Komentari

knjigoljub.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


  • lion queen

    Ne uzrujavaj se. To je ona sigurno htjela reći da ih nema medijski eksponiranih, a ono što nije medijski eksponirano, kao da niti ne postoji. Ako ti se fotke ne nalaze među fotkama "tko je što obukao i kakve skupocjene čizmice ili štiklice je stavio na sebe", sasvim sigurno niti nisi kritičar vrijedan spomena. Danas je najvažnije da ti se fotka nađe u nekom tjedniku tipa tko koga i tko s kim.. Kad se tu probiješ, onda ćeš postati kritičar od pera i formata po mjerilima Milane koja se već snašla u tim vodama. Dakle, traži vezu!

    avatar

    25.10.2015. (16:55)    -   -   -   -  

  • kritičar

    Smiješno je da Alajbegović sebe vidi ozbiljnim književnim kritičarom. Upravo takav njegov komentar pa čak i uvrijeđenost potvrdjuju da književne kritike (ozbiljne) doista nema.

    avatar

    25.10.2015. (23:37)    -   -   -   -  

  • knjiški moljac

    jesam li ja igdje svoje ime stavio u ovaj tekst?

    avatar

    26.10.2015. (07:51)    -   -   -   -  

  • knjiški moljac

    upravo suprotno, ja se ovdje izlažem, riskiram, oponiram, stvaram si nove neprijatelje a sve samo u jednom cilju - ZA OBRANU DIGNITETA I POŠTOVANJE TRUDA DRUGIH LJUDI! I to je zapravo misija cijelog ovog bloga, a ne samo ovog teksta, a ti i dalje truni u jalu svoje anonimnosti

    avatar

    26.10.2015. (07:53)    -   -   -   -  

  • g

    ako je srdjan sandic ozbiljan knjizevni kriticar, ja sam foka s kariba! moljcev komentar ima rezona, ali jos uvijek je tu previse mijesanja krusaka i jabuka. k. bagic i s.sandic u istoj recenici? nemojte molim vas.

    avatar

    26.10.2015. (10:54)    -   -   -   -  

  • DOBAR, LOŠ, ŠTRACA

    Mnogima koje si ovdje spomenuo osvrti na knjige liče na dnevni horoskop...
    Izgleda da i kritičara ima više nego pisaca, a i bolje su plaćeni !?

    Vuković- Runjić se osvrnula na "težinu" kritičara, na utjecaj neke kritike na javno mnenje koji, ruku na srce, ne postoji...
    Kritike, uz urednike i izadvače, uglavnom pročitaju oni koji su knjigu napisali, njihovi susjedi, prijatelji i rodbina, a bogami, jedino ti isti knjigu i kupe, ako im ju pisac sam ne pokloni.

    avatar

    26.10.2015. (18:18)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...