Komentari

zgmazoretkinje.blog.hr

Dodaj komentar (14)

Marketing


 • .,.

  A što je sa juniorskim 1.A sastavom?

  avatar

  07.10.2015. (12:03)    -   -   -   -  

 • Bebe

  Vidim da je svaka djevojka imala svoju pratnju :) bas simpaticno hehe :)

  avatar

  07.10.2015. (12:52)    -   -   -   -  

 • Zagrebačke mažoretkinje

  .,.:
  Pogrešno pište seniorski 1A. Hvala na informaciji, ispravljeno.

  Bebe:
  No, upravo suprotno. One su bile pratnja VIP osobama (Predjsednici RH, predsjedniku FIBA-e, predsjedniku HKS-a, gradonačelniku i ministru). Vodili su ih do svojih mjesta i za govornicu.

  avatar

  07.10.2015. (12:52)    -   -   -   -  

 • Bebe

  Pa no,to i mislim,oprpstite krivo napisano al sam i mislila na to da su oni imali vase cure kao pratnju.

  avatar

  07.10.2015. (13:39)    -   -   -   -  

 • ..

  Hoce li biti treninga u petak za 1a OS Bartol Kasic?

  avatar

  07.10.2015. (14:30)    -   -   -   -  

 • Zagrebačke mažoretkinje

  Bebe:
  Ma sve ok... nema potrebe za ispričavanjem. Samo mi moramo reagirati da ne ispadne da je Predsjednica RH bila pratnja našoj mažoretkinji. :-)

  ...:
  Da, naravno, pa rekao sam da K1A i J1A imaju treninge normalno.

  avatar

  07.10.2015. (14:41)    -   -   -   -  

 • kreativka

  Pa koliko se iz fotkica vidi predsjednica na kraju i nije imala pratnju mažoretkinje, a gradonačelnik je kao i obično prezadovoljan i kao da je najsretniji čovijek na svijetu kada se drži mažoretkinji pod ruku...on ih obožava u svakom pogledu i uvijek je svaka riječ pohvale za njih na njegovim ustima. :)

  avatar

  07.10.2015. (15:47)    -   -   -   -  

 • Zagrebačke mažoretkinje

  Predsjednica je imala pratnju od vip gledališta do pozornice, samo isto nije snimljeno. Žac nije snimio, a Majina fotka nije zumirana.

  avatar

  07.10.2015. (19:34)    -   -   -   -  

 • Bebe

  Ma naravno,jasno je da predsjednica treba imat pratnju,ona je ipak bitna :D

  avatar

  08.10.2015. (00:19)    -   -   -   -  

 • Zagrebačke mažoretkinje

  Sve VIP osobe su bitne. Protokol nije stvar toga da li je netko bitan ili tko je bitniji, nego da se na praktičan, nenametljiv, ugodan i estetski prihvatljiv način VIP osobama pomogne u protokolarnim obvezama bez da ih se pretjerano brifira oko toga jer oni nemaju vremena da ih se konstantno brifira. Zato se djevojke unaprijed educira i precizno uputi što i na koji način moraju napraviti.

  Zamislite da neki VIP-ovac luta po stageu ili VIP prostorima i ne zna kada i gdje mora doći. Pa ga najave, a on je na suprotnoj strani, ili tek kreće prema stageu pa ga televizija, svi učesnici i ostale VIP osobe čekaju neko vrijeme da se on "snađe". A pola minute u eteru je cijela vječnost.

  Isto tako ne bi bilo dobro da im netko šapuće na uho što moraju raditi ili da ih nametljivo odvodi do prostora. To nije prihvatljivo. Dakle u tom slučaju mažoretkinje moraju biti

  1. Nenametljive i krajnje diskretne.

  2. Potpuno u trećem planu (u prvom je VIP osoba, u drugom voditelj i prevoditelj, a tek u trećem mažoretkinja).

  3. Ne smije biti mjesta ni najmanjoj pogrešci, jer pogreška mažoretkinje može značiti neugodnu situaciju ili čak protokolarnu pogrešku koja može izazvati i diplomatski incident (i sa ovim se istinski ne šalim, to su vrlo ozbiljne stvari).

  4. Uz sve to u pitanju je i sigurnost (kada ste svega 30 cm od Predsjednice onda te djevojke moraju biti sigurnostno potpuno provjerene i ne smiju napraviti ni najmanji sigurnosni propust), a moraju se zadovoljiti i sigurnostni standardi te štičene osobe (osiguranje, putanja kretanja, odstupnica u slučaju napada na štičenu osobu).

  5. Istovrmeno, sve to mora izgledati ukusno, prirodno i sukladno bontonu, te strogim protkolarnim pravilima-

  Nečete vjerovati ali svaka sitnica je tu izuzetno bitna. Npr. sa koje strane mažoretkinja smije hodati, smije li ići na stepenicama ispred ili iza VIP osobe, na koji način smije sugerirati VIP osobi neku njenu obvezu (npr. način pokazivanja rukom), u kom slučaju se sa VIP osobom uopće smije komunicirati i ako da na koji način, kojim riječima se smije VIP osobi obraditi, kako neke VIP osobe oslovljavati (ekselencijo, preuzvišeni, vaša visosti...), smije li se i kako VIP osobi zahvaliti... Vjerujte mi stvar je izuzetno ozbiljna i potreban je vrhunski profesionalizam da se obavi, a naša je reputacija tu izuzetno visoka.

  Primjerice na tom protokolu smo sa predstavnikom protokola Predsjednice pili kavu i pričali o potpuno drugim stvarima, jer sa njim radimo već 15-tak godina i on zna da nas ne treba ni malo brifirati tj. da posao znamo. Samo smo definirali netom prije u kom momentu će mažoretkinja zamoliti predsjednicu da krene sa njom, te na kojim diskretnim pozicijama će biti osiguranje..

  avatar

  08.10.2015. (01:14)    -   -   -   -  

 • ????

  Tko Vam od cura u S1A ima polozenu trenersku skolu?

  avatar

  08.10.2015. (21:46)    -   -   -   -  

 • Zagrebačke mažoretkinje

  Sve aktivne trenerice imaju završenu trenersku školu: Kukolja, Lukša, Čeh, Franović, Ros, Skočilović, Lukić, Sedak, Žigman.

  avatar

  08.10.2015. (22:58)    -   -   -   -  

 • Bokic

  kako mislite aktivne? sta sve ove cure nekog treniraju?? zar nije maja otisla kao trener 1a?

  avatar

  09.10.2015. (18:59)    -   -   -   -  

 • Zagrebačke mažoretkinje

  Da, sve ove cure nekog treniraju. Maja trenira vanjske timove (u idućoj godini je dogovoreno treniranje Karlovca, Sevnice u Sloveniji, te dva seminara u inozemstvu, te će još neke vanjske treninge odvoditi i Petra Franović).

  avatar

  12.10.2015. (10:35)    -   -   -   -  

 •  
učitavam...