Komentari

zgmazoretkinje.blog.hr

Dodaj komentar (12)

Marketing


  • .,.

    Mislim da ste stavili neke krive slike :)

    avatar

    09.09.2015. (09:57)    -   -   -   -  

  • Zagrebačke mažoretkinje

    Desi se to, kompjuter automatski stavi starije slike koje su već objavljene a imaju istu ili sličnu oznaku na hardu (npr. IMG_8761). Onda moram prvo promjeniti ime slike na hardu u npr. IMG_8761aa i ponovo je selektirati na hardu i attachirati.

    U svakom slučaju već je ispravljeno.

    avatar

    09.09.2015. (10:02)    -   -   -   -  

  • Mama

    Stvarno se vidi kolko truda,volja i snage je ulozeno da djeci bude lijepo i nezaboravno.Jos jedanput hvala gosp. Alenu i timu iz kampa na predivnih sedam dana. :)

    avatar

    09.09.2015. (11:04)    -   -   -   -  

  • Bok

    Do kad traju nastupi od subote ujutro ?

    avatar

    09.09.2015. (11:50)    -   -   -   -  

  • :)

    Superrrr, jesu curke smještene u onom istom hotelu kao na državnom u Vinkovcima?

    avatar

    09.09.2015. (12:46)    -   -   -   -  

  • Ira

    Zagrebačke u Vinkovcin hmmmm zanimljivo, nadam se da su i Vukovarke pozvane ipak su prvi susjedi. Zar ne??

    avatar

    09.09.2015. (14:41)    -   -   -   -  

  • zar stvarno

    dobro ljudi i da mažoretkinje grada vukovara budu tamo šta sad?ne očekujete valjda da će biti neki street batle ili nešto hahaha to postoji samo u filmovima. uostalom vjerujem da su obje strane cura odgojene i da nikakvih problema neće tamo biti. nemojte stvarati strku gdje je nema...

    avatar

    09.09.2015. (16:03)    -   -   -   -  

  • Pitanje

    Zasto vase cure kada je utakmica na eutosketu nisu nikako na parketu? ja ih nikako nisam vidjela niti u jednoj od tri utakmice hrvatske reprezentacije,vidjela sam ih samo na otvorenju?!

    avatar

    09.09.2015. (16:43)    -   -   -   -  

  • Zagrebačke mažoretkinje

    Mama:
    Molim, i hvala Vama na povjerenju!

    Bok:
    Koji konkretno?

    Ira:
    Stvarno ne znam jel netko pozvao Vukovarke, nas su pozvale Vinkovačke mažoretkinje koje su naš prijateljski tim, a isto su predložile Gradskoj upravi Vinkovaca koja se sa time složila.

    zar stvarno:
    Nema opasnosti za bilo što slično street batle. Prvo zato što se nas ne tiču Mažoretkinje grada Vukovara i nemamo potrebe sa njima imati ikakve sukobe ili kontakte uopće, a drugo mislim da one neće sudjelovati na Vinkovačkim jesenima. Koliko ja znam one nisu pozvane.

    Pitanje:
    Zato što su na parketu cheerleadersice, sto i prilići košarci. Mi radimo ogroman posao u ceremonijalima i protokolu, cijele dane smo u Areni i isreno da nam je netko i ponudio koreografije svaki dan ne bi ih mogli odraditi. Primjerice u utorak smo paralelno radili Eurobasket i Hanžekovićev memorijal i bile su angažirane apsolutno sve uniforme S1A i S1B (njih 60-tak) i isto toliko mažoretkinja. Ni jedna jedina uniforma nije bila slobodna.

    avatar

    10.09.2015. (00:32)    -   -   -   -  

  • ispravak

    Godinama već timovi koji sudjeluju na Vinkovačkim mažoretkinjama se ne pozivaju nego se sami prijave za sudjelovanje ako imaju želju za nastupom. Isto tako ni vas nije pozvao organizator nego Vinkovačke mažoretkinje, što je dokaz ovome o čemu pričam. Dovoljno je kontaktirati organizatora, naravno ako imate želju sudjelovati i svi su dobrodošli. Vinkovačke jeseni su krasna manifestacija i sigurno ćete uživati.

    avatar

    10.09.2015. (07:49)    -   -   -   -  

  • ispravak

    Vinkovačkim jesenima* (pobjegla mi je greškica u prvoj rečenici)

    avatar

    10.09.2015. (07:50)    -   -   -   -  

  • Zagrebačke mažoretkinje

    Kažu službeni materijali Vinkovačkih jeseni:

    „Sva društva se tijekom godine prate na lokalnim i županijskim smotrama, njihovi nastupi, promjene rukovodstva, putovanja i sve druge aktivnosti koje u završnoj odluci odlučuju o dolasku pojedine skupine u Vinkovce. (...).

    Ovogodišnju manifestaciju obilježit će izbor najboljih od najboljih u proteklih barem 10 godina. Dakle, nismo uzimali u obzir odluke lokalnih smotri ili smo usko surađivali u odluci, nego smo upravo u tom praćenju rada pojedinih skupina nagradili neke od njih pozivom na jubilarne 50. Vinkovačke jeseni. Ovim putem zahvaljujem se svima koji su svojim stručnim radom pratili, ocjenjivali, savjetovali i pomagali skupine u cijeloj Hrvatskoj i izvan nje, posebno spominjući našu dijasporu i Hrvatske skupine koje stoljećima žive u drugim državama.“


    U svakom slučaju nas su pozvale Vinkovačke mažoretkinje i izvjestile nas da su sve dogovorile sa Gradskom upravom kao što sam i napisao.U svakom slučaju ne razumijem poantu toga što ste napisali. Još manje svrhu. Mi tamo idemo kod dragih prijateljica i u grad koji nam je iskren prijatelj. I to je jedino bitno. A tko je pozivao i kako to čini uopće nije bitno.

    avatar

    10.09.2015. (10:00)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...