Komentari

tignarius.blog.hr

Dodaj komentar (21)

Marketing


 • tignarius

  slikaj ga ne mrem bez Stonsa
  al idem nać Zabranjeno pušenje
  zbog -hadžije!!!

  avatar

  01.02.2016. (18:05)    -   -   -   -  

 • lion queen

  ako nitko neće smjenit onog intendanta, preorjentirat ću se u bandićevu stranku... vidim da je i barti napustio most... dakle, gospoda bi se ozbiljno mogla zabrinuti...

  avatar

  01.02.2016. (18:30)    -   -   -   -  

 • FreshCaYg

  Mene zabrinjava ovo istupanje eminentnih glumaca iz tog njihovog udruženja, jebate ako odu u štrajk, neće se više moć snimat Zabranjene ljubavi, Larini izbori, i remek djela koja napišu Brešan i Tomić, to bi bio gubitak za općenarodnu kulturu i društvenu samozaštitu.

  avatar

  01.02.2016. (19:04)    -   -   -   -  

 • Vollmond

  Koji je to pametniji od sadašnjeg ministra Zlatka?
  Ti samo podbadaš a kad te se pobode ne znaš di si...

  avatar

  01.02.2016. (21:37)    -   -   -   -  

 • geomir

  Došo na svoje, an!?? :-)))

  avatar

  01.02.2016. (22:01)    -   -   -   -  

 • antun

  Sjajno, precizno, istinito!

  avatar

  01.02.2016. (22:08)    -   -   -   -  

 • Sjećanje i osvrti

  Nekad bila Andrea ZLATAR, a sad ZLAZAN!
  Pozlatila nam se kultura!

  avatar

  02.02.2016. (11:29)    -   -   -   -  

 • bartimej croata

  @tigi, stonsi su akvizicija Andree Zlatar i Frlje Frljića, ali dobro mora bit malo 'vraćanja' u mladost.
  Malo mi smeta što ovi moralno pokvareni bludnici i razvratnice ljevičarke ostadoše brez love. Malkice je nepravedno. Oni su odlučili otić u pakao (opet ja) pa nije pravedno da i u ovom životu imaju pakao (besparice).
  Ja bih im udijelio makar besplatnu tramvajsku kartu.
  @lionice, onaj ministar obrta i još nečega je iskvaren tip, vidi se na njemu, a i čuo sam da je sklon krađi i nepotizmu, sklapanju 'čudnih' poslova još dok je bio zamjenik ministra za vrijeme sanadera. Došo čova sa nekim pravilima u svezi nečega, a pravila napisali neki njegovi pajdaši iz odvetničkog ureda. I sve to masno naplatili. I opet tutkuma izabrali i to za ministra. Fuj. Neš ti poštenog hdzea. A @tigi kaže da i mostovce treba provjeriti.
  Meni se od sdpeovaca najviše sviđao baš njihov ministar obrta iako je bio zadrt. Ali makar je ukinuo davanje besmislenih nameta kao npr pristojbu za komoru, na veliki plač i škrgut zubi hdzejaca iz komore. Mene su ogulili kao obrtnika, banda nesposobna lopovska.

  avatar

  02.02.2016. (12:06)    -   -   -   -  

 • tignarius

  Zlatko je zasada jedini čovjek (slabo pratim) koji govori jasno i razgovjetno
  "Ako razumijete političara kad govori, znajte da mu je savjest čista
  @fresh
  a kak će nam nedostajati Ulyssesi i Penelope ....sa Brijuna
  @barti
  daj, stalno kmečiš o nekim sitnim parama
  sačekaj malo
  ti bar nisi nestrpljiv ko ja

  avatar

  02.02.2016. (14:48)    -   -   -   -  

 • tignarius

  -Nakić (ministar zdravstva) je donio naputak o zabrani zapošljavanja u zdravstvenim ustanovama nakon što je vidio podatke po kojima je u razdoblju od 8. studenoga 2015., kada su održani parlamentarni izbori, do 25. siječnja ove godine u zdravstvenih ustanovama zaposleno 500 osoba na neodređeno vrijeme.

  evo kako to "pošteni levičari" rade
  da nije i Hasanbegović u "zdravstvu"

  avatar

  02.02.2016. (20:17)    -   -   -   -  

 • blogi ;)

  Kaj se još sme puštat Stonse? ;)

  avatar

  03.02.2016. (14:27)    -   -   -   -  

 • tignarius

  @blogi
  samo do Korizme
  poslije samo F.J.Hydn&co

  avatar

  03.02.2016. (14:48)    -   -   -   -  

 • blogi ;)

  @tigi
  Po imenu izgleda ni taj nije "naš" ... ;)

  avatar

  03.02.2016. (19:28)    -   -   -   -  

 • bartimej croata

  @blogi, nije ni vaš neg Božji.

  avatar

  03.02.2016. (23:30)    -   -   -   -  

 • tignarius

  @blogi
  pogleć

  Hrvatski muzikolog Franjo Kuhač prvi je uočio koji da Haydnova glazba obiljuje hrvatskim narodnim napjevima. Kuhač je sakupio i objavio brojne primjere hrvatskih narodnih napjeva koji su ugrađeni u Haydnove kompozicije.

