:20) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Euro
tako dobro i jos bez jajca..
21.04.2016. (07:28) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
annaboni
Pitanje malo : SVE ok, ali imam kući 600 gr ( cijelo pakovaje ) milerama paaaaaa mogu li umjesto mascarponea staviti mileram i sve ostalo iz recepta i da bude dobro?
21.04.2016. (07:32) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Dinaja
dobro ti jutro... uživaj i ti u suncu... a chessecake pravim... hvala ti... :)
21.04.2016. (08:05) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Zvonka
obožavam torte od sira, kolače sa sirom i sir u svim kombinacijama ! :-)
21.04.2016. (08:14) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
mecabg
Za moj ukus malo je previše posla oko ovog, vjerovatno odličnog, kolača :))
21.04.2016. (08:26) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
shadow-of-soul
dobro jutrekoooo :)
21.04.2016. (08:27) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
U zvijezdama piše
sline mi cure na toliko finih slastica
21.04.2016. (08:39) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Sjedokosi
malo je svježe, ali lijepo jutro. Idealno za vruće dane :)
21.04.2016. (09:06) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
dražeN ;)
Ovo sa bojom me malo iznenadilo. To mi uistinu nikada ne bi palo na pamet ;)
21.04.2016. (09:20) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Gurmanka
Pozdrav svima dragi prijatelji :)
Moja annaboni, s mileramom sam pekla torte i to funkcionira. Moram priznati da ne znam kako reagira u svježem stanju, ali mislim da bi želatina dobro odradila svoj zadatak. Budi kreativna i javi nam kako je torta ispala!
P.S. Uvijek ti preostaje uzeti žlicu i uživati u finoj voćnoj kremi :)
Moje kćeri su ionako predložile da se izbaci podloga od keksa i ova predivna krema samo jednostavno posluži u nekim fensi čašama :)
21.04.2016. (09:21) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Gurmanka
Dražene, slika nije baš super ispala, ali nadam se da vidiš boju kreme koja je samo od borovnica koje su vrlo intenzivnog kolorita. Međutim, ako se odlučite za neko drugo voće i želite da torta pršti od boja slobodno kapnite malo jestivih boja. Proljeće je oko nas, pa neka i naši tanjuri budu što šareniji i oku draži :)
21.04.2016. (09:28) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Wall
malo je čudan taj kolač sa sirom (cheese), a bez šaha (chess), ali ako je ukusan, i ja bih to :))
21.04.2016. (09:41) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Gurmanka
Wall, hvala na duhovitoj ispravci :) Pozdrav!
21.04.2016. (10:22) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Mekon
Vrabec ga dal.. od gda otpirem Tvojeg blogeka imam povišeni cukor...ha ...
22.04.2016. (11:18) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Gurmanka
Ma nije valjda Mekon :)
22.04.2016. (15:11) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Zvonka
evo, ostavljam mail za pregovore :-)
sretnimacak66@gmail.com
22.04.2016. (18:50) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...