Komentari

aniram.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • semper_contra

    Draga moja Ani ram! Nema u tom događaju ništa čudno. I nije to prvi puta da 'žutilo' izmišlja kojekakve senzacije koje graniče s pameću samo da bi privukle čitatelje željne upravo takvog 'žutila' (ova vijest čak i naravi ima žutilo - žumanjak).
    No, nije problem u 'žutilu'. Ono mora od nečeg živjeti, a otkrilo je da se 'žute vijesti' najbolje prodaju pa to onda i objavljuju. Krivi smo mi, točnije onaj dio puka koji uživa u čitanju takvih vijesti sve kao naricajući nad sudbinom bakica i 'bakica', a u stvari s pomišlju: "dobro je, ja mogu kupiti jaje i ne moram ga krasti!" Eklatantan primjer ZAKONA PONUDE I POTRAŽNJE!

    avatar

    11.02.2016. (15:07)    -   -   -   -  

  • double-trouble

    nije stvar ni bake, ni jednog jebenog jajeta, ni nas... pari mi se da je prije, da dok se mi tako zgražamo i čudimo i čitamo i komentiramo (kao i slučaj s bakom koju je hapsio policajac), važnije stvari se odigravaju a da se o njima ne piše... ili, tek kao neka sporadična vijest

    avatar

    11.02.2016. (16:39)    -   -   -   -  

  • dnevnikJR

    Čak da sam konkretan slučaj nije istinit, istinita je slika koju prenosi..A to je slika mnogih bakica i djedica koji sa svojih 1500kn mirovine ne mogu  kupiti niti kruh i mlijeko na dnevnoj bazi, a kamoli da imaju za jaja...I to je stvarna slika većine...Pisala sam o jednoj bakici koja je po najvecem snijegu prošle godine nosila dvije drvene kašetice iz Kauflanda kako bi se mogla ogrijat (jer su joj usred zime isključili plin, al tko joj je kriv kaj ne plaća svoje račune), o čovjeku kojeg su ulovili u krađi salame, o ženi koja me na odjelu povrća zamolila da joj kupim nešto hrane. Da li mi u ovakve konkretne priče vjerujemo ili ne...skroz je manje važno, dokle god iste ukazuju na realne situacije koje se zbivaju u našoj blizini i sastavni su dio naše stvarnosti, a ne bi trebale biti takve:-(((  I da...mišljenja sam da o tome treba javno govoriti...čak štoviše vrištati o tome...jer upravo ti koji kradu HRANU po dućanima najmanje smrde na kleptomane...ima i pametnijih stvari za krađu od jaja koja vrlo lako mogu biti izdajnički polomljena i razlivena po kaputu....Nažalost, slika današnjih bakica sve je manje slična onoj idiličnoj koju mi imamo u glavi, a sve je sličnija ovoj jadnoj, nehumanoj....I da..baš mi je drago zbog tebe kaj imaš s čime pametno investirati...Zrnce svjetla u ovoj tuzi:-(

    avatar

    11.02.2016. (16:43)    -   -   -   -  

  • alexxl

    I koji će joj kurac jedno jaje? Kakav je to biskvit? Od kad to bakice jedu kolače? Ak je za decu, ili unuke, koji kurac oni ne kupe jaja?
    Post ti je izvrstan!

    avatar

    11.02.2016. (17:46)    -   -   -   -  

  • NF

    rijetko kupujem jaja, a ako , onda od jedne bakice za dvije kune, ako ima. inače vidio sam od te priče samo naslov, nisam kliknuo za pročitati, ne klikam doduše baš ni na ministra kulture.

    avatar

    11.02.2016. (22:01)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...