Komentari

suzanagubina.blog.hr

Dodaj komentar (8)

Marketing


  • cupoftea

    ako trebam ispast lažnjak .....

    avatar

    01.10.2015. (17:55)    -   -   -   -  

  • Mela

    Neki imaju više maski i teško ih je dokučiti.

    avatar

    01.10.2015. (20:47)    -   -   -   -  

  • Nix

    Sada je iza 21h. Potrudit ću se video postaviti do 22h. Očekivao sam da ću čekati par dana i dobiti klasičniju priču za uživanje, ali svaka promjena je dobra, pa čak i na gore. Glavni razlog svim komplikacijama (a to nije dobra promjena) je nemogućnost komunikacije u 4 oka. Ako ikad bude prilike (bez obzira tko je stvori ili kako se stvori) tada garantiram 100% bez maske i 100% iskreno o svemu, jer mi niste neprijatelj.

    avatar

    01.10.2015. (21:05)    -   -   -   -  

  • cupoftea

    Htio si tekst - dobio si tekst. Nije mi bila namjera napisati tekst u kojem ćeš uživati, ovo je samo ispunjenje mog dijela dogovora. Sad je red na tebi. Komunikaciju u četiri oka ne očekuj. Bez obzira na tvoj identitet. I molim te bez klišeja "nikad ne reci nikad" ...Znam da nisi neprijatelj, ista nas ljubav povezuje, samo način na koji volimo nije isti....čekam video.

    avatar

    01.10.2015. (21:20)    -   -   -   -  

  • Nix

    Dvije Y T poruke su primljene. Odluka o blokadi je u skladu s dogovorom, nema ljutnje, U žalbi se ipak spominje da iako je predviđena nije i očekivana. Naime nije logično (pa time ni fer) da bilo tko nepoznat kao Nix prije ima veća prava nego netko prepoznat kao Nix sada. Ovim sam uskraćen barem za sliku kojeg kušinića i kolačića za razliku od nekog kriminalca. Ako je jedina vidljiva razlika poslana praznina u komentaru koja je pokrenula lavinu prema blokadi Nix je spreman za deblokadu obećati da neće toj stranici više nikad poslati ni prazninu inače pristaje na trajnu blokadu prema toj stranici i to bez prava prigovora. Nix i dalje u svrhu praćenja voljenog Silentea teži prikupljanju što više informacija za što mu je ova stranica značajna. Ako se primaju žalbe očekujem odgovor, a ako ne, onda ništa ili neki blog u stilu Jeb.. logiku i fer kad srce kaže ne.

    avatar

    02.10.2015. (00:37)    -   -   -   -  

  • cupoftea

    Moram priznati, ima logike .... i zato ću skinuti blokadu. Kad vidim da sam u krivu spremna sam to i priznati. Moj je profil ionako javan samo i isključivo iz tog razloga jer želim da ono što o Silenteu objavljujem vidi što više ljudi. Srce ovaj put kaže da....

    avatar

    02.10.2015. (00:56)    -   -   -   -  

  • Nix

    Hvala, najbolja utjeha na najbolji način. Noćas je bilo i: "Neka zvijezde sada gledaju mene kako padam". Na sreću kad pad nije s velike visine i ne osjetiš. Meni nije prepreka sama blokada (to je šala mala), već je meni prepreka tuđa želje da ne pristupim. Da se radilo o nekom većem negativcu ili većoj nepravdi napravio bi neki drugi profil i pristupao stranici oko 04h ujutro. F.-B tako za neke glumi zaštitu, oni se opuste i razvežu jer misle da su zaštićeni, pa onda drugi doznaju više nego da zaštite nema. Mudri nisu iskreni i maskirani su jer znaju gdje i kako mogu biti izigrani, a čak i ako neznaju. To je ono 100% u 4 oka, uvjetno 10%-80% u 4 uha i 0%-10% ostalo.

    Ako ste primjetili Nix-ova mačka se osvrće, imate veliki dar za pisanje. Možemo li na nekom djeliću bloga nabacitivati teme ili kratke priće pa koja vas zainteresira. Tako lakše Vama a bolje nama. Naime, iako je blog vaš, ovdje se nalazimo, a vi se bolje izražavate.

    Imam rezultat jednog testa "Lovaca na čudesa" općenito. Mogu li ga objaviti negdje ovdje, jednom? Nije dugo.

    avatar

    02.10.2015. (08:48)    -   -   -   -  

  • cupoftea

    Dragi Nix, nemoj mi ovdje objavljivati nikakve testove. A što se tiče pisanja bloga, hvala, drago mi je da misliš da imam dara za pisanje. Ali teme za blog biram sama, i vezane su za ono što osjećam pa mi nitko ne može ni predlagati ni nametati teme. To je razlog zašto sam mislila da ti treba normalan profil na facebooku. On je tvoj i na njemu možeš objavljivati što god želiš. Ja ni u stvarnom životu ne dopuštam da mi netko nameće što ću govoriti ili misliti, pa neću ni u ovoom virtualnom. Oprosti na otvorenosti i iskrenosti....ali to sam ja....

    avatar

    02.10.2015. (09:23)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...