  avatar

  04.02.2016. (09:05)    -   -   -   -  

 • tignarius

  “Prema stvarnim komunističkim i partizanskim revolucionarima, spremnim na svaku žrtvu za svoju ideju, bez obzira je li riječ o Radi Končaru, Nadi Dimić ili sestrama Baković, iako sam antikomunist, osjećam poštovanje. Prema njihovim današnjim salonskim apologetima, bez obzira je li riječ o konjunkturnim povjesničarima ili ‘subverzivnim’ aktivistima na jaslama državnog proračuna i multinacionalnih korporacija, osjećam samo prezir. Znate, samo je ovdje moguće biti u isto vrijeme titoist, euroatlantist, liberal, rotarijanac, sljedbenik ‘rodne ideologije’, tražiti progon tzv. homofoba i šepuriti se u povorci na ‘Gay Prideu’ ispod duginih boja i srpa i čekića pod kojim je jugoslavenski komunizam, među ostalim, demonizirao i homoseksualnost te zabludjele drugove homoseksualce kažnjavao različitim partijskim kaznama. Samo je ovdje moguće hiniti intelektualnu ‘subverziju’ i lamentirati protiv neoliberalne ideologije i zapadnog imperijalizma, slušati ocvale veterane europske marksističke misli i kokainske filozofe te ‘rušiti’ kapitalizam sjedenjem u prvom redu partera s ‘fensi’ predstavnikom ‘hrvatskoga’ krupnog kapitala, a sve to pod financijskim pokroviteljstvom ministrice kulture iz stranke na čelu koje je političarka koja sebe vidi hrvatskom avangardom ‘slobodnog svijeta’ oslonjenog na bespilotne i ostale letjelice Nato-pakta. To su po mome sudu za mlađi naraštaj i budućnost ključni problemi ‘tranzicije’ titoističkog i komunističkog nasljeđa u našem društvu, važniji i od same rasprave o naravi Drugoga svjetskog rata i njegovih sudionika na hrvatskom prostoru. Kada bi Vladimir Bakarić, Rade Končar, sestre Baković i Alija Sirotanović vidjeli tu subverzivnu družinu licemjera i lobotomijskih teoretičara sa zagrebačke špice i iz kafića oko kina ‘Europa’, razočarano bi se okrenuli u grobu.”

  autor:Zlatan Hasanbegović

  avatar

  04.02.2016. (10:20)    -   -   -   -  

 • blogi ;)

  @tigi, ma znam. Isto drpa ;))
  https://www.youtube.com/watch?v=FI6nU3MzNvI
  https://www.youtube.com/watc h?v=5q8xvkjqeHQ

  avatar

  04.02.2016. (17:03)    -   -   -   -  

 • lion queen

  ima li ikakvih naznaka da će konačno netko hrvatskodomoljubno-misleći povesti HRT? ili će radmanu produžiti mandat?

  ima li ikakvih naznaka da će riječko kazalište postati konačno hrvatsko - narodno kazalište? ili će bosancu frljiću produžiti mandat?

  ima li ikakvih naznaka da će se zabraniti prostačenje na račun hrvata i nazivanje fašistima, i to ljudi, koji nisu niti bili rođeni za vrijeme II rata.

  kad će se u ovu državu konačno uvesti red?

  avatar

  04.02.2016. (23:49)    -   -   -   -  

 • tignarius

  @blogi
  a zakaj dečki ne pevaju prvu strofu "manschafta"
  @kraljička
  naj se žuriti, sva bu to posloženo...vidiš da potomci "drumskih razbojnika" cijuču po ulicama i trgovima
  a mostarina ni preskupa!

  avatar

  05.02.2016. (10:00)    -   -   -   -  

 • lion queen

  znaš šta tigi, treba raditi ono što oni rade: kad oni napišu "smrt frljiću" da bi mogli pljuvati po vladi, naši bi trebali napisati "smrt karamarku" pa pljuvati po njima na isti način. ako oni izađu na trg praviti nerede, naši bi trebali izaći na zrinjevac praviti kontranerede.. ako oni prave listu izdajnika, naši bi trebali praviti paralelno istu takvu listu.. prepisivati je... ako oni pljuju po ministru ovom ili onom, treba prati po njihovim ministrima i saborskim zastupnicima, samo 1:1, ne više od toga.. pa da vide kako je kad se pila okrene... ali naši mutavci ništa.. pogledaj onog blesavca iz mosta, sve što kaže, zezne.. neće on mijenjati ovog ili onog.. pa šta je onda došao na vlast, ako je narod htio te PROMJENE. zašto mu netko konačno ne očita lekciju ili ga ne pošalje u mp3.. pa na nove izbore!!! fuck, on bi promjene, a ne bi nikog mijenjao!!! koji kreten!

  avatar

  06.02.2016. (13:43)    -   -   -   -  

 • TEATRALNI

  MARŠTE SVI U TRI PIČKE HASANBEGOVIĆEVE PROLJEVASTE PRIMITIVNE USTAŠOIDNE MATARE!!! VEĆA GOVNA OD NJEGA SU ONI KOJI TOM GNOMU I KURVINOM SINU ČUVAJU GUZICU I ZA NJEGA NAVIJAJU. HAHA MAJKU VAM VAŠU POPUŠILI STE I VI I ON PA CRKAVAJTE OD ZAVISTI POSEBNO TI I GLUPA PRIMITIVKA LQ

  ŽIVJELI DRAMSKI UMJETNICI!!!
  ŽIVIO MODERNIZAM!!!

  FRESH SHIT
  JEDI GOVNA UZ ŽELJE DA POPUŠIŠ 100 000 000 SRPSKIH KURČEVA

  avatar

  05.10.2019. (22:47)    -   -   -   -  

 •  
učitavam...