Komentari

babl.blog.hr

Dodaj komentar (12)

Marketing


  • Neverin

    nekako je simptomatično da je HDZ potekao upravo iz baraka :)

    e kad kritiziraš ove konjokradice i veleizdajice naroda onda si antihrvat i mrziš sve što je hrvatsko kao da je čin domoljublja ne plaćati porez ili varati državu u koju se kuneš. Nacionalisti su totalno kontraditorni :D

    avatar

    26.01.2016. (13:35)    -   -   -   -  

  • DOBAR, LOŠ, ŠTRACA

    mislim da je MOST puno opasniji od HDZ-a...
    Kod njih je sve jasno, to su lakrdijaši, dok je MOST fino upakirana tempirana bomba koja će nas sve koštati. Imam indicije...

    avatar

    26.01.2016. (13:44)    -   -   -   -  

  • Kretzy's [r]evolution

    Ciao, kako da dođem do vaše e-mail adrese? Trebala bi mi nekoliko informacija oko vašeg posta o školskom radiju :-)
    Srdačno

    avatar

    26.01.2016. (20:15)    -   -   -   -  

  • babl

    E-mail adresa koju povremeno prekontroliram nalazi se u desnom stupcu.

    avatar

    26.01.2016. (23:41)    -   -   -   -  

  • Weteran

    Afera. Što je afera? Afera je nešto što si se dokaže da si muljao negdje, nešto, nešto si ukrao, prevario ženu, lagao jako i opasno.....to su afere. Kod većine naših političara i općenito, javnih osoba, nema nekih posebnih afera. Izmišljaju se i napumpavaju. Nekad od medija, nekad od naroda. Realno gledajući, u ćemu je kod Crnoje afera? Hoće napraviti kuću? Pa što. Dobio besplatno zemljište, ili s popustom, od grada Samobora? Pa što, nije ukrao.
    Ali nije samo Crnoja primjer medijske manipulacije. Recimo, nekidan čitam kako se sestri Bernardici zamjera što se ..... moli. Pa kad je nekad bila časna. Ili onom Hasanbegoviću se zamjeraju izjave o Ustavu (kao da je rekao nešto što je povijesno netočno) ili mu se zamjera da je bio član HOP-a (mada nije)....kakve su to afere? Tu nema afera.

    I kod Crnoje i kod Hasanbegovića bi se mogle naći druge stvari koje bi se mogle zamjerati, ali ne.....nađu se laži. Zašto narodu ne objasniti zašto je Crnojina ideja o registru izdajnika štetna i na kraju, izdajnička? Ili zašto javnosti ne objasniti da bi Hasanbegović mogao biti subjektivan u davanju novaca za razne udruge i projekte? Ne, to se ne objašnjava jer je to prekomplicirano, pa je jednostavnije igrati na niske strasti kod naroda. A one su ono.....on je ukrao....a nama je žao jer nismo mi. Govnjar.

    avatar

    27.01.2016. (09:13)    -   -   -   -  

  • Demetra

    Kako pratim Otvoreno na HRT sinoć mi je doslovno zakipilo u glavi. Koliko je truda uloženo u par sati sa suda izvaditi svu papirologiju koja bi trebala opovrgnuti činjenično stanje. Običnom građaninu je za samo jedan list sa suda ili iz katastra potrebno tjednima čekati, a ovo je bio munjevit potez partije koja ni prije nije ništa dobrog donijela. Kod Rimac je zanimljivo da je kažnjena druga osoba jer sirota Rimac nije imala prste u pekmezu. Cijela je nacija sluđivana već dvadesetak godina i sada je vrlo teško bilo što razumski shvatiti.

    avatar

    27.01.2016. (09:19)    -   -   -   -  

  • Shelly Kelly

    To "pričekajmo" asocira me na poletovske dane, stabilizacija, inflacija, ... ci/j/a ... Počinjem vjerovati da smo tisućljetni čekači, jer nemamo petlje skidati one, kojima smo i sami slični... Najteže je sebe mijenjati.

    avatar

    27.01.2016. (09:35)    -   -   -   -  

  • Ani ram

    Meni se u ovoj zemlji unazad ovih dvadesetak godina čini da je sve onako kako bi trebalo biti, tj, drugačije nije ni moglo ispast, a koliko vidim po fejsovima i komentarima, ljudi su se konačno prestali čuditi i počeli zabavljati, pa kad već nemaju pametnija posla, ajd, nek se provesele...

    avatar

    27.01.2016. (09:41)    -   -   -   -  

  • annaboni

    Potpisujem @Ani ram : očito da ljudima ( nakon svega u zadnja 2-3 mjeseca ) treba samo dobre podloge za zabavu. Zar Registar izdajnika i svih koji su se dragovoljno potpisali ne govori u prilog ironiji i laganom beznadju u kojeg smo gurnuti silnim premišljanjima i slagalicama da bismo dobili Vladu kakva jest!

    avatar

    27.01.2016. (11:02)    -   -   -   -  

  • DOBAR, LOŠ, ŠTRACA

    Ne bih se baš mogo složiti s @Ani ram ...

    Meni ovo što se jučer događalo u Zagrebu nije nimalo smiješno, zapravo me užasno strah.
    Toliko me strah da ne mogu naglas izgovoriti ono što mislim.
    Nisam kukavica, ali imam malo dijete, a ona dvojica voditelja sa Z1, nisu pri zdravoj pameti. Jedan od njih mi je susjed iz djetinjstva, i znam šta je sve spreman i kadar učiniti.

    avatar

    27.01.2016. (11:50)    -   -   -   -  

  • bellarte

    ...cirkus u našem dvorištu sa nesagledivim poslijedicama po publiku....

    avatar

    27.01.2016. (12:05)    -   -   -   -  

  • Hrvatska svemir i bliža okolica

    Najgore od svega je šta se iz volko duge rasprave može zaključit da Orešković i Petrov i dalje nemogu odlučit ništa ako to Karamarko ne odobri. A još šta je najgore medije koji su otkrili cili ovaj slučaj sad se optužuju i pokušava se reć da je iznošenje istine i dokaza nekakva haranga. Važno je da građani podrže medije i novine u ovakvin iznošenjima istine dok ih nova vlada nije cenzurirala pa da možemo samo slavit novu partiju kod smo se vratili u jugoslaviju.

    avatar

    29.01.2016. (17:05)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...