kruška može biti opako dobra u kolaču, a ovaj tip kolača, tijesto, gore voće, želatina, to obožavam. Prije par godina sam jeo jedan krem kolač iz jedne slastičarnice, zagrebačke sa intezivnim okusom kruške. Sjeo mi ko budali šamar. I nikak da odem do te slastičarnice.
11.02.2016. (07:54)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
alexxl, obožavam kruške kao i ti! Mala ispravka, nema želatine u kolaču. Gustoću nadjeva sam dobila sa malo gustina! Sjedokosi, samo izvolite, dobar tek! mecabg, kao što sam rekla sjaj nije od želatine nego ugrijane marmelade! Probaj sa breskvama iz kompota, jednako dobro;)
11.02.2016. (09:39)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Gurmanka
Servus ;)
11.02.2016. (07:25) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
alexxl
kruška može biti opako dobra u kolaču, a ovaj tip kolača, tijesto, gore voće, želatina, to obožavam. Prije par godina sam jeo jedan krem kolač iz jedne slastičarnice, zagrebačke sa intezivnim okusom kruške. Sjeo mi ko budali šamar. I nikak da odem do te slastičarnice.
11.02.2016. (07:54) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Sjedokosi
nije da je malo zadovoljstvo :) Ako to napravim ne treba mi ručak :)
11.02.2016. (08:31) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
mecabg
Izgleda privlačno.
Nikad ne koristim želatin...očito grešim.
11.02.2016. (09:13) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Gurmanka
alexxl, obožavam kruške kao i ti!
Mala ispravka, nema želatine u kolaču. Gustoću nadjeva sam dobila sa malo gustina!
Sjedokosi, samo izvolite, dobar tek!
mecabg, kao što sam rekla sjaj nije od želatine nego ugrijane marmelade!
Probaj sa breskvama iz kompota, jednako dobro;)
11.02.2016. (09:39) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
modrinaneba
SUPER izgleda...probat ču napravit sa marelicama iz kompota:))
11.02.2016. (09:43) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Gurmanka
modrinaneba, probaj i pojedi je još toplu, a ako imaš i kuglicu sladoleda... božansveno :)
11.02.2016. (10:38) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Euro
Obogate zivot,imas prav..
11.02.2016. (11:49) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Gurmanka
Euro, a samo jedno jaje:)
11.02.2016. (12:14) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Mekon
Ti vrapca... da se človek oblizne od vuha do vuha...
11.02.2016. (16:38) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Gurmanka
Hvala Mekon:)
11.02.2016. (16:45) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
dražeN ;)
Volim vjerovati da uživanje nije grijeh, samo da mi je umjerenosti ;)
11.02.2016. (21:32) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Gurmanka
Dražene, ponekad je teško odoljeti :)
12.02.2016. (07:44) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...