Komentari

zgmazoretkinje.blog.hr

Dodaj komentar (31)

Marketing


  • predv.

    zanima me da li postoji zamjena juniorskoj predvodnici, te šta ako je 1.predvodnica bolesna tko ju mijenja? da li se gleda rejting?

    avatar

    30.09.2015. (08:10)    -   -   -   -  

  • ?

    Iznad prve slike piše "trening u petak", a ja se ne sjećam da je bilo termina za treninge na stageu u petak ili se varam? Kako je moguće onda da ste vi trenirali u petak? Pozdrav

    avatar

    30.09.2015. (09:22)    -   -   -   -  

  • Zagrebačke mažoretkinje

    predv:
    Ne, ne postoji zamjena za juniorsku predvodnicu. Juniorke imaju 10-tak nastupa godišnje i do sada se nije desilo da je bila potrebna zamjena. Juniorke nemaju rejting kao S1A.

    ?:
    Trenirali su timovi i u petak, i u subotu, i u nedjelju. Osim službenih treninga postoje i termini neslužbenih treninga, tj. termini kada nema natjecanja, a kada timovi mogu trenirati ukoliko se ne rade neki radovi na stageu. Drugim riječima timovi čekaju da se sredi stage (očisti, srede trake, pomaknu ograde, pokrpaju rupe...) i onda mogu trenirati. Na ovim treninzima ne postoji raspored, ntii garancija da će timovi održati trening, a ne postoji čak ni garancija da će stage ili staza za defile biti otvoreni tijekom takve pauze. Te pauze su vrlo rano ujutro (od 6 do 9 sati), tijekom ručka (nekih dva sata), večere (također oko 2 sata) i kasno navečer (najčešće od 21 sat nadalje). Neki timovi treniraju i tijekom noći čak i ne koriste službene treninge jer ne žele pokazati koreografiju ili defile prije natjecateljskog dijela. Zabilježeni su slučajevi treninga čak i u 2 u noći. Isto tako ako nema dovoljno termina treninga u četvrtak, otvaraju se termini službenih treninga u petak ujutro, a što se najčešće dešava kada se staza za defile i stage za koreografiju prelamaju, pa se treninzi ne mogu odvijati paralelno.

    avatar

    30.09.2015. (10:13)    -   -   -   -  

  • ?

    Slažem se s Vama i svaka čast timovima koji treniraju u 2 ujutro, ali to je slučaj kada je natjecanje na otvorenom pa može doći kada tko želi. Druga stvar je kada je natjecanje u zatvorenoj dvorani koja je između ostalog za sve ostale bila zatvorena u petak navečer nakon otvaranja prvenstva i nije se moglo ući unutra, pa me zanima kako ste vi ušli?

    avatar

    30.09.2015. (10:22)    -   -   -   -  

  • kreativka

    "Maloj" novoj predvodnici juniorki Karli (nadam se da sam dobro zapamtila ime) je zasigurno taj prelazak u predvodnicu najljepši poklon za jučerašnji rođendan koji joj i ja od srca čestitam!!!!

    avatar

    30.09.2015. (12:00)    -   -   -   -  

  • Zagrebačke mažoretkinje

    ?
    Pa ja ne bih rekao "svaka čast". Mislim da je nonsens držati cure budnim u 2 ujutro radi treninga. Najtecateljice se moraju naspavati. Naš tim ide na spavanje u 11 da bi bile ujutro odmorene i naspavane.

    Veći je problem imati trening na otvorenom nego na zatvorenom. Prvo, na otvorenom se strogo provodi "kućni red" tj. nema treninga nakon 22 sata niti prije 6 sati radi noćnog mira. Drugo, borilište najčešće nije osvjetljeno tijekom noći pa je trening nemoguće napraviti. Dvorane su najčešće otvorene u vrijeme koje sam gore napisao jer se u njima stalno nešto radi. Svakako je dvorana otvorena ujutro jer suci dolaze bitno prije, ali i svo osoblje, te se uređuje za natjecanje. No, znam da je neke dane dvorana bila otvorena do kasnih noćnih ili bolje rečeno ranih jutarnjih sati. Samo ne znam jel bila otvorena i za natjecatelje. Kako god, u takvim slučajevima dobro je unaprijed dogovoriti sa lokalnim organizatorom kada se može napraviti takva proba i onda će lokalni organizator to timu omogućiti, ako će biti u mogućnosti.

    Naš tim je imao trening u petak ujutro (mislim da je to bilo oko 8 sati), ne u petak navečer. U petak tijekom dana tim je imao treninge u svojoj bazi, ne u dvorani. Odakle vama ideja da smo imali trening navečer? Pretpostavka vam je potpuno kriva. Zapravo je zabrinjavajuče da pretpostavljate da je naš tim imao neku privilegiju koja je drugima bila zabranjena i apriorno krećete od te premise, a niste ni pomislili da je tim imao treninge rano ujutro ili tijekom ručka npr. I, naravno, nismo bili jedini koji smo imali u petak ujutro treninge. Čak štoviše neke grupe su imale po nekoliko treninga tijekom petka, pa čak iako su imale i službeni trening u četvrtak.

    avatar

    30.09.2015. (12:09)    -   -   -   -  

  • Bebe

    Prekrasne su vam cure :) osmjesi na njihovim licima su cudo :) i cetri istoimenjakinje u timu hehe :)
    Ceh mi je prekrasna :) mislim da bi njrna nasljednica druga predvodnica mogla bit Petra Franovic ili Skocka

    avatar

    30.09.2015. (12:25)    -   -   -   -  

  • Zgfan

    Pozdrav gosp Alen :)
    Primjetila sam da vise ne pisete koje su cure na kojem nastupu?

    avatar

    30.09.2015. (12:28)    -   -   -   -  

  • Zagrebačke mažoretkinje

    bebe:
    Hvala na pohvalama. Do sada su čitatelji izbacili 4 imena potencijalnih predvodnica, i te postove sam brisao. Ovaj vaš neću, ali molim sve da ne pišu svoje pretpostavke jer time ne činimo ništa dobro. Odluka je već donesena, pa nema smisla sada potencirati tko bi mogao ili trebao biti predvodnica. Cijenim svačije stavove, ali odluka se donosi temeljm niza kriterija i vrlo ozbiljnim premišljanjem...

    Zgfan:
    Da ne pišemo nakon jednog vrlo čudnog komentara gdje se od nas tražilo da napišemo kada će jedna konkretna djevojka ići na nastup. U takvom zahtjevu ne može biti ništa normalno, već samo potencijalna nastranost. Kako bi zaštitili naše djevojke više ne pišemo koje djevojke idu na nastup.

    avatar

    30.09.2015. (12:54)    -   -   -   -  

  • Zgfan

    Ajooj,potpuno ste u pravu sto se tice toga...sta koga briga koja djevojka tocno ide is licno,slazem se u potpunosti s vama i da ste zastitili vase djevojke.

    avatar

    30.09.2015. (12:57)    -   -   -   -  

  • Zagrebačke mažoretkinje

    Hvala na razumijevanju!

    avatar

    30.09.2015. (13:08)    -   -   -   -  

  • Pitanje

    Ovdje u postu imaju dvije slike gdje su vam sve curke skupljene u krug,i stapovi su im na podu!Mozete mi rec sta tu rade? Pozdrav ;-)

    avatar

    30.09.2015. (13:29)    -   -   -   -  

  • #

    sto vam znaci to "ždrijebanje"

    avatar

    30.09.2015. (13:42)    -   -   -   -  

  • Zagrebačke mažoretkinje

    Pitanje:
    Pjevaju, skandiraju, motiviraju se

    #
    Ždrijebanje je nasumično izvlačenje redosljeda sudionika na natjecanju. Evo vam primjer uporabe ove riječi:

    http://www.skolski-sport.hr/duplicate-of-poziv-na-ždrijeb-ekipa-za- državno-prvenstvo-8751.html

    avatar

    30.09.2015. (14:14)    -   -   -   -  

  • #

    Hvala lijepa,sada mi je jasno! :-)

    avatar

    30.09.2015. (14:32)    -   -   -   -  

  • Zagrebačke mažoretkinje

    Molim i drugi puta...

    avatar

    30.09.2015. (14:41)    -   -   -   -  

  • kreativka

    E da, osmjesi vaših cura su doista dojmljivi i prelijepi i mame samo liepo i opušteno raspoloženje i to ne samo kod seniorki nego i ove manje curkice su preprelijepe, a veoma mi je lijepo i s kojim ponosom i samopouzdanjem naprave onaj lijepi pokret (nazovimo ga) poklona sa prolaženjem po rubu kape kao na zadnjoj fotkici. veoma lijepo mi je i to na koji se način druže, podstiču i motiviraju kao na tim fotkama gdje su u krugu sa štapovima na podu...jednom sam se čak na jednom natjecanju (mislim da je bilo u Jasci) i pridružila u taj krug i osjećala sam se jako ugodno i poletno.
    A i navijačice su vam na onoj jednoj fotki baš preslatke!

    avatar

    30.09.2015. (14:51)    -   -   -   -  

  • Zagrebačke mažoretkinje

    Hvala.

    avatar

    30.09.2015. (14:53)    -   -   -   -  

  • Bebe

    Hvala vam sto niste izbrisali moj komentar.No koja god uzabrana nek joj se sretno. :)

    avatar

    30.09.2015. (14:58)    -   -   -   -  

  • formacija

    hoce se danas birat nova formacija???

    avatar

    30.09.2015. (16:13)    -   -   -   -  

  • Laura

    Kaj vase cure uz odore imaju i nausnice kao sastavni dio uniforme(mislim na to da sve cure imaju iste nausnice,cini mi se)?
    Pusa

    avatar

    30.09.2015. (19:16)    -   -   -   -  

  • Zagrebačke mažoretkinje

    Bebe:
    Ma nema smisla to... Ostaviti taj i slične komentare samo bi pobudilo naviječku atmosferu sa brdom razumnih i još više nareazumnih prijedloga i komentara.

    formacija:
    Ne, danas se neće birati nova formacija. Ali će se prozvati cure sa short liste.

    Laura:
    Da, cure imaju službene naušnice već 15 godina (naravno ne iste, svo to vrijeme).

    avatar

    30.09.2015. (19:25)    -   -   -   -  

  • Video

    https://youtu.be/EzsG7_9nHYA

    Evo jedan video koji sam pronasla,nije bas najbolje snimljen ali eto...ima Vas hahaha
    Pozdrav :-)

    avatar

    01.10.2015. (13:57)    -   -   -   -  

  • Zagrebačke mažoretkinje

    Hvala za link. I ove cure na zastavama, ali i dobar dio ovih klinaca koji su izlazili sa nogometašima su naši.

    avatar

    01.10.2015. (14:44)    -   -   -   -  

  • miškica

    Zašto HMS traži novog dobavljača za štapove, zar to nije išlo preko ZG?

    avatar

    01.10.2015. (15:01)    -   -   -   -  

učitavam